Back home

Sitter här och halvsover, tidigare idag kom jag hem från vår lilla sova-över-utflykt. Sov ingenting inatt men sov lite med fanny på morgonen och sedan däckade jag när jag kom hem haha. Egentligen skulle jag se på Mumin med lillebröderna men råkade somna tills middagen.
Imorgon är vi ledig så det blir sovmorgon för min del.
Natti natti ♥

"Never give up it's such a wonderful life"

Jag borde inte tillåtas att sitta vid datorn när jag är sur. Nu när jag är på bättre humör så fick jag lust att blogga lite så why not? Blir alltid arg när jag går i skolan, hela sommarlovet har jag varit lugn och glad för det mesta men idag blev jag verkligen arg. För minsta lilla dessutom :P Fast det är himla skönt att vara arg hehe...
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med lite folk på msn.

California - Phantom Planet.
Den är inledningsången till The O.C så har blivit helt kär i låten ♥

Wonderful life - Hurts.
Love it, härlig låt.

"Dont let go, never give up, it's such a wonderful life.."

Today

Sitter och är svinförbannad och sur, okej är lite överdriven när jag är irriterad ;) Kom hem från Fanny och Tess för någon timme sedan och har nyss ätit middag. See you tomorrow, when I am in a better mood ♥

23 Augusti 2010

Ojoj, fick ångest när jag kikade på mitt senaste inlägg, kunde jag ta fulare bilder eller?

Anyway, kom hem från skolan för en stund sedan. Det var helt ok faktiskt. Orkar inte skriva så mycket mer med det. Var ganska slut när jag kom hem, så ska käka en liten Snickers för att piggna till lite ;)

Tänkte visa er några bilder från Stockholm.


Ut genom vårat hotellfönster, det var lite roligt att man kunde se rätt in i deras fönster. Bland annat så hade en person en stapel med 30-40 pizzakartonger haha.


I gamla stan, kunde inte knäppa så många bilder för det började spöregna när vi kom dit :[

Skola

Godmorgon
Skolan börjar idag :) Det ska bli ganska kul att träffa alla igen men jag hatar verkligen skolan annars. Vi börjar inte förrän 12, men jag klev upp ganska tidigt och tog en dusch.

Dagens fundering: Varför går det inte att ta en ok bild när man är trött?




Kunde inte somna igår så är jätte trött nu. Tur att vi bara går i någon timme eller så ;)
Nu ska jag ner och äta frukost och kolla med Tess och Fanny, vi ska träffas innan skolan börjar.

The O.C

Har inte orkat bloggat något förrän nu, har nyss kommit hem till mamma (OMG skolan börjar imorgon :'[)
Nyss spöregnade det och åskade men nu har det slutat. Åska är läskigt men regnet är mysigt.


Ena sidan är ljus, man kan tillochmed skymta himlen och andra sidan är alldeles mörk.

Dagen har spenderats framför datorn, har börjat kika på The O.C och jag älskar den ♥
Fick nyss världens skrattattack när jag tänkte på att Ryan alltid ser ledsen och förvånad ut på samma gång. Dålig humor...


Här ser han iallafall glad ut ;)

21 Augusti 2010

God morgon :)

Hade ställt klockan på 06°° men sov så djupt att jag inte hörde den haha. Vaknade av mig själv tjugo minuter senare så det var lugnt. Jag är fortfarande förvånad att jag lyckades ta mig upp ur sängen.
Idag ska jag hem till pappa så han kommer och hämtar mig vid tolv tiden.
Nu ska jag strax ner och äta frukost, latero.


Grr, att ögonfransarna aldrig ska hålla sig separerade.

Knight and day

En kväll när mamma och jag var i Stockholm så gick vi på bio och såg Knight and day. För det första är bion i Stkhm gigantiskt och för det andra var filmen svinbra! I love it.
Jag hade aldrig kunnat tro att Tom Cruise kunde vara så rolig :)



Här har ni trailern om ni inte har sett den :D

Change of plans

Meningen var att jag skulle städa men ångrade mig och följde mamma på affären istället hehe. Mår illa och har en konstig huvudvärk, jag tror att det beror på den starka tak/vägg-färgens lukt. Hela mitt rum stinker :P Så inatt sover jag i min lillasysters rum.
Får se om jag orkar slita fram kameran och knäppa på det jag har köpt idag eller om det blir imorgon :)

Snart blir det middag, Tacos is on the meny.


Btw, har lyckats övertala mamma att köpa en webkamera (billig skit) världens fulaste bild men man ska bjuda på sig själv, right?

20 Augusti 2010

Godmorgon på er :D vaknade jätte sent imorse, närmare tolv för att vara exakt. Har mått dåligt hela morgonen och har lust att gå och lägga mig i sängen och sova lite till.
Idag ska jag städa mitt rum, det ser hemskt ut härinne och lite senare idag ska jag lägga upp bilder på det jag köpte i Stockholm, stay tuned.


En till bild på mitt hår ;)

Back from Stockholm

I AM BACK

Kom hem sent igår från Stockholm så käkade en sen middag och hoppade sedan i säng :)
Nu måste jag packa upp ur väskan, springa ner med tvätt, städa rummet och har 500 bloglovin' inlägg att läsa. Har fullt upp hela dagen så bloggar mer när jag har tid.

Out for a walk

Fy 17 vilken värme det har varit idag. Jag och pappa gick ut på en promenad och fotograferade. Kände mig ganska död när jag kom hem kan jag säga ;)

Nu måste jag packa det sista och sedan gå igenom allt igen (är så glömsk att jag måste dubbel-checka) sedan ska jag städa upp lite här. Trevligt att komma hem till ett städat rum.


En ensam solros som vi hittade när vi var ute och promenerade.

















Var tvungen att lägga upp alla bilder eftersom jag far till Stockhom imorgon och när jag kommer tillbaka kommer jag ha en massa andra bilder att visa :)

See you when I get back from Stockholm

13 Augusti 2010

Märkte nyss att det är Fredagen den trettonde idag haha. Hinner inte blogga så mycket idag för måste packa idag. Senare idag far jag hem till pappa men måste hem imorgon för tidigt på söndagen så far jag och mamma till Stockholm ♥
Jag längtar :D Nu måste jag springa ner med tvätt som ska hinnas tvättas och sedan packa.

Rasmus Seebach - Natteravn

Kærligheden kalder nu i nat, kalder du, her er for meget larm, kan ikke høre dig, uhu, kærligheden kalder nu i nat, kalder du, jeg finder dig, jeg ser dig for mig selvom jeg ikk' dit navn.




Usch, jag har alltid ogillat danska men älskar den här låten :)

Bokeh

Good morning people!
Vaknade runt nio idag igen, skolan börjar ju snart så måste vrida tillbaka dygnet. Utanför mitt fönster har jag ett träd och igår så lyste solen igenom löven så jag passade på att testa lite Bokeh för första gången. Det gick inte så bra men med lite övning så :D


Sådär blev den bästa bilden.


Och t.ex såhär kan man använda bokeh.

Försökte också fota Hjärte-bokeh, men bilden blev lite grå för man kunde se igenom pappret jag satte framför linsen.

Nu blir det frukost, fixa iordning mig och sedan ska jag och mamma fara iväg och fixa lite stuff ;)

My day

Tess kom förbi idag, vi slösade massor av värdefulla minuter på något som vi bara raderade tillslut :') haha.


Synd att alla bilder blir suddiga när man knäpper i spegeln.




Kolla mitt pekfinger och lillfinger ;)




Den enda bilden på mig nästan haha. Synd att den blev suddig.


Seriöst jag döör. Hur kul ser jag inte ut? Det där är min Ap-min, synd att det inte syns på bilden hur lik en apa jag är.

Min dag har varit kul iallafall. Nu ska jag dra fram kameran och knäppa lite innan ljuset försvinner. ♥

Early morning

Oj jag är uppe tidigt idag :') det händer mycket sällan. Har surfat runt lite grann nu på morgonen och jag har listat ut hur man print screenar! (I love you google ♥) Så nu jäklar blir det printscreen för fulla muggar. Eller inte.

Jag ska tydligen vara med Tess idag, hon skrev det i en komentar. Så ska käka lite frukost, ta en dusch och sedan höra med henne för hon skulle tydligen klippa sig idag.

För att inlägget inte ska bli allt för tråkigt lägger jag upp en bild på massor av olika ringar som jag vill ha :) Ska leta efter snygga ringar i Stockholm, har inga ringar.



Måste ta tag i designen innan skolan börjar. Men det får bli nästa gång jag är hemma hos pappa.

Workout

Känner mig helt död i kroppen. Igår så tränade jag med skivan, men efter ca en halvtimme körde jag ner handen i golvet och bröt min allra längsta, finaste nagel. Tappade lusten att träna mera och stängde av hehe. Har träningsvärk i armarna idag men körde skivan idag igen och hela den här gången. Har apont i ryggen och min värk i armarna lär inte blivit mindre. Ouch ;)

Annars har dagen varit lugn och tråkig, har inte sminkat mig på några dagar så känner mig ful. Men imorrn ska jag fixa mig iordning och kanske dra iväg till en kompis.

Har gått runt och fotat allt möjligt de här senaste dagarna, får inte nog av min kamera :']

Canon Canon Canon...

Funderar på...

...att färga håret brunt? Vad säger ni om det? :) Jag hur funderat och velat fram och tillbaka. Jag trivs skitbra som blondin, men vill testa annat också. Är osäker på om jag vill bli brunett, tänk om jag inte passar i det alls? Det sliter så mycket på håret att blondera det (det var därför jag lyckades bränna det) så det kanske är bra om jag slipper slita på mitt sköra hår.

Jag längtar tills vi far till stockholm :) har resfeber heheh.


Random bild som jag har knäppt med min nya kamera

09 Augusti 2010

Jag är dålig på att uppdatera :P hehe.
Skitväder ute idag så ska hitta på något här inne istället. Har fått en galen idé att leta fram någon gammal träningsskiva och träna lite.


Oj oj, hur ska detta gå :) lär vara handikappad resten av dagen och imorgon av träningsverk. Wish me luck..

Btw, vi far till stockholm på söndag!

6 Augusti 2010

Kameran har kommit :D snart ska jag och mamma fara in till stan för att fixa lite grejer med banken sedan så far vi och hämtar den. Längtar..

Nu ska jag fixa håret och sminka mig. Peace out

05 Augusti 2010

Hej :D har försökt njuta av den lilla sommaren vi har så har lagt bloggen åt sidan några veckor. Idag så ska jag kanske träffa Fanny, men hon svarar inte på mobilen så vi får se hur det blir.

I Måndags beställde jag äntligen min kamera :') Det blev en Canon EOS 1000D! Den kommer antagligen imorgon och i värsta fall så kommer den på Måndag. Var tvungen att köpa en kamera innan mamma och jag far till Stockholm om 1-2 veckor. Vi har inte riktigt bestämt när vi ska fara än så vi får se när det blir.

Hade ganska tur när jag köpte kameran. Hittade ett ställe där dom hade kampanj, då ingick det kameran, kameraväska och 4GB minneskort. Lycka! Man fick också en värdecheck på Fujidirekt 100:- (inte riktigt säker på vad det är) och en värdecheck till en fotobok. Eller något sånt iallafall hehe...



Fanny har också en 1000D och först tänkte jag välja en annan kamera eftersom hon har en likadan men sedan ångrade jag mig. Ska inte avstå från en bra kamera bara föratt en kompis har en likadan. :)


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela