And I'm back infront of the computer!

Tjo på er alla!

Tillbaka hos pappa igen, alltså kan jag sitta vid datorn.

Just nu sitter jag och myser framför datan iklädd i försmå team sportia- byxor, och en blå satin liknande skjorta haha. Har nog fått frossa i mig, har krypit ner under täcket men fryser fortfarande. Helst av allt hoppas jag på att pappa ska läsa mina tankar och göra en kopp te till mej med mycket honung i eller en kopp varm choklad. Kanske lite för mycket att hoppas på.

Önskar er en mysig kväll, puss på er ♥

Oaktiv igen

Nu är jag tillbaka hos mamma. Kommer alltså inte lägga in några nya inlägg. Hoppas iallafall att ni fortsätter att kika in. ♥

Sju fakta om mig ni inte visste

Detta visste ni garanterat inte om mig ;)

º Jag gillar anime och manga, särskilt Avatar (barnserie som gick/går i repris på Nickelodeon)
º Nästan alla mina byxor är lite förstora, de går ut sig när jag har använt dem
º Är en läslus och i tvåan läste jag trehundra bokstäver på en minut
º Älskar all musik, rnb, hip hop, rap, rock, ehm... vad finns det mer?  Ja allt iallfall
º Mina ögonfransar når upp till ögonbrynen när jag kikar uppåt
º Jag spelar piano, dansar jazz och snart hip hop och rider. Har spelat blockflöjt när jag var liten
º Är jätte glömsk och glömmer det någon har sagt efter fem sekunder

Haha, lite onödigt fakta om mig.

En tur på biblioteket

Hello!

Vaknade jätte tidigt trots att jag gick och la mig lite innan två på natten. Halv tio var jag uppe och efter att ha myst i soffan i en halvtimme eller så vart det frukost. Idag vart det varma mackor till frukost.
Efter frukosten vart det en dusch för min del innan vi gick en till biblioteket. LÅnade några böcker så det ska bli kul att läsa lite. Kanske jag hinner läsa dem alla denna gång. Sist han jag bara läsa två-tre böcker. Har haft ganska dåligt med tid och varit lite halv stressad.

Iallafall har det varit skönt att slippa skolan. Senare ikväll är det föräldramöte på min skola men det ska inte vi följa med på. Istället kommer jag och en av mina kompisar gå på hip-hop kurs, första lektionen så det ska bli spännande.

Photo manipulation

Hittade några söta fotomanipuleringar när jag surfade omkring på internet. ♥


Dålig kvalite på bilden...








Klar

Sådär, då har man möblerat om och plockat undan lite. Diskat har jag också gjort. Vart inget bad, kanske tar det imorgon istället.
Ska väl fortsätta mysa och se på tv eller sitta framför datorn.

Hoppas ni får en mysig kväll allihopa! ♥

Slappar-dag

Eftersom vi inte var i skolan vart det en riktig slappardag. Har bara mysit sedan jag klev upp. Men nu ska jag alldeles strax städa mitt rum och möblera om lite. Efter det hade jag tänkt ett skönt bad innan jag myser vidare.
Ska ta och diska också.
Uppdaterar senare ikväll ♥

Vaken nu

Känns så himla skönt att vakna upp och komma på att man har ledigt hela dagen. Ska snart äta frukost och kanske se på något roligt medan. Idag lär det inte hända så mycket. Ska städa mitt rum som ser helt galet ut. Solen skiner så det känns roligt.  ♥

Jag hatar rubriker

Har ätit mat och sett klart på film nu. Igår var vi på hockey match med skolan och då får vi ledigt på Måndag istället och på Tisdag är det studiedag.
Därför blir det mys och lite sånt ikväll ♥

Snart ska jag se på en serier jag följer uppdaterar senare ikväll!

Middag

Nu ska vi äta middag framför tv:n och se på film. Det blir pajrester och makaroner och köttbullar. Det blir säkert gott, typisk svensk middag med makaroner och köttbullar.

Är ledig imorgon och på Tisdag så då kan jag få sova ut ordentligt, skönt.
Nu ska jag gå!

.

Har farit till pappsen nu så nu är jag spindelfri och kan sitta vd datorn utan att behöva sitta i en läskig källare med spindlar. Innan jag for hade jag tänkt att gå ner och skriva ett inlägg hos mammsen men han inte mer än gå ner i källaren förrän jag fick syn på två långbenta spindlar.
Längtar till vi flyttar så jag kan ha datorn uppe på mitt eget rum. Tråkigt väder, vid kl ett var det sol men nu är det bara moln. Ska sätta mig och mysa en stund framför datorn och lite så innan maten.

Måste bara visa er vårt supersnygga USB-minne vi fick från skolan.



kommer snart bilder<3

Supersött och superrosa ♥


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela