Bleeding heart square

 

Bleeding heart square, boken jag för tillfället håller på att plöja igenom. Har bara hunnit några kapitel men den verkar redan vara en bok helt i min smak. Undebara beskrivningar och spännande handling, nästan så att jag längtar lite till att få gå och lägga mig så jag kan läsa lite.

Sikket fint väder vi fick då.

Det märks att vädret är fint i dag för cyberspace är ungefär lika dött som en stol. Vaknade ohyggligt tidigt då jag inte kunde somna igår, trots det var jag piggelin och for ut med reklamen tidigt. Laddade sedan upp med bikini, bok, musik och solstol.

Nu är jag en aningens bränd efter några timmar i solen men jag klagar inte alls :} Snart ska jag iväg och grilla med några vänner och just nu håller jag på att ladda in bilder från kameran till hårddisken. Skäms nästan när jag ser att det finns bilder där som har legat i nästan en månad nu.

Jag har iallafall material till några inlägg framöver.

2012 05 17

Och bloggen har ekat tyst i snart två veckor nu. Hur hände det? Allt går så snabbt att jag inte hinner med haha. Har inte suttit så mycket vid datorn men har knappt gjort något annat känns det som. Har drabbats av vårdepression, bara jag som brukar få så?

"Det är t ex mycket vanligt att man känner en stor trötthet, som inte lindras av ökad sömn. Detta trots att man ofta också sover längre än vanligt vid årstidsbunden depression.
Ett annat vanligt tecken är ett ökat sug efter kolhydrater, och då i synnerhet socker. Till följd av tröttheten upplever man ofta svårigheter att koncentrera sig och fokusera, t ex i arbetet."


Mitt träningssug har försvunnit, likaså mitt fotosug och redigeringssug, jag vill knappt göra något längre och kan bara tänka klart när jag är riktigt glad men när det har gått över tänker jag bara nudå?

Jaja, i helgen har jag dubbla distrikt att dela ut reklam till så det ska jag få gjort och så vill jag hinna umgås lite också. Skönt med ledigt iallafall! Gjorde dessutom om/fortsatt-prov på Buddhismen, dock gick det inte allra bäst men orkar inte bry mig..


Bild från år 2011. Färg färg färg.

Barcelona

Har valt att behålla många av mina bilder för mig själv, dock har jag några bilder på byggnader och lite sevärdheter som kan få synas på internetet. Balkongerna på en av bilderna här nere var jättecoola, formade som masker, kul idé.

Nu kör vi igång på riktigt.

Nu när det är slut på semester och valborg och allt därtill så tänker jag köra igång med träningen igen. Stenhårt den hör gången. Har dessutom bestämt att sluta med sötsaker på vardagarna, det blir mycket småätande efter skolan och så hemma. Dock så får jag käka på helger och så :}

Klicka på bilden för källa.


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela