“A line is a dot that went for a walk. ”

Drar mig för att gå ut med reklamen just nu. Vill inte, orkar inte men måste. Ska träffa pojkvännen efter middagen och då ska reklamen vara utdelad. Igår funderade vi på att kanske gå på bio idag. Hittade ett biopresentkort i min bokhylla så det skulle vara kul. Ingen aning om vad vi ska se, men det finns inte så mycket i vår lilla stad så det finns bara att välja på Green Lantern, Bad teacher och bilar 2(sv tal). Men vi får se om det blir någon bio alls :}
Försöker verkligen dra ut på det här inlägget för att slippa dela ut reklamen haha! Nej nu ska jag få tummen ur och få klart det här så snabbt som möjligt. Puss och kram sålänge ♥


Stockholm - Dag 3

Dag tre (Onsdagen) bestämde vi oss för att gå på stan. Så jag, mamma och lillasyster gick iväg för lite shopping medan resten av familjen gick till lekparken vid Humlegården.. eller vars det nu låg.
Jag shoppade för 1447 kr, men kom knappt hem med någonting känns det som haha. Visste faktiskt inte att jag hade så mycket pengar att göra av med, fast jag hade ganska många presentkort från födelsedagen som jag använde :}


Skärp från Bikbok.

En klocka som nu står på mitt nattduksbord. Från Grosso.

Wihi hittade den perfekta väskan också. Har letat länge efter en väska men inte hittat någon. Råkade dra sönder dragkedjan på min väska och sen dess har jag lånat mammas. Köpte den på HM och det var mamma som hittade den och visade mig :}

En fin text där det står Kärlek (för dom som har missat det) som jag tills vidare har ställt ovanpå min magnettavla. Köpte den på Grosso.

Köpte lite böcker också. Frost hittade mamma och sa att jag kanske skulle tycka den var intressant, vilket jag gjorde. Från baksidan av boken: "
Sedan öppnade jag ögonen och här fanns bara Grace och jag ingenting annat någonstans, bara Grace och jag hon som pressade ihop läpparna som för att behålla min kyss inom sig, och jag som höll ögonblicket i händerna som en skör liten fågel."

Sedan så fanns det en vagn med pocket:ar för 20kr så kollade igenom där och hittade Död tills mörkret faller som är förlagan till
True Blood-serien. Tänkte att det kunde vara intressant så tog den också. Det här var på Tisdagen då vi snabbt bara sprang förbi på fältöversten. Men på Torsdagen så gick vi till fältöversten igen en snabbis innan vi for hem och då köpte jag 2:an, 3:an och 4:an och då sa hon i kassan att det var 3 för 4 så då fick jag ta en till så tog 5:an också.


Hade presentkort på Makeupstore så vi svängde förbi där. Eftersom inget smink är särskilt bra för mitt allergi-ansikte så fick det bli en parfym istället. Sedan bestämde jag mig för att hellre köpa en Body mist. Valde Holiday luxury som lukt och den doftar jätte fräscht :) Himlar synd att förpackningen rispades lite i väskan påvägen hem..

En shorta från Hm.

Och ett par jeans som passade fint till. Nu ska mamma bara köpa gul/orange tråd så jag kan sy upp byxorna också.

Var tvungen att snabbt inhandla ett par skor som hade så att stortån kunde vara öppen. Hade såååå ont i stortån, råkade riva av en skinnbit som rev upp hela sidan av nageln/skinnet och självklart ska såret bli infekterat och allt sånt. Blev blå/röd om tån och riktigt svullen. AAAJ, nästan så att jag haltade fram på slutet av dagen. Så köpte dessa för 30 kr på HM's rea haha.

Och nagellack för 10kr på HM också.

Och en kass bild med nagellacket på naglarna. Riktigt fin färg och bra täckning :} ♥

Det var allt, förutom en massa underkläder också. Fick också se Billytilly på Topshop (hon jobbar där) vilket gjorde min dag :} Tycker att hon är ascool, kolla bara hennes tatueringar, piercingar, sidecut:en, sminket och smyckena.

Stockholm - forts. dag 2

Efter Naturhistoriska Riksmuseet så for vi till Junibacken :} älskar att vara där, fast det var så sjukt mycket folk! Galet var det, det är ju högsäsong nu.


Här har vi villa villekulla.









Genom fönstren på Junibacken.



Sedan fick man också se en föreställning med Mumin (förut var det Pippi men dom förlorade rätterna till det)

Lilla My

Och Snusmumriken. Vi såg inte hela föreställningen för vi gick till Sagotåget istället. Det bästa med Junibacken är helt klart Sagotåget, så himla bra! :}

Stockholm - Dag 1 & 2

Då var man hemma igen, kom faktiskt hem igår kväll (vi fick alla lite hemlängtan och tyckte att det kändes skönt att fara hem redan igår) och jag gick hem till pojkvännen så fort jag kom hem vid 10 tiden igårkväll. Hade saknat honom sjukligt mycket ♥ Har en hel del bilder så kommer dela upp dom i olika inlägg så det inte blir så långt.

Snart framme i Stockholm!

Dag två: Vi besökte Naturhistoriska Riksmuseet.


















Så, det var halva delen av dag två. Orkar inte redigera bilderna så speciellt mycket så det får duga såhär, plus att det var väldigt mörkt inne på museet så hade på väldigt högt ISO och bilderna blev suddiga och skakiga. Nu ska jag sitta vid datorn en liten stund och sen göra iordning mig för sängen, natti natti :)

Blonde

Det är sådana här bilder som får mig att vilja bli blond igen, synd att jag inte passar i det.

869295-12-1308665607757_large_157716387_large

 

Tumblr_lmrpxnpaus1qca1qoo1_500_large

 

Dsc_4355-copy-copy_138443986_large

 

253992_134604799950935_100002042483879_234847_6483659_n_large

 

Tumblr_lnggi2rjy41qdonldo1_500_large

 

Korsinspiration

Just nu så är jag i Stockholm men jag har fixat några inspirations-inlägg som kommer upp under veckan. P&K ♥

Proxy_large

 

Il_570xn.252205288_large

 

Dag2_153735063_large

 

Tumblr_lljpdhkkqj1qc91bvo1_500_large

 

Tumblr_ln4klxffoq1qb361co1_500_large

 

5853772182_6814d55461_z_large

 

Tumblr_ln78dt66tj1qeut50o1_500_large

 

Dscf1101_large

 

Arms-beautiful-body-cross-fashion-h3rsmile.tumblr.com-favim.com-60897_large

 

Img_1343_large

Hittade...

... en massa gammal musik på datorn som jag inte visste fanns (eller har lagt in)! Har laddat över ca 50 låtar till mp3 nu så jag kan lyssna på väg till Stockholm! Fan vad nice med gammal musik alltså :D

11 07 22

Hann aldrig skriva något innan jag for till min pojkväns stuga men nu är jag hemma igen. Kommer inte kunna skriva något nästa vecka heller för vi åker till Stockholm på Söndag och kommer hem på Fredag men kommer antagligen vara upptagen hela nästa vecka.
Blev jätteledsen igår då jag skulle ladda in bilderna från när vi var i stugan till datorn och datorn tog slut på minne men det märkte jag inte. Så jag raderade bilderna från kameran och sen såg jag att jättemånga fattades. FAN! Googlade massa och såg att man kunde kanske hämta tillbaka bilderna men det funkade inte för mig så tar med mig minneskortet till min pappa som är mycket duktigare än jag på sånt och hoppas att han vet hur man gör. Annars får jag väl bara acceptera att dom är borta. Men usch vilken ångest jag har!
Över hundra bilder är borta :( men har iallafall hundra andra bilder kvar som ni kan få se senare när jag kommer hem!

(Pausar 15 dagars listan tills jag kommer hem)

Dag 4 - Mitt rum

Jag har nog ett av dom största sovrummen i vårat hus tror jag, och det finaste helt klart. Visserligen håller vi på renovera ett gammalt hus och vi har inte hunnit alla rummen än (mitt är inte heller klart) så ser egentligen inte något rum superfint ut. Men jag har två stooora fönster som jag inte skulle klara mig utan. Blir galen utan dagsljus haha :)

Oftast så är mitt rum ostädat med saker på golvet, soffan, i sängen, på skrivbordet och på alla andra ställen det kan tänkas ligga saker. Det ligger dam lite här och var men ska faktiskt försöka städa till det lite nu :)


Direkt till höger när man kommer in från dörren, skrivbord, dator, en ganska orensad bokhylla med trasiga lampor längst upp och sladdar som hänger ner lite fint.. eller inte.


Och tittar vi lite närmare i bokhyllan så ser vi en skål med armband och ett par av de nya örhängena som jag köpte när jag var på stan med Tess. Från JC, halva reapriset, wiho!


Om vi tittar lite till så hittar vi en Coca Cola glasflaska som jag har sparat. Fick tre sådana av mina kompisar när jag fyllde år. Bredvid den så finns det en cool stol där det ligger en pirat-ögonlapp. (också födelsedagspresent från kompisarna) Stolen kan man öppna och därinne finns det plats för smycken.
Note to self: Dags att damma kanske?



Tittar vi vidare så ser vi min säng (såg nu att det blåa under hade glidigt upp, mycket tjusigt...) Min älskade gitarr på ett fint gitarrstöd som jag fick i födelsedagspresent av pappa och Monis. Uppe på de fula garderoberna så har vi en ballong som jag också fick i födelsedagspresent! Ovanför sängen hänger en tavla som min lillebror var jätterädd för förut. ^^


Om vi kikar ännu närmare på de fula garderoberna så har jag varit smart och hängt upp mina halsband på ett ganska fult snöre som var där sen innan. (Hur kommer det säg att gamla hus har typ 15647624 av dom här överallt?)








Längst upp på mitt sängbord ligger det en sten formad som ett hjärta där det står kärlek på kinesiska om jag inte minns helt tokigt. Under har vi två böcker (Beastly och Skulduggery Pleasant III) som jag lånade på biblioteket här om dagen. Under har vi en bok som jag hittade här hemma när jag letade efter böcker och min kalender. På sidan kan man också se en "sovmask" som inte används. Förra året använde jag den men nu har jag fått nya rullgardiner så den behövs inte längre. Men fin är den :)




Ofärdigt pussel på en skiva som egentligen inte ska vara där, bara så att man kan flytta pusslet om det är ivägen. Min tv, lite reklam på golvet bredvid dörren. En klocka på väggen och en mobil på skrivbordet.


Såhär såg pusslet ut när bilden togs men nu har jag lyckas lägga den tomma fläcken där det ska vara gula löv och längst upp till höger där det är ett träd. Bara himlen kvar!



En lapp med Danny's autograf då han var i gallerian för några år sedan och ett vykort från Pappa som var i Tyskland (han kom hem idag!)


Biobiljetten till sista Harry Potter ♥


Biobiljett från när jag såg X-men First class.


Lapp som satt på tröjan från Kan Dee Shop som jag fick i julklapp 2010. (och mina nycklar till mitt skåp på skolan)


Och så sist min biobiljett från när jag såg Avatar. Såg den två gånger men andra biljetten slängdes.

Har fått skjuta upp det här inlägget mycket så har inte haft ork till att redigera bilderna riktigt så ursäkta att dom inte är det bästa.

...

Idag har varit en dålig dag, den dåligaste på länge. Tar tag i bloggen och livet imorgon!

G'night

Nu är jag trött och ska gå och lägga mig. Har inte haft tid för 15 dagars listan så de två missade inläggen får jag lägga upp imorgon antar jag. Godnatt! ♥

11 07 15



Så nu är jag hemma igen, har sovit hos pojkvännen i två dagar nu. Vi såg Harry Potter :'} på bio och åt på subway och lite sånt. Idag så ska jag klippa gräsmattan för det är tydligen något jag ska göra gratis numera.. och sedan blir det till att städa rummet och fota till dag 4 på listan.

Dag 3 - Min bästa vän

Jag tror faktiskt inte jag har en bästa vän, bara flera riktigt goa och bra vänner :) tycker det är lite lågstadiet att ha "en bästa vän" och när man blir äldre så har man inte en utan flera riktigt bra vänner istället. Men det beror ju helt klart på vem man är som person osv.

In till stan

Snart far jag och Tess in till stan, jag ska lämna igen några böcker som jag har haft här hemma i flera månader och kanske att jag lånar en ny. Vi får se hur det blir, kanske att jag hittar något på stan också, försöker spara mina pengar tills Stockholm så jag kan köpa något där om jag vill :) ♥ Jag ska också svänga förbi på biografen och fixa biobiljetterna nu tills ikväll.


Från då vi var och tältade.

Dag 2 - Om min familj

Jag har nog världens bästa familj. Jag bor på två ställen eftersom mina föräldrar är skilda och hos mamma har jag tre syskon. En lillasyster och två småbröder. Dom är 11, 5 och 2 och det är alltså fullt upp här hemma hela tiden. (och mamma klagar på att jag sitter uppe på mitt rum hela tiden och inte är nere med dom)
Men varannan helg så åker jag hem till Pappa och har det lugnt och tyst i två-tre dagar. Hos pappa bor vi i en lägenhet några minuter från stan och hos mamma bor vi i ett hus en längre bit från stan.

Finns inte så mycket mer att berätta om dem annat än att jag har både extra-mamma och extra-pappa :)

Köpa?

Tumblr_lnawzbdvaj1qj64fuo1_500_large



Funderar faktiskt på att köpa en sånhär, korsen är så fiina :} ♥ Kostar £ 3.00 (ca 30 kr) men sedan är det ju frakt också.. Kommer iallafall härifrån. Måste fråga mamma också, hon kommer nog säga nej haha ^^

Dag 1 - En nytagen bild + Tio fakta


(Den senaste bilden jag tagit)

1. Jag dödade nyss en spindel! För några veckor sedan trodde jag att jag aldrig skulle vara kapabel till sådant mord. Spindeln överraskade mig genom att komma krypandes när jag satt och redigerade bilder på skrivbordet. Fast den var liten, men ändå.
2. Håller på att lägga ett 1000 bitars pussel som är helt omöjligt! Både jag, syster och mamma har suttit i sammanlagt fleeera timmar men vi kommer fan ingenstans.
3. Jag tycker inte om kött så mycket, kyckling vill jag ha :}
4. Om 13 dagar (den 24) så åker vi till Stockholm med familjen några dagar.
5. Kommer sakna medan jag är i Stockholm :(
6. Snart kommer jag få fara till Hud och ta reda på vad jag är allergisk mot!
7. Mamma är skyldig mig 800 kr thihi.
9. Jag och växlarna på motorcykeln vill inte sammarbete och ingen kan förklara så jag fattar haha.
10. Jag skulle impa lite på min mamma och sa att jag visste att Venedig utalades Veeeneeeedig och inte Ve ne dig. Så sa mamma att det utalades Veneee dig...

update: ska såklart stå MOPEDEN och inte MOTORCYKELN.

Ångest



Ångets - har glömt och köpa biljetter till bion! (Harry Potter)

Nu finns det bara dåliga platser kvar och kommer säkert få åka själv för ingen vill sitta på dåliga platser :( Skulle fara in och fixa det med mamma men for ju och tälta så glömde bort det helt och mamma tycker att jag ska kunna fixa mina egna biobiljetter själv. Känner mig ganska dum nu...

MOPED ♥

F*n vad skönt att kunna åka iväg utan att behöva be om skjuts eller behöva cykla! Dom hämtade upp mig hos bf och jag var sur hela vägen hem för att jag var tvungen att åka ifrån honom så jag såg inte ens att mopeden stod på gården först haha ^^
Fick testa köra den en sväng och sedan körde jag hem till mormor och morfar (med mamma och lillasyster i bilen bakom) och fikade lite snabbt och visade upp den.

Annars så var vi och tältade i Lördags, det mesta gick inte som vi tänkt men äh det funka ändå tillslut. Men glömde faktiskt en oanvänd engångsgrill där och det var lite synd. Jag badade tre gånger i Lördags och en morgonsimtur vid sju imorse för de flesta sov fortfarande då. Vattnet var jättevarmt och stället var riktigt mysigt :}

Nu ska jag sova så bilder och sånt får jag lägga upp imorrn.

Tälta

Idag klockan tolv åker vi iväg till Nävertjäl, tror jag att det hette, och tältar där tills imorrn. Det ska bli kul, har faktiskt aldrig tältat någon annanstans än på gården. Har med mig sallad till lunch och så ska jag grilla hamburgare till middag. Hoppas det blir uppehåll iallafall fastän det står att det ska vara molningt och kanske regna lite på kvällen (och nej, vi är inte smarta nog att flytta tältningen till en annan dag)

Annars så satt jag säkert fem timmar vid datorn igår för att den vägrade fungera som jag ville och jag fick sitta och försöka fixa till det. Tillslut så blev det bra och klockan var runt 23 så då gick jag och la mig.

Blogga blogga blogga

Har knappt haft tid att sitta vid datorn de senaste dagarna, har hur många blogginlägg som helst att läsa. Har faktiskt lite bilder att visa :)
Igår så kom HM grejorna som skulle komma vecka 23 (!) bättre sent än aldrig antar jag..


En mysig t-shirt.


En t-shirt med ficka fram, kortare modell vid magen men inte riktigt magtröja.


Ett vanligt linne med ribb, bara för att.


Och världens skönaste linne, sådär löst och mysigt. Med ficka på framsidan :)

Lite nytt i designen



Sådär, har gjort en dropdown meny ovanför headern, lite enklare och finare :) har också ändrat lite under rubrikerna och ändrat länkfärgerna. Hoppas det ser bra ut.

Ny design igen?

Sitter och funderar på om jag ska byta design igen, den kommer nog vara ganska lik fast med lite nya saker och så. Är inte riktigt säker på hur jag vill ha det än så vi får se :)

15 dagars lista

Dag 1 - En nytagen bild + Tio fakta
Dag 2 - Om min familj
Dag 3 - Min bästa vän
Dag 4 - Mitt rum
Dag 5 - Det finns i min väska
Dag 6 - Det här längtar jag efter
Dag 7 - Mina rädslor
Dag 8 - Det här hade jag på mig idag
Dag 9 - Några bilder på mig när jag var liten
Dag 10 - Varför började jag blogga?
Dag 11 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 - Min favorit plats
Dag 14 - Min favorit serie
Dag 15 - Min dag

Tänkte börja med en sådanhär liten sak, lite mindre än 30 Dagars listan som jag aldrig orkade göra klart, plus att den här såg mycket roligare ut. Men det får bli en annan dag, ni ser väl när jag börjar med den :)

04 Juli 2011



:) ♥♥

Igår for jag hem till min pojkvän och sussade där, men tidigare på dagen så fick jag göra bromstestet på mopedkursen och sen var det klart!

Har varit tillsammans med min pojkvän ett halvår imorrn också! :) ♥♥

Crosses † † †

Har gått och blivit head over heels för kors. SÅ FINT!
Medan jag sitter på Mopedkursen så får ni lite kors-inspiration. (alla bilder från we ♥ it)

Simple-cross-tattoos-new-fashion-for-teenager-girls_152348615_large

 

Tumblr_lm62neyjuq1qca1qoo1_500_large

 

Mberg_153943727_large

 

Cc5a6e2ab4664d2f191ec07bad009e33_large

 

Tumblr_lkcg3a3uc51qjpzgko1_500_large

02 Juli 2011



Fick ett stativ i födelsedagspresent! :D



Lite shampoo och balsam till min torra stackars hår(botten)




Ännu mera fint shampoo! (fråga inte varför jag tog bilden i motljus, underifrån..)



Glansdroppar som jag faktiskt funderat på att införskaffa :)



Nagellacksremover




Pengar & presentkort!


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela