Tävling! Becca Design

TÄVLING - Tre personer vinner valfritt smycke från Becca Design!

Nu har du chansen att genom min blogg vinna valfritt smycke eller accessoar från Beccadesign.se, i butiken hittar du t.ex. alla hjärtans dag-smycken, söta handgjorda smycken och trendiga accessoarer.


Så här är du med och tävlar:

- Maila samarbete(at)beccadesign.se med ämnet "Bloggtävling 2013"
- Skriv vilken produkt du skulle vilja vinna och länken till min bloggtävling.
- Motivera varför du vill vinna just den produkten.
- Tre vinnare dras den 15:e februari - Lycka till!
 
Nyheter i butiken
 
Nya smycken i butiken:
 

Hello doll, my hair is getting long

 
Här sitter jag med min mörk choklad, no candy for me inte, har skickat in idrottsuppgiften och småbörjat på lite städning. Blev grymt trött så orkade inte riktigt med allt jag skrev att jag skulle fixa hehe. Blir nog lite The Vampire Diaries samtidigt som jag bladar reklamen och käkar min mörkchoklad. Fast blir nog inte så mycket choklad, man blir grymt "mätt" efter någon bit :)

'Cause I ain't got no time for breathing

Idag skulle jag egentligen träffa lite pals men det blev inte av, vilket dock är lika tur för jag skulle inte ha hunnit. Har haft ett tal idag på skolan, har tränat på den de senaste dagarna och därför inte hunnit göra min idrottsuppsats som ska in IDAG så I gotta go. Plus att mitt rum looks like a bombnedslag och jag har en gigantisk pile of laundry som ska ner i källaren och någonstans däremellan ska jag hinna käka middag och bland allt ska jag klämma in reklambladning. Wish me luck, det är min fredagkväll. Träääävligt värre...

Here we go

Nu jäklar händer det grejer, idag bara slog det mig vad jag skulle göra. Slungade fram idén till mamma och hon tyckte det verkade bra så nu kör vi! Behöver bara lite cash.... kanske dax att skaffa sig ett riktigt jobb..? Iiih det är så spännande :)

Dö skolan, dö vintern och dö mörkret. Dö trötthet och olycka. Dö läxa. Usch pallar inte skola nu alltså :(

Mina favoritövningar inom träning

(Klicka på bilderna för att komma till källan)
 
Triceps pushdown: Jag tycker det är så himla svårt att hitta några bra tricepsövningar men denna gillar jag då man får riktigt bra kontakt med muskeln.
 
Lat pulldowns: Ibland kan man verkligen känna i ryggen hur muskeln arbetar, vilket jag tycker är svårt att få till annars (i typ rygglyft osv.). Plus att man kan variera övningen hur mycket som helst :) Bakom nacken, smalt grepp, reversed smalt grepp osv.
 
Cable kickbacks: Min favorit :) Tar bra och så kan man välja vikt (till skillnad från squats då vi inte har någon skivstång..).
 
Sådär, här har vi nu mina favoritövningar. Längtar så mycket efter att få träna, har inte tränat på ett tag eftersom julen kom ivägen och sen har vi haft lite problem i källaren så vi inte har hunnit vara där. Snart så!

En lista som handlar om träning.

1. I mina öron när jag tränar: Work it
2. Favoritmuskel: Glutes
3. Mål med träningen: Långsiktigt mål: Få en stark, frisk och hälsosam kropp som kommer räcka till hela livet. Kortsiktigt mål: få en snygg och vältränad kropp med muskler som sitter där dom ska.
4. Favoritövning: Min absoluta favorit är squats men jag gillar också cable kicks, tricep pushdown, lat pulldowns.
5. Favoritmat: Jag älskar thailändskt, eller iallafall wok, kyckling, nudlar, vårrullar, kokosmjölk osv.
6. Då mår jag som bäst: Då jag få köra upp volymen till musik och köra stenhårt med bra kontakt med musklerna.
7. Favoritkonditionsträning: Jag har älskat dans (gick i dans förut och saknar det som fasiken :( i hela mitt liv så dans och jogging.
8. Mitt bästa kosttips: Sätt upp ett mål (jag ska t.ex inte äta godis under detta år) och om du är på väg att bryta det så stannar du upp och tänker varför, om du inte vet svaret eller svarar för att jag är sugen så ska du ge dig själv en örfil. Man ska aldrig låta sig styras av något så löjligt som ett craving, det är DU som styr. Jag ska aldrig låta mig bli så beroende av något, om det så gäller mat eller något annat.
9. Favoritmellis: En skinkskiva eller typ keso.
10. Då tränar jag allra helst: På morgonen
11. Favoritlivsmedel: Äggnudlar
12. Mitt motto: -
13. En lördagsskväll unnar jag mig gärna: Några rutor mörk choklad (det enda godiset jag får äta) och coca cola...
14. Hälsa för mig: Att orka!
15. Min favoritfrukost: Finn crisp med ett smarrigt pålägg, ett glas mjölk och några vitamintabletter.
16. Detta klarar jag mig inte utan: Min workout-partner: syrran. vårt hemmagym. träning överhuvudtaget.

Smyckesgalge

Från Juvlia.se, ni ska få finare bilder någon dag, älskar den. Blev jättefint då jag hängde på alla smycken :) (den är vit, syns skitdåligt på bilden...)

Äntligen! :)

Finally har jag köpt ett sånt här (okej mammsen betalade, tusen tack ♥), en fotmanschett! :D Världens lyckligaste nu, bara att koppla på träningsmaskinen och köra igång med lite cable kickback och cable hip abduction. Har knåpat ihop ett nytt träningsschema för mig och syrran, vi kör nu varannan dag så det blir t.ex må, on, fre, sön och nästa vecka ti, to, lö. Ska lägga upp schemat i ett annat inlägg så ni får se på upplägget.

Mera från HM!

hm
 
Vår och sommar är verkligen HMs grej, blir alltid superless på deras kläder under vintern men på våren och sommaren får de alltid in massor av fina grejer. Allt är från HM

Called in sick

Vaknade och mådde så jävulska illa, bara att gå på toa och vända lite ut och in på magsäcken (hade liksom inte så mycket där ändå) och ringde sedan och sjukanmälde mig... Så tört då vi skulle ha styrka på idrotten. Har förövrigt en grotesk träningsvärk från igår, först hade vi styrka/kondis och jag höll nästan på svimma. Efter det körde jag glutes/hamstring/quads plus lite mage och yoga. Aj aj aj aj aj låter det då jag staplar omkring här.
 
Verkar som kreativiteten fick utlopp idag iallafall trots att jag inte har någon talang hahah... Blev till att skriva vidare på min text jag har hållit på med ett längre tag nu. Skrev ungefär en A4:a tills mina tankar trasslade ihop sig i varandra. Nu ska jag skriva lite mera :)

Inspo

Vad gör man när man håller på att exlpodera av kreativitet men inte har talang att göra någonting kreativt?

“I have two luxuries to brood over in my walks, your loveliness and the hour of my death. O that I could have possession of them both in the same minute.”

{Hittade bilden på tumblr}
Såg Bright Star i går, en vacker, ganska händelselös film som utspelade sig på 1800-talet. Jag älskar ju lite knäppa och händelselösa filmer så jag gillade filmen, satt och grät som en galning på slutet (tur att det bara var jag och en sovande Elvis hemma... haha). När jag stängde av filmen så gick Benjamin Buttons otroliga liv på tv, har sett den förut så såg slutet igen. Vet inte vad det är med den filmen men jag kan sitta och fulgråta den sista biten av filmen haha! Båda är iallafall bra filmer, Bright star var så himla fin, trots att det gick lite segt ibland.

Wanties

Wanties from HM
Lite wanties från HM som har fått in massor av snyggt! Skorna är urballa och jag ska ha den där jackan(!). Nästa sportbh och sportbyxor blir nog från hm de med.

Godmorgon

När man vaknar upp till en blå himmel och en soluppgång som det här efter en dyster vinter kan man inte annat än le och känna sig ovanligt livsglad. Idag blir antingen hundvakt eller ute med familj+folk och grilla. Kanske lite pulka. Nu ska jag käka frulle och göra mig iordning för dagen. HA EN FIN DAG ALLESAMMAN!

Ibland måste man bara få vara

Hade en riktigt slapp slappardag igår, sov tills jag vaknade av mig själv, klädde mig i mysiga kläder och när det blev dags för lunch plockade jag fram wokade äggnudlar och wokade grönsaker. Till de såg jag Harry Potter (och halvblodsprinsen). Måste säga att äggnudlar är fasiken bland det godaste jag vet, iallafall wokade. Mums mums.
 

De första favoritlåtarna 2013

Med de här låtarna inleder jag 2013. Min syster envisades med att lyssna på När solen går ner med Aki och Kapten röd då vi tränade och jag tyckte den var skitdålig hehe, nu är den en av mina favoriter! Scream & shout är will.i.am och Britney Spears nya låt som faktiskt är riktigt bra :)
 

2013

I år ska jag:
·Läsa minst 30 böcker.
·Sluta äta godis. Jag och syster får 1000 kr var om vi klarar det.
·Träna hårdare än någonsin och bygga på med muskler + få undan så mycket underhudsfett jag klarar av (matälskare).
·Fotografera mera.
·Vara lycklig.


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela