† † † †

















Då är både midsommar och födelsedag över :) och jag är sjukt glad! Fick bara fina saker som jag behövde i födelsedagspresent (pengar pengar ♥)
Orkar faktiskt inte skriva mera (förutom att mina fina vänner kom och gav mig jättemycket godis som jag måste äta upp! Och ett plakat med en fin (HOST) bild på mig, hjärta på er iallafall)
Imorrn ska jag in på stan och gå på biblioteket, lämna tillbaka och låna nytt och sedan gå upp till bokhandeln och kolla på böcker med pojkvännen.

B-DAY

My B-DAY TODAY!

Ville bara att ni skulle veta :) Ska lägga upp bilder från helgen när jag har tid, ikväll blir det "kalas" med mina kompisar! ♥

“Happiness is like a cloud, if you stare at it long enough, it evaporates”







Moln från några dagar sedan och sista från igår.

I lördags fick jag hjälp av pojkvän med att dela ut reklamen och sedan så såg vi på film och åt chips. Vi såg Trassel och The switch, har sett trassel förut och The switch var bra den också.
I söndags så for vi till pappa och firade min födelsedag i förskott. Det var jättemysigt, vi käkade Thaimat (♥) och sen fikade vi och öppnade presenter. Fick bara saker som jag önskade mig, fast jag inte har sagt något hihi. Pengar, fina örhängen och gitarrställ! Blev så glad :) och så fick jag lite småpresenter av pojkvännen, fast jag ska tydligen få den "riktiga" presenten på min riktigt födelsedag, fast jag inte vill ha något mer haha.
I måndags så myste vi mest hela dagen tills eftermiddagen då vi for till Sofia och grillade och hade kul.
Idag blir det bara att städa och fixa, kanske packa också. Vi far till Skule/rövarbyn på Torsdagskväll och det är ju bra om man har allt klart tills dess.

Fina armband!



Jag och mamma köpte det här armbandet för ett tag sedan och jag är förälskad i dom. Den kommer från Pieces som man kan gå tag på lite överallt. Vi köpte dom här i Modehuset i Lögdeå.

Never let me go

Tumblr_ll5fgmk7ok1qa1rooo1_500_large

 

Såg den här filmen för ett tag sedan. Den var jättebra men väldigt sorglig! Förstod inte filmen riktigt för det fanns ingen svensk text och jag fick ha på lågt ljud för familjen sov och jag ville inte väcka någon. Får väl se om den någon gång så jag förstår allt. Men den var helt klart sevärd, och Keira Knightley, Carey Mulligan och Andrew Garfield spelade huvudrollerna.

As children, Ruth, Kathy and Tommy, spend their childhood at a seemingly idyllic English boarding school. As they grow into young adults, they find that they have to come to terms with the strength of the love they feel for each other, while preparing themselves for the haunting reality that awaits them.

Shamponera håret två gånger

Efter att jag var hos frisören senast och färgade/klippte mig så sa hon att man ska alltid shamponera håret två gånger istället för en gång. Så jag har börjat göra det nu och jag märker stor skillnad på håret :) Jag brukar nästan behöva tvätta håret varannan dag (brukar vara lite äcklig och tvätta var tredje) men nu behöver jag inte tvätta håret på en hel vecka! Vilket är jätte bra för mitt hår är otroligt slitet och då behöver jag inte tvätta det lika ofta. Super :)


Lite hårinspiration från we ♥ it!

Tumblr_lmtdcnnvgk1qlqo19o1_500_large

 

Tumblr_liqpwuv99b1qdopjko1_500_large

 

Tumblr_llsjqxc8uw1qdfnpvo1_500_large

 

Tumblr_ljnxsjijzn1qa63oco1_1280_large

 

Tumblr_lm00rluafq1qc4883o1_500_large

 

Tumblr_llwltv8l2c1qefffvo1_500_large

 

Tumblr_llm5o1otsm1qjg0lmo1_500_large

 

Tumblr_lln9aozgql1qdr0s2o1_500_large

Lite lagomt barnsliga Del IIII

Det har tagit jättelång tid att konvertera, redigera och fixa till. Min dator är så jäkla seg!



Ett litet kryp kom på besök.



P R E S T I G E



Joakim blev hungrig så vi följde honom och köpte kebab.



Pia's fina öga, vill också ha bruna ögon! :(

Lite lagomt barnsliga Del III

Två fina (host host) gif:ar :) Hade väldigt svårt att få till skärpan på solglasögonen, skyller på att jag inte hade mina glasögon på mig.




Pia bad mig knäppa en bild då hon blåste på maskrosen, och Joakim som fånade sig i bakrunden haha..

Spindelfobi?

Vaknade med svullet öga idag! :( Ska skriva upp allt jag åt igår och göra så alla andra gånger jag sväller upp. (Har lätt panik för jag har kommit på att jag har ätit choklad och druckigt cola förra gången jag fick såhär också!)

När jag gick och kollade i spegeln imorse så såg jag något litet och svart rusa nerför väggen en bit bort. Spindel såklart. Jag har ju spindel-fobi och jag kan börja grina av skräck om jag ser en spindel. Haha tönt jag är, men iallafall så petade jag fram den med en tidning och ställde ett glas över den så den inte skulle rymma. Så får Markus komma och döda den när han kommer hem.
Efteråt kom jag på att jag inte hade blivit rädd för den alls! JAG ÄR BOTAD! Sen när jag skulle gå och kolla i spegeln några minuter senare hade jag helt glömt bort att glaset var där på golvet så jag snubblade över den och spindeln sprang för livet men jag fångade in den igen. Tänk om jag inte är rädd för spindlar längre :) fast det är ju bara början av sommaren men ändå! L Y C K A

Tess undrade om jag ville fara på stan och det vill jag ju såklart men mitt öga vill jag inte visa så fick skippa det.. Det känns som man kommer sitta och uggla hela sommaren ju! Nej, måste se till att ha lite roligt nu ju.

Till helgen så far jag till pappa och så firar vi min födelsedag då. Det kommer bli kul :) På midsommar så far vi till Skule/rövarbyn och sen på Söndag så fyller jag år.

Förresten så gjorde vi (nästan) klart toaletten uppe igår! Yes vad fint det blev, känns mycket större och mycket finare där nu. Vi hade grön gammal tapet innan så det var inte så fräscht att vara där. Nu har vi målat vitt och satt upp en liten hylla och hängt upp saker som man kan ha tandborsten och tandkrämen i, jättesmart :)

Lite lagomt barnsliga Del II

Tyckte det var lite bilder och sen såg jag att jag hade missat alla dom här ^^




Min superfina (host host) mustach-gubbe. Nej vissa av oss är inte gjorda för att rita...

Här kan ni se min failade myra och Joakim's, inte lika failade, gubbe. (uppochner)


Pia superfina öga :)







Kunde inte låta bli att fotografera Joakim's moped..

















Sjukt fint med rosa himmel och vatten!





Men rosa måne var lite annorlunda.

Lite lagomt barnsliga

Igår (Lördags) så satt jag ute och solade i en timme, smidde planer med Pia via sms, lyssnade på musik och tvingade med Jocke på Pia's och mina planer. (Multitasking på hög nivå där)

Efter en timme så masade jag mig upp, duschade snabbt av mig, bad mamma göra en inbakad fläta på mitt hår så jag slipper ha det utsläppt (blir hääävligt varmt där när det är varmt ute!!!) byta om, packa ner kameran och andra important stuff. Knegade bort till busshållplatsen och höll nästan på att smälta bort i solen innan bussen kom. Jag och Pia åkte in till stan och satte oss vid hamnen. Jag åt en kulglass och Pia drack cola.
Sen kom Jocke dit och vi traskade iväg till Leklust (hum..) och köpte Gatukritor, och inga vanliga gatukritor utan Jumbo Gatukritor! (ännu mera hum..)

Sedan gick vi ner till busshållplatserna och kollade busstider och sen till lekparken och vilade i skuggan en stund. Efter några minuter av mitt klagande (huuuuungrig) så gick vi och köpte en sallad till mig och en macka till Pia. De käkade vi på trottoarkanten tills bussen kom.

Vi åkte hem till Pia och mös där tills jag blev upphämtad för middag. Pizzor och kebabtallrikar var beställda så don hämtades upp, och fy satan vad fina bilar som var ute och körde! (studentbalen var då på kvällen) Dreglade nästan ner fönsterrutan på bilen. När middagen var uppäten åkte jag tillbaka till Pia och hittade dom nere vid vattnet :)

Vi gick tillbaka till henne och jag gick lös med kameran. Därefter så ritade vi med Jumbo Gatukritorna utanför Pia's hus. (vi, dvs. jag, som inte var så skillad med krita fick fotograferade istället)

Sedan bänkade vi oss framför Godzilla, som vi inte såg klart eftersom dom fick reda på att jag aldrig hade fiskat. Då gick vi tillbaka till vattnen och fiskade haha.


I Lekparken med våra fina kritor.




Rita kan jag inte, men skriva funkar skapligt.


Joakim ritar någon snitsig gubbe.


Joakim ritade trollface (så jävla likt, kolla in hur den ser ut på riktigt här)















Sådär :) jätterolig dag iallafall! Inte lika kul att jag vaknade upp med svullet öga och röda fläckar i ansiktet imorse (allergi reaktion) :( men det har lagt sig ganska mycket nu, Imorrn blir det en sväng till pojkvännen. Kram på er!

S O M M A R L O V

Åhyes nu är det sommarlov äntligen :) ♥

Har inte haft tid att blogga dom senaste dagarna för jag har varit upptagen med annat, men har några fiina bilder istället!

I Torsdags så for vi och grillade uppe vid Hörnsjön. Jättefint däruppe med grillplats precis vid vattnet och så.









Coca Cola:n hade skakats lite för mycket när vi kom upp dit så den exploderade när Pia öppnade den. Hihi ^^
Älskar att grilla med mina kompisar, så himla mys! ♥

Mera sol! ♥

Ä L S K A R att det är soligt och varmt ute! Faaaaan vad glad jag är! :D
Idag så började vi vid nio och då städade vi ur skåpen och klassrummen. Lunch och sedan fika utomhus med klassen :) fick sluta vid ett tiden.
Cyklade hem och la mig på balkongen men mamma ringde och undrade om jag skulle med till mormor så hann inte sitta så länge. For dit och sen kom jag hem och satt vid datorn en stund :) Pojkvän kom över en liten stund sen skulle han iväg och klippa håret ^^

Vi ska beställa Thai mat till middag och sen ska jag iväg och grilla med några kompisar. Mysig dag idag :} sånt gör mig lycklig.

Dock något som drar ner mitt humör är folk som är självgoda och måste skryta och vara jobbiga heeela tiden. Sluta med sånt och var glad och positiv över att livet är så fint! Klaga och dryga omkring kan man göra när man är gammal pensionär och inte har något annat att göra. Lev livet och njut och trilla inte över dina tråkigheter på andra :) ♥

11 06 08

Pheuff vad varmt det är idag?! I like :} Blir på underbart humör när solen skiner! Inte ens töra människor kan få mig på dåligt humör. Jag och Tess drog in till stan efter skolan och hon skulle kolla på någon bikini och en avslutningsklänning och när jag ändå skulle in så kollade jag på ögonbrynsgel och ögonbrynspenna och när vi var där kom jag på att jag behövde en ny bikini också.
Vi gick runt tills fötterna ömmade och sen köpte vi mjukglass som vi käka i solen tills bussen hem gick ♥

Sen när jag kom hem visste jag inte vad jag skulle göra för jag hade så mycket att göra och visste inte vart jag skulle börja. Skolavslutning på Fredag så har lite småsaker att fixa innan dess, men det hinns imorrn förhoppningsvis! Däremot så tränade jag lite nyss (hello träningsvärk!) och jag ska försöka komma ihåg att fortsätta, glömmer bort det så himla lätt :(

Fred ut.

En till dag på stan

Ännu en gång, mera shopping. Nu blir det stopp på shopping ett tag tror jag :) om inte mamma betalar förstås.


Solglasögonsfodral från Ur och Penn 39:-


Bikini från Lindex överdel 149:- underdel 129:- (om jag inte minns fel)


Ögonbryns fix/ögonbrynsgel och Eyebrow liner/ögonbrynspenna från HM 49:- & 29:-


Örhänge med earcuff från Ur och penn 69:- (50% rea!)



Shopping i Umeå

Igår så åkte jag, mamma och lillasyster till Umeå och shoppade lite :) Tro det eller ej men jag köpte en klänning (!) som jag faktiskt är nöjd med, tror aldrig det har hänt haha. Lite osäker på hur jag vill göra med jump/play-suiten, annars kan jag ju alltid lämna tillbaka den :)



En bandeau från Gina Tricot 59:-



Klänning från Gina Tricot 199:-



Jumpsuit/Playsuit från HM 149:-





Linne från Gina Tricot 99:- (rea 49:-)

Nya saker från Örnexpo

Nu har det varit tyst här på bloggen några dagar men har haft fullt upp med mys med pojkvän osv. Iallafall så gick jag till Örnexpo i Söndags och hittade några fina saker där för nästan inga pengar alls :)



Fjäderörhängen: Glamour 59:-




Earcuff: Glamour 39:-



Nagellack: 60:-



Börs: 170:- (äkta kalvskin!)




Så jäkla bra! Behövde verkligen en ny börs då min har några år på nacken. Billig, svart, enkel och bra :) Fick även med en earcuff med en orm på i guld men den gjorde sig inte så bra på bild.

Nytt i designen!

Lite uppdateringar i designen :)





En ny header och den gamla headerbilden åkte ner i menyn, fast nu ser det ut som jag har en skugga/eller sot över ansiktet på bilden :S vi får se hur det blir med det här... Känner inte för att ta nya bilder på mig när jag är torr osv. :) Man tar vad man har haha.


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela