Måndag

Så nu är det måndag igen och vi har prov på franska imorgon och i NO på Onsdag. OHNOEEE Jag tror jag glömde franska lappen på skolan. Typiskt jag...

Nu kom jag på att vi har prov på hemkunskapen på onsdag också. Ikväll blir det dans för min del :) Det ska bli kul att träna lite igen. Efter typ en månad (!) av vila. Nu ska jag försöka få internet att fungera som det ska och sedan ska jag måla naglarna och kanske städa lite på rummet.
Har sagt nästan femtio gånger att jag ska fixa med designen men det har aldrig blivit av. Well... nu ska jag sitta tills jag är klar :D

100328

Vaknade klockan 3 inatt av att några bankade och ringde på grannens dörr. Så jag gick upp på toa och sedan hade jag svårt att somna om.
Vaknade runt elva och då åt jag och pappa frukost framför några avsnitt av Lost. Efter det tog jag en lång dusch och råkade av misstag riva ner grejen som håller draperiet uppe. Tog ett tag att få tillbaka den hahah.
Idag är det söndag så far snart tillbaka till mamma. Kom ihåg att ställa om klockan :)

Goodnight

Hade tänkt lägga mig tidigt ikväll, man ska ju ställa om klockorna inatt så då vaknar jag inte så sent imorgon.
Ikväll har vi inte gjort något speciellt. Pappa och jag har kikat på några avsnitt av Lost. Det är jätte spännande :)

Godnatt ♥

Sovmorgon :)

Sov i 11-12 timmar inatt :D
Det behövdes nog. Vaknade av att mamma ringde och undrade hur man får bort knappljudet på mobilen hahah. Klev upp, gjorde iordning frukost och satt mig i pappas säng och kikade på de två sista avsnitten av säsong 1 på Lost.
Det blir mysa framför datorn resten av dagen.

Ska kolla bloglovin, facebook och mejlen sedan blir det senaste avsnittet av The vampie diaries som äntligen har börjat sändas i USA igen. Dom sänder inte några veckor före/efter OS. :)
Pöss ♥

100326

Har inte bloggat på några dagar nu. Har helt enkelt haft fullt upp och mitt internet har knappt fungerat.
Nu är jag iallafall hos pappa och där har vi ett internet som fungerar :)
Vi har sett på film till maten och sedan kikade vi lite Lost och åt chips med ostsås. Mums
Har inte så mycket att skriva om just nu, men nu i helgen kommer uppdateringen vara bättre.

Friluftsdag

Tillbaka efter en friluftsdag på skolan :) Glömde nämna det igår men vi hade iallafall friluftsdag idag. Jag och mina älskade vänner valde att åka slalom i Skule. Jag tyckte det var jätte kul, men Andrea tyckte inte det. Synd :(

Tur att det vart bra väder iallafall! Det skulle tydligen bli molnigt eller så men jag har till och med fått färg på kinderna. Jag som har så svårt att bli solbränd.
Nu ska jag snart städa klart rummet och sedan kanske ta en powernap? Är såååååååå trött :3

Måndag

Sorry att jag inte har bloggat förrän nu, har faktiskt inte slått på datorn förrän nu :)
Vi slutade 13.20 idag så var hemma ganska tidigt, men har mest slö/halvslumrat och kikat på tv.
Internet krånglar lite, vet inte varför men det bara slutade fungera? Skumt...

Iallafall, skulle ha dans idag men jag är fortfarande lite förlyld och Amanda skulle inte gå idag så då vill inte jag heller gå.
Oooh det funkar igen :D
Nu ska jag kika igenom bloggar och kolla igenom facebook lite.

Pöss ♥

Storstädning

Har tagit en dusch så nu känner man sig som en människa igen ;)
Har nyss ätit lite lunch och nu blir det lite städning på rummet. Jag kan inte leva i ett stökigt rum, så nu blir det storstädning. Uppdaterar senare ♥

100321

Goodmorning sunshines :D
Solen lyser ute och jag tror att det är varmt. Blir nästan bländad av snön genom fönstret hahah. Orkade inte blogga mer igår, såå tråkigt att blogga utan bilder. Jag erkänner att jag faktiskt inte har letat efter sladden men idag ska jag verkligen göra det. Men först blir det en dusch och ska fixa till håret. Orkar inte smink idag. Mår bättre men är ännu hesare än förut och det är jobbigt att prata.

Hoppas jag hinner bli lite bättre tills imorgon.

100320

Nu har vi äntligen flyttat på något som har med internet att göra så det är närmare datorn så nu funkar internet mycket bättre :) Fortfarande trött och snuvig så det blir bara mys hemma idag. Kanske att jag städar lite på rummet och letar upp sladden till kameran-datorn.
Solen skiner ute så vi får hoppas på att mycket snö smälter undan nu så det blir våååår snart.

Goodnight

Fick lust att blogga lite innan jag sover. Tecken på att jag håller på att bli friskare ^^ Har mest suttit framför tv/datorn och myst tillsammans med en Mjölkchoklad med luftbubblor från marabou. Varför är det mycket godare med luftbubblor?
Lyckades inte hitta sladden till kameran-datorn än men ska leta imorgon, då är jag förhoppningsvis lite piggare också. Kanske jag sätter mig och gör lite läxor imorgon också? Nej, jag tänkte inte på att ta hem böcker osv i Tisdags. Jaja nu ska jag iallfall sova.

Natti ♥

Good morning (:

Godmorgon:)
Här sitter jag, hemma idag igen. Men jag mår iallfall lite bättre idag.
Har inte så mycket att blogga om men senare idag kanske jag orkar knäppa bilder på kläderna jag köpte.

Pöss ♥

100318

Hemma idag också, jobbigt att vara sjuk. Det dunkar i huvudet om jag rör mig, näsan är täppt och när det inte är täppt rinner snoret och har ont i halsen. Usch...

Idag händer inte så mycket. Ska bara vila och kanske sitta vid datorn en stund (: Sen får vi se ikväll hur jag mår. Har suttit vid datorn en liten stund och känner mig heeelt slut.

Sjuk :(

Jag är sjuuuk. Inte kul alls, och jag får inte fara på badhuset idag. Men mamma skulle till Sundsvall och ville inte lämna mig ensam hemma så jag följde med. Satt och såg på film i bilen och drack dricka.
Vi for iallafall på något ställe, kommer inte ihåg vad det heter, men det ligger borta vid Ikea och det där (:
Jag shoppade lite kläder som ni kan få se sedan och så köpte vi ett nytt tangentbord till datorn. Det behövdes verkligen. Bäst av allt, den är rosa :D

Fick också ett par små hörlurar så jag kan lyssna på min mp3 osv. Rosa dom också. Ska ta bilder sedan men nu börjar jag få ont i örat igen så ska vila lite.

Internet går seeeg. Jag var tvungen att styra datorn några decimeter närmare skrivbordet för sladden till det här tangentbordet räcker inte lika långt som den gamla. Om man flyttar datorn bara några centimeter är den för långt bort från något så då fungerar det inte. Suck...

Dålig uppdatering

Förlåt för att jag inte har uppdaterat förrän nu. Men haft fullt upp med att komma hem och få i mig mat, ha ont i huvudet och äta mat igen hahah.
Ja jag vet inte varför jag har huvudvärk, kan bero på att jag inte använder mina glasögon på skolan utan bara hemma? Ops hihi. Nej måste skaffa linser så jag kan ha dom på mig hela dagen så kanske jag slipper ha ont i huvudet.

Idag var vi på badhuset och simmade på gympan. Man skulle simma 25 längder och varje längd var 25 meter om jag förstod rätt? 625 meter blir det då.
När jag var klar fick jag världens huvudvärk och benen ville inte bära, lyckades ta mig till min handduk och till bänken. Kändes som jag skulle spy vilken sekund somhelst. Usch...
Men det var ju för att jag var utmattad, och törstig.

Mamma och jag skulle egentligen träna ikväll men jag har ont i halsen och håller kanske på att bli förkyld. Så därför kanske jag inte kan bada imorgon :( Buuuh
Förresten, är ledig imorgon så jag och Tess hade tänkt fara på badhuset och sedan efter några timmar kommer Fanny också. Skit att jag måste blir sjuk nu! Men det är inte säkert än så vi får se.

Nu ska jag förtsätta kika igenom bloglovin inlägg.

Back from school

Hemma efter första skoldagen efter lovet. Lyckades kliva upp imorse och hinna i tid tills skolan :)
Imorgon ska vi fara och simma med klassen, usch vad jobbigt. Hörde från en tjej i en annan klass att vi ska simma 25 längder :O
O-M-G det kommer jag inte klara!
Nu ska jag göra lite läxor och städa lite på rummet.

Pöss ♥

Tillbaka till mamma

Hann inte skriva innan jag åkte tillbaka till mamma. Men jag hjälpte till med disken och sedan satte vi oss och åt middag och kikade på Lost. Ovanligt va? :) Hihi. Iallafall så hann vi inte ens se klart avsnittet förrän mamma ringde och sa att hon skulle komma. Suck, det höll precis på att bli spännande. Nu måste jag vänta i två veckor!

Ska snart sova, det är ju skola imorgon :( usch.

Godnatt!

Ian Somerhalder

Fick en förfrågan om vem Ian spelar i Lost. Så till svar på din fråga så spelar han Boone, som är låtsasbror till Shannon.


En liten bild på honom i Lost


:) Jag tycker att han spelar väldigt annorlunda i TVD än i Lost. Fast karaktärerna är helt olika osv.

The vampire diaries

Hmm... funderar på om jag ska kika igenom alla avsnitt från TVD, jag har glömt bort nästan allt som var från början. Till er som inte har vet vad TVD är så lyckades jag hitta en halvdålig trailer.


Och ni som har sett Lost känner väl igen Ian Somerhalder? ;) Han spelar Damon Salvator och jag tycker han spelar helt annorlunda om man jämför med när han spelade i Lost.
Ska först göra mig iordning och sedan mysa ner mig tillsammans med en halvfull påse Riesen.

100314

Godmorgon! Fast det var ju ett tag sedan det var morgon ;) Nej jag vaknade ganska sent idag, närmare tolv. Var jag tvungen att sova ut på sista dagen av sportlovet? Nu kommer jag inte kunna kliva upp i tid imorgon.

Vaknade iallafall och åt Frunch framför två avsnitt av Lost. Kan inte sluta tänka på serien!
Nu har jag kollat igenom alla bloggar och lite saker på facebook och pratat med Jessica på msn :)


Måste snart gå och göra iordning mig, suck vad jobbigt.
Pöss ♥

Looost

Melodifestivalen blir bara värre och värre. Anna? Nej tack! Salem al fakir borde ha vunnit tycker jag :)

Är det bara jag eller är han konstig? Han är mysko...

Efter mf satt jag vid datorn en stund och lyssnade på musik osv. och sedan såg pappa och jag ett avsnitt av Lost. Spänningen är OLIDLIG! Det ryser i armarna när jag tänker på det hahah. Nu är klockan kvart över tolv så ska nog sova nu. God Natt!

Problem med bloglovin?

Bara måste fråga er om ni har haft problem med bloglovin? Det har jag iallafall, inläggen från en av dom jag följer syns inte? Jag testade att sluta följa och sedan följa igen och kolla om det funkade det igen. Men nu har det hänt med en annan blogg? Kanske jag följer för många bloggar :(

Ha en trevlig Lördagskväll :D

Melodifestivalen

Ska ni se melodifestivalen ikväll? :) Det ska jag iallfall, men jag tror inte jag håller på någon. Men måste jag välja så skulle jag nog välja Eric Saade eftersom han har snyggast hår av finalisterna. Hahha.

Har ätit middag vid tv:n det blev fiskpinnar. Me like :)
Nu ska jag kolla det sista på bloglovin och facebook sedan blir det melodifestivalen.

Pöss ♥

100313

Good Morning!

Någon fler än jag som set Bella & Tyra - show? Vad tyckte ni? Jag tyckte att det var jätta bra och jag kommer defenitivt fortsätta kika. Har hört att många tyckte Blondinbella var jobbig att lyssna på? Jag älskar hennes röst (:

Anyway, vaknade vid nio och klev upp vid tio. Vart frukost framför Lost. Ytterst trevligt :D
Det känns som om jag håller på få tillbaka min huvudvärk och som om jag håller på att bli förkyld. Inte bra. Nu ska jag mysa resten av dagen.

Goodnight

Har nyss sett två avsnitt av Lost med pappa. Spännande och läskigt på samma gång. :) Nu ska jag snart gå och lägga mig. Godnatt :*

Ute i solen

Tänkte lägga in ännu ett blogginlägg igårkväll men fick sån huvudvärk så jag somnade på soffan och imorse gick vi till skyttis och tog vara på lite solsken :) Äntligen blir det vår!

Nu ska hjälpa pappa med middag osv. så bloggar senare ikväll.

Pöss ♥

100311

Hade inte tid att blogga innan jag for till pappa idag. Hann inte ens sminka mig eller fixa håret. Trodde att jag hade tid för det men så skrek mamma nerifrån att vi skulle fara om tio minuter, och där satt jag i morgonrock hahaha ;)

Ikväll blir det bara mys med film och mat tillsammans med pappa.
Jag tror jag börjar få huvudvärk så ska ta och lägga mig i soffan och vila en stund.

Pöss ♥

I am back

Jag lever fortfarande ;) Jag har inte bloggat något som ni kanske märkt, det beror på att igår skulle vi först iväg till mormor och morfar, eftersom en rörmockare skulle vara i vårat hus och fixa något som var trasigt. Iallafall så kunde vi inte spola eller något så därför for vi hem till mormor/morfar en stund. Men då visade det sig att vi inte skulle ha toalett förrän idag så vi drog iväg till Umeå och sov på hotell.

Men nu är jag hemma igen :)

Ska nog bara mysa hemma resten av dagen, blogga lite och kolla igenom 200 bloglovin-inlägg.

Btw, I Måndags så skulle jag ju lägga in ett blogginlägg lite senare på eftermiddagen men fick migrän/huvudvärk så jag kunde inte förmå mig själv till att hämta kameran, sladden från kameran till datorn, ta en bild, lägga in och skriva ett blogginlägg. Gick och la mig istället.
Det betyder oxå att Jessica vinner våran lilla mini tävling :) Grattis gumman<3

Nej nu ska jag återgå till mitt.

Pöss ♥

100308

Goodmorning :D
Måndag idag och jag är LEDIG! Så skönt att kunna vakna vid tio, mamma tvingade upp mig, och komma på att man inte behöver skynda sig upp för att kuta till skolan.

Solen lyser ute och snön börjar töa och falla ner från taket på vårat hus. Äntligen vår :D hoppas värmen håller i sig. Även om slaskväder är det värsta jag vet.

Vad ska jag hitta på idag? Måste nog städa och fixa allt i mitt rum så, jag är en såndär person som måste ha det snyggt, fint och prydligt hemma. Annars blir jag stressad och sur :)

Idag ska jag också fixa tv:n, jag har fått byta tv btw. Hade en tjockis förut men nu blir det en plattis, yay. Mycket större än den jag har nu.

Igår så hade vi några gäster, både på förmiddagen och efter middagen. Efter att dom hade farit for mamma, jag och lillasyster på affären. Vi fastnade vid bokrean och jag fick köpa vilken bok jag ville. Fast det fanns nästan inga böcker för mig. Men köpte iallfall en bok, håller redan på att läsa den. Lånade boken av pappa och har kommit halvvägs.
Visar en bild senare  ;)

Uppdaterar senare idag ♥

Känner mig duktig som tränar ;)

Känner mig extra duktig nu, har tränat! Wooho :D Hoppas jag inte får tränningsvärk imorgon...
Sitter och lyssnar på Lil wayne, som vanligt, och kikar in på lite bloggar och facebook. Snart ska flera gäster komma, så det blir nog fika igen. Vilken tur att jag ska träna igen imorgon tsm med mamma och lillasyster.

Jag sitter och funderar lite, jag tror jag ska fara till pappa lite tidigare. Om jag får dvs :)

Fast han har ju redan sagt att det är ok. Jaja, nu ska jag iallfall söka efter fler bloggar att följa.
Uppdaterar senare ikväll, Pöss ♥

A pic of me :)

Vi har haft gäster, mormor och morfar, morbror och en av kusinerna. Vi har fikat och ätit tårta :)


Hahha visst ser jag finurlig ut? Konstig bild. En av bilderna vi knäppte igår.

Ska ta och träna lite innan middag och gäster som blir om några timmar. Pöss ♥

Lil wayne - On fire

[Chorus]
Mama bad,
mama mean
gasoline
she's on fire,
put her out,
as a matter of fact,
take her out,
cos she's on fire,

got on my knees and asked my Lord to keep me clear from the devil
cause my girl
she's she's on fire,
yeah now everything so cool,
yeah,

[Verse 1]
Now gimme them back shots
I want them back shots
I said shorty let me play up in them matchbox
shorty she's on fire,
shorty let a n-gga rub this stick cos this a matchbox,
she's steaming, she's screaming,
she's she's screaming
she's feinding I redeem it
I get between it, like her, like her,

now hit me,
now shes on fire,
Yeahh, I let the steam blow, yeah
but everything is cool,






[Verse 2]
uh, she hot as hell lets call her helen,
fireman to her rescue like 9-11,
f-cking right I make her hot,
she got the Devil in her,
I do whatever with her,
hells angel, I pluck her feathers n-gga,
I am the firespitter,
I start a fire with her,
ok her flames high but I am higher,
so high so I invite her up
then I light her up,
uh,

[Chorus 2]
Mama bad,
mama mean
kerosine,
shes on fire, put her out
As of matter of fact,
Take her out, cause shes on fire,
Got on my knees and ask my lord to keep me clear from the devil
cause my girl,
She – shes on fire, Yeh now everything so cool,

Now hear it,
Haha whoooaa!,
Shes on fire, Yeah,
I let the steam blow,
Yeah, And now shes on fire,

[Chorus]

Måste börja träna!

OMG, jag måste börja träna. Usch vad dålig kondition och styrka jag har. Just nu tränar jag bara dans på Måndagar, och idrott på skolan såklart. Men det ger faktiskt inte så mycket? Nej, ska leta fram några träningsdvd:er som vi har hemma här och träna :)
Mål; kunna göra tre 'riktiga' armhävningar i slutet av veckan hahah.
Nejmen har verkligen inga armmuskler. Vi som ska fara och bada med klassen snart, usch. Jag är ju fet , hihhiih.

Nej jag är inte fet :) däremot är jag smalfet. Har ni hört talas om det? Smal men mjuk som en liten marsmallow.

Snart kommer gäster så ska väl snart ner.

100307

Godmorgon!
Igår var jag väldigt förvirrad när jag skrev inlägget och helst av allt skulle jag ha velat gå och lägga mig. Men eftersom jag och Jessica har 'tävling' så var jag tvungen att lägga in en bild.

Hade ju inte världens bästa kväll igår, och inte nog med det, när jag skulle lägga mig och sova kom jag på att jag hade glömt att ta på nya sängkläder. Hade tagit av allt på morgonen innan Tess kom och sedan hann jag inte sätta på nya. Lampan i rummet där vi har sängkläder funkar inte så greppade bara närmsta hög med sängkläder. Senare när jag kom in till mitt rum såg jag att det var, ett gult örngott och två röda, hahaha. Bra blandning. När jag vecklade ut det som man har på täcket såg jag att det var tre örngott. Gick tillbaka och tog ett nytt, det visade sig vara rosa med prinsessor på. Hahah, gult, rött och rosa.

Jaja. Vaknade vid halv tio och gick ner för att äta frukost. Idag ska vi ha gäster eftersom lillebror fyllde ett år i Fredags, så jag måste städa nu.

Uppdaterar kanske senare ♥

-

Har inte bloggat något förrän nu. Har varit med Tess idag :)
Kul kul.

Har nyss varit och sett på melodifestivalen, synd att Pauline inte gick vidare. Hon var ju iallafall bland de bästa. Det jag inte förstår, Pernilla vann över Crucified Barbara? Men men.

Har haft världens tråkigaste lördagskväll. Skrik från småsyskonen, någon som har slarvat bort fjärrkontrollen till min dvd. Lillebror har varit inne på mitt rum och stökat till det rejält. Markus sa till mamma att hon skulle köpa dricka och jag sa att jag ville ha coca cola. Men dom sa nej för att jag var bortskämd, och nu när jag ska gå och lägga mig kikar jag in i kylskåpet och hittar en 2-liters cola.
Det är stopp i handfatet uppe för att jag tvättar håret där ofta på morgonen så nu måste jag rensa.

Ja, jag kan inte hitta sladden till kameran så det blir en bild som jag har knäppt förut.

Goodnight

Håller på och rensar bland bokmärkena, har inte ens kommit halvvägs, och har ändå suttit en lång stund. Jaja, ska nog bara rensa och sedan blir det nog sova för min del. Tror inte jag orkar flytta dom ikväll. Imorgon får vi se vad som händer.

Kisses ♥

Firefox it is :)

De flesta sa firefox, och jag märkte själv att det kändes bättre i firefox :) Men helt plötsligt så hände det ingenting när jag klickade på ikonen :O så frågade min pappa vad som kunde vara fel. (Han är duktig i datorer) Så han hjälpte mig installera om och fixa så det blev rätt. TACK så jätte mycket!

Nu måste jag bara överföra alla mina bokmärken, det är nog nästan hundra stycken. Hahhaha.

FREDAG IDAG :D Det betyder helg + sportlov! Yes, äntligen.

Någon gång under lovet ska jag och Tess ha våran egna plåtning! Så snart ny design på bloggen.
Ska annars bara vara med kompisar och mysa osv.


Visar en söt bild på en fin liten blomma.
Kisses ♥

Firefox vs. explorer

När vi flyttade vart det något konstigt med explorer, som jag använde då, så man kunde inte använda det. Då började jag använda firefox men nu när jag skulle gå in och flytta över alla bokmärken som jag har på explorer ser jag att det fungerar?!

OMG, nu har jag ju vant mig vid firefox :3 hehehe.

Vad tycker ni fungerar bäst?

Ingen bloggning igår :(

Hann inte blogga igår. Hann inte mer än komma hem och pusta ut förrän jag skulle äta middag och sedan rusa tillbaka till skolan. Men jag och Klewe ska ha ledigt hela Onsdagen v. 11! :D
Mysigt va? Vi har planerat lite kula grejer tillsammans.
Iallafall, hann inte mera än lägga in ett inlägg, som jag redan hade gjort iordning dagen innan, så publicerade bara.
Idag har inte så mycket hänt. Ska snart ner och äta middag och sedan blir det nog datorn en stund osv.
Har lite läxor att göra också :3



Saknar det gröna <3
Ser ni hur molnet är format som ett hjärta? ;D Hade verkligen tur som lyckades få det på bild :)


Kisses ♥

Ops

Missade att skriva att jag har läst alla böcker från The Twilight Saga. Men hade bara Twilight i pocket, och den är väldigt trasig!

Kolla själva :)


Framsidan, ni ser ju hur 'plasten' runtom har lossnat. Dessutom är det mycket 'finare' med inbunden.



Ja ni ser ju hur bra min kamera är hahah.

Snart tillbaka till skolan

Har nyss kommit hem från skolan. Vi gick, och snön blåste en i ansiktet hela tiden. Men vi fick iallfall skjuts imorse.
Hade slöjd sista timmen och jag och Tess höll på att virka. Men det gjorde vi klart idag så denna lilla filur sitter nu fast på min väska :)


Söt va? :) Virkade från en bok med massa små söta (säkert japanska) grejer. Ska börja virka någonting till snart ;)

Ikväll ska jag tillbaka till skolan. Vi ska ha en 'presentation' av media som vi ska berätta genom en film som vi har gjort för dom som ska börja på vår skola nästa år.
Tråååkigt, men vi får compensation för det senare ;D

Några korta om mig ;)

1. Just nu lyssnar jag bara på Lil wayne
2. Jag blir väldigt arg när folk skriver att (namn) kan göra det, när det var jag som faktiskt började med det först,
3. Vågar inte lite på så många,
4. Jag blir grymt arg på bloggare som inte tänker på vad dom skriver,
5. Jag vet ingenting om politik eller nått sånt överhuvudtaget.
6. Jag stör mig otroligt på personer som sticker/slutar svara om man har ett samtal via t.ex msn, sms eller liknande.


Några korta om mig ;)

-

Var tvungen att gå till skolan imorse, hade snö upp till en decimeter ovanför knäet. Edward spydde på skolan idag, jag sitter bredvid honom. Usch.
Mamma sa att jag kommer bli smittad och att jag typ redan är det :( jag vill inte.

Annars har min dag varit bra, ganska lugn. Ska på Nya steg ikväll, så missar dansen eftersom det är 'obligatorisk' eller nått att vi ska komma.

Älskar min mamma :) hon har köpt Twilight Utökad version till mig på bokrean!


159 kr, Reapris: 79kr. Billigt :D


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela