Udda musik

 
Typ världens konstigaste låt och udda video men jag gillar ju konstigt och udda så det här min nya musik-obsession! I loooove it. Så häftiga videos och låten är ju så knasigt cool.

Några låtar

Jag är typ den segaste, deppigaste och tråkigaste personen i ö-vik just nu men lyssnar iallafall på några asgrymma (när man tränar) låtar just nu. Så jäkla bra allihopa! Hittade Feel so close - Calvin Harris i ett TVD avsnitt och blev lite småkär. Lyssna och njut, alla låtar är grymma att träna till. Jag och syrran kör superstenhårt varje pass tack vare lite härlig musik :)
 

Breaking dawn

 
Mamma kom nyss in och sa att hon hade reserverat biljetter kl nio om jag orkade haha lilla mamma, du är ju rolig. Vi hade inte bestämt någon dag, bara att vi skulle se så det var lite spontant men det gör inget. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen käka någon middag innan vi far på bio! Ska bli jättespännande, tror dock att jag inte kommer gilla den faktiskt... Vet ej varför men kan inte låta bli att undra om jag har vuxit ifrån Twilight? Var ju fan no 1 när jag läste böckerna då jag var elva men det är ju fem år sen. Shit vad gammal jag börjar bli haha! I varje fall så är jag alltid taggad på bio :)
Minns då jag skrev det här inlägget för längesedan då jag hade sönderläst min Twilight pocket haha.

här ekar det tyst

Återigen en lång tystnad här på bloggen, brukar ju bli det. Den senaste veckan har jag varit hos pappa, har gått till skolan varje dag så även om jag har missat två träningspass har jag iallafall fått lite motion! Min helg har rent ut sagt varit ett h-vete med slit både fredag och lördag. Men det är äntligen över iallafall, ser dock inte fram emot skolveckan... Känns som vanligt jättejobbigt men det är bara att bita ihop och köra.
Snart ska jag och syster ner i källaren och träna som vanligt på söndagar och sen ska jag duscha och lite sånt. Annars är dagen oplanerad :) ska bara se på film, mysa och så.

Jag är så trött att jag inte orkar med mitt liv typ

Okej överdriven rubrik I know men usch jag är så trött! Känns som jag har varit trött sen i våras och det vill bara inte släppa, koffein hjälper inte till att pigga upp mig och extra sömn räcker inte heller. Så. Himla. Trött. Bara. Men kämpade mig igenom idag (gick till halv fyra och Franska på 1 tim och 20 min där på slutet...) så då ska jag kämpa mig igenom imorrn också. Helgen går åt till matteplugg, svenskaplugg, reklambladning + utdelning, så mycket bättre på tv, franskaplugg och diverse annat plugg. Låter kul.

Oh and btw

Här kan ni hitta min tumblr, har haft den i några år men tror aldrig jag har nämnt den här :) rensade dock den nyss och började om 'från början' med en annan inriktning som är mera 'jag' och ska försöka uppa där oftare.
 
MEJVA.TUMBLR.COM

Ett träningsinlägg

Här kommer ett långt inlägg om mig och träning så ni som inte är intresserad av det kan ju klicka er vidare :)
 
Först och främst så är mitt liv inte idealt för träningen i och med att jag bor hos min pappa må-fre varannan vecka, därmed har jag ingen träninspartner eller träningsmaskin (vet att det inte behövs men har ingen motivation annars). Har ju i och för sig skyttis runt hörnet där man kan springa lite men det blir mörkt så snabbt nu att jag inte orkar dra mig iväg ensam.
Iallafall så har vi nyligen (några veckor sedan) köpt en träningsmaskin, butterfly, seated leg curl,cable uppe och cable nere. Än så länge har vi bara en bred barbell och en kort barbell men jag vill ha så man kan sätta runt fotleden och göra flera benövningar.
Har suttit några timmar vid internet och letat fram olika övningar vi kan göra med maskinen och gjort upp ett träningsprogram, jag och syster kör tis, tors och sön.
 
Vårat träningsprogram just nu:
Cabel Shrugs
Upright Cable Row
Butterflies
Seated leg curl/Single-Leg Leg Extension

Close-Grip Front Lat Pulldown
Straight-Arm Pulldown
Underhand Cable Pulldowns
Wide-Grip Lat Pulldown
Wide-Grip Pulldown Behind The Neck

Reverse Grip Triceps Pushdown
Triceps Pushdown
Standing Biceps Cable Curl
Reverse Cable Curl
Cable Wrist Curl
 
Köpte det här nyss, chokladsmak. Hoppas att det är gott (eller iallafall går att få i sig) :) Dalblads Whey class + är det iallafall. Ska tas efter varje träningstillfälle. Ska verkligen köra skithårt med träningen nu, vill blir stark och frisk!

Dagens inköp

(Jag vet att det är himla tröttsamt med mitt (schletna) golv i bakgrunden...)
De här två tröjorna köpte jag idag, en långärmad mysig ombretröja och ett linne med underbar krage. Väldigt ombloggad så de flesta har nog sett den miljontals gånger vid det här laget haha. Köpte även nytt proteinpulver med chokladsmak, vi hade vanilj eller naturell innan och jag (helt allvarligt) kräktes nästan av den smaken. Köpte också världens finaste renhuvud-krok som jag ska sätta upp i mitt nya rum, ni får se då.

Umeå

Godmorgon! Jag och syster har redan varit nere i källaren en sväng och tränat. Har inte skrivit det här någon gång men vi har köpt en träningsmaskin och vi har kommit igång superbra! Mer om det i ett annat inlägg, snart ska vi hoppa in i bilen och köra till Umeå, vi ska kuta en snabbis på stan, käka lunch och sedan ska vi gå på bio! Första gången alla i familjen ser på bio, ska bli skitkul. Vi ska se Hotel Transylvanien eller vad den heter, mamma råkade dessutom köpa 3D så det blir jättespännande. (Vi får hoppas att lillebror1 sex år gammal och lillebror2 tre år gammal håller sig stilla och på med glasögonen haha)
Sedan ska vi till strömpilen så pojkarna får leka medan vi går i några affärer.
 
Ha en bra dag :)

Ombre-e-e-e-e

Bilden gör inte håret rättvisa men jag är skittrött och less, nu ska jag fasiken ner och äta en muffin! (skitnöjd på håret!)


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela