"Jag är så mycket bättre i fantasin fast jag vet att den får man inte leva i"

Hade en dålig dag idag och allt blev bara fel. Har varit helt inställd på att det är fredag idag så har ångest över att jag måste till skolan imorgon haha. Har haft Marissa Horn på repeat och läst ur en ny bok jag lånade på biblioteket igår. Djupt vatten av Kate Cann och den var sjukt bra! Läste ut den alldeles nyss. Så himla tragisk och deprimerande men jag gillar ju sådana böcker.

Såhär står det på baksidan:
''Det var inte bara hans utseende som gjorde mig helsåld, fast det var knäckande - utan också elektriciteten jag kända att han utstrålade. Ibland var den så stark att det kändes som jag blev upplyft och omruskad. Känslan var inte alltid behaglig, men man blev liksom beroende av den. Till slut ville jag bara vara med honom och ingen annan.''


Känner igen mig lite där... hahah :} Läste nu att det här är andra delen i en triologi. Lånade trean också (tänkte hugga in på den ikväll) men känner inte för att läsa ettan nu.

Nu ska jag ner och äta något, (svälter snart!) så ha en bra kväll :}

Subway!

Vi hade prov om Hinduismen idag, ingen aning om hur det gick men förhoppningsvis bra! Vi fick sluta några minuter tidigare men vi har en kort dag idag så vi passar på att gå på Subway idag :} Det är dessutom tjejkväll senare ikväll så vi stannar nog kvar till det. Inser nu att jag har några Örnkort jag inte har spenderat än, yay haha :)

(bild från när jag var på fotorunda med pappa! Tänkte slänga in ett redigeringstips om hur jag har redigerat den här sen när jag får tid)

I skolan

Sitter i skolan just nu, har två lektioner till innan jag får sluta. MA och NO.. Var ute och fotograferade med pappa igår så hoppas på ett par bloggbara bilder! :} Hann inte kolla dom igår, delade ut reklamen och hängde med pojkvänner resten av kvällen. Hörs när jag kommer hem!

Sjuk

Igår efter skolan så började jag känna mig lite krasslig och det blev lite sämre under kvällen så stannade hemma idag. Har förhoppningsvis inte missat alltför mycket. Ska försöka få lite läxa gjord även om jag känner för att göra något annat. Känner mig lite halv deprimerad, sitter och lyssnar på Melissa Horn's nya skiva. Jättebra låtar fastän dom är sorgliga.

Känner faktiskt för att göra om designen! Igen haha :} Men vill ha en lite beige/pastell/rosa design. Har tröttnat lite på den vita bakgrunden.

På tal om något helt annat; är skitsugen på att se Twilight-filmerna nu! Sjukt längesedan nu men jag tror inte jag hinner se dom :(

Höstinspo från HM

Kikade runt bland nyheterna på HM's hemsida och slängde ihop ett litet inspokollage :} Har funderat lite på vad jag vill ha för jacka nu i höst (måste bara säga hur mycket jag hatar jackor! Finns inget snyggt i affärerna) och jag skulle nog kunna tänka mig ungefär en sådan ↓ ska kolla runt på andra affären efter en snyggare modell. Sedan skulle jag behöva en svart kofta men jag tror inte att den på bilden skulle sitta bra på mig dessutom så vill jag ha långa ärmar.

Du är rädd för stora ord jag är rädd för allt Men följ med mig hem så kan vi prata eller inte alls

Hej på er!
Hela dagen idag har bestått av reklam utdelning och pluggande! Men nu är jag klar med frågorna till Den svarta katten av Edgar Allan Poe (Iallafall en bit av boken) så nu tar jag en liten paus :}

I Fredags så for jag hem till pojkvännen och myste där tills igår morse, vi gick på en lång promenad och pratade om allt och ingenting och sedan åt vi middag på subway. Jag åkte hem och bladade reklamen och kikade på Hartbreak kid.

Snart ska jag ta tag i Hinduism-pluggandet, måste verkligen få bra betyg på det! Efter det ska jag hinna städa mitt rum också.


Dålig uppdatering i helgen

Japp, som det står i rubriken så kommer jag antagligen uppdatera dåligt i helgen. Ska blada reklamen, försöka städa och göra bort en massa läxor, dela ut reklamen och umgås med min pojkvän. (Vi har inte setts sen i Söndags! :(

Idag

Idag så drog jag mig till skolan och hade orientering första timmen och därefter bild. Just nu så bygger jag en modell av ett hus på bilden, ganska roligt att skära och klistra ihop kartongbitar! ^^ Resten av dagen var så seg och tråkig att jag inte orkar nämna den.
Efter skolan så åkte jag och Tess ut och körde moped! Först for vi till Lidl och köpte några "bar" saker. Ni vet sådana dära müsli grejer med choklad och lite klet? Nästan som en energibar? Vi köpte iallafall maoam också :} Gottis gottis. Vi körde vidare lite fram och tillbaka och sedan hem. Resten av kvällen har jag inte gjort många knop. Ska försöka hinna läsa klart alla bloggar jag följer och plugga lite franska innan jag går och lägger mig. Natti på er!

Lite halvskum redigering på en halvskum bild med en lyckstolpe mitt i all oskarp skog.. Ibland orkar man inte ens bry sig haha.

Studiedag

Idag har vi haft studiedag så vi har varit lediga! Väldigt skönt att få sova ut lite eftersom jag sov så konstigt iförrgår natt. Mamma har dessutom hämtat ut mina salvor och krämer som jag ska smörja med två gånger om dagen i sju dagar :} En stor tumme upp till den som jag ska använda i ansiktet och runt ögonen eftersom den inte ser ett dugg kladdig/glansig ut när man har smetat på sig den.

Har städat rummet idag, behövdes verkligen. Annars så har den här dagen känts ganska värdelös, har ingenting vettigt att göra och det här vädret (gråa moln och regn) gör mig bara deprimerad. Känner för att spela lite The sims 2 men vill inte vara en datanörd :}

Ska försöka ta tag i lite läxor! Ska svara på frågor om en berättelse vi läst och plugga massor om hinduismen!

Att gå på promenad med pojkvännen i solnedgången är lycka

Var för lat för att orka redigera bilden så den är helt oredigerad.

Atopiskt eksem

Yes, atopiskt eksem är det jag har. Ingen allergi, vilket jag tyckte var lite synd. Atopiskt eksem har man resten av livet men eftersom jag kommer få behandling för det så kommer jag bara ha det i perioder. Ibland kanske jag slipper det i en månad och ibland i ett år (om man har tur) och det brukar bli lite bättre när man blir äldre.

Märkte nu när jag läste lite broschyrer jag fick att jag har haft jättetur! Vissa har sår som blöder och varar men jag har bara haft torra fläckar! Lite tur i oturen får man ha iallafall. (googla och se hur hemskt det kan se ut)

Eftersom man gärna kliar sig i sömnen så måste jag klippa av mina naglar :( får försöka hålla dom korta och fina istället då.. Så imorgon ska jag lägga på ett snyggt lack om jag har tid :}

Så imorgon så ska vi hämta ut på recepten och jag ska ta lite bilder, bla visa smyckena jag fick av mamma och en jacka som jag köpte för några veckor sedan. (inte kommit förrän nu vilket är lite synd för snart är det för kallt för den)

11 09 11

Skäms över hur dåligt jag uppdaterar! Känns som lite av min inspiration flög iväg med min mamma till Barcelona. Men nu är hon tillbaka och förhoppningsvis så får jag tillbaka lite inspiration :) På dagarna så har jag bara gått i skolan och när jag har kommit hem har jag träffat min pojkvän eller så har jag suttit vid datorn. Har blivit lite databeroende nu igen..

Jag har några bilder att visa upp som jag knäppte i helgen och så ska jag fotografera det som mamma hade med sig till mig från Barcelona! Jättefina smycken! :}

Imorgon är jag ledig från skolan, äntligen så har det blivit den 12 September och jag åker till Sundsvall's hudklinik och får kanske reda på vad jag är allergisk mot, (om det nu är så) så vi kan fixa det. Håll tummarna för mig nu! ♥

Ni får se en bild som jag tog igår sålänge, synd att man ser byggnaden och det i bakrunden men solljuset var så fint så jag gillar bilden ändå!


Kill Bill

Tumblr_lo8wx2yizn1qzr77to1_500_large



Såg ju Kill Bill här om dagen. Fan vad bra den var! Så himla annorlunda och precis min typ av film. Gillade anime delen haha :} Längtar efter att få se tvåan nu också, det slutade ju mitt i allt. Har ni inte sett Kill Bill så tycker jag ni borde ta er tid att kolla på den.
Mitt betyg: 1 2 3 4 5

11 09 06

Har nyss kommit hem och ska snart iväg till pojkvännen :} Har varit en lång skoldag idag så det ska bli skönt att bara gå till 13 ¹° imorgon! (Går varannan vecka så och nästa vecka till halv fyra)

Och så lite inspiration från Weheartit! :}

Tumblr_lqzripu7al1qgsug7o1_1280_large


Från Bikbok

När jag och mamma var på stan så hittade jag inget förutom den här skortan. Tyckte att den var väl okej i provrummet men ju mer jag har den på mig ju mera gillar jag den :} 199 SEK om jag inte minns fel.

Ny vecka!

En helt okej start på veckan, först lite slöjd, sedan lite franska och avslut på dagen med dans. (som iof var ganska långtråkigt) Är så sjukt trött nu, har nästan somnat sittandes vid datorn nu, ska se om jag orkar se ett avsnitt av The O.C kanske. Sedan blir det middag och senare ikväll ska jag se Svenska Hollywood-fruarna :}

Nu blir det film!

Ska slänga mig i soffan och mysa till Kill Bill, har aldrig sett den innan så det ska bli kul att få se något nytt! Håller tummarna för att den är bra :} Vad säger ni, är den bra?

Vinnaren av Earcuffen!



Då var tävlingen avslutad och en vinnare dragen. Kolla in Live Loud By Zabina's hemsida och facebook, jättemånga fina smycken! Klicka på bilden ovan för att se vem som har vunnit! Grattis till dig som har vunnit, hör av dig till min mejl (finns uppe i menyn ovanför headern, klicka på mail)
Om vinnaren inte har hört av sig till på Tisdag den 6 så dras en ny vinnare. Tack till alla som har varit med :}

Söndag

Sov över hos pojkvännen igår, var dock tvungen att fara hem tidigt imorse för att blada och dela ut reklam. Så, det är väl det jag har gjort idag.

Skola imorgon! Känns lite jobbigt måste jag erkänna men när måndagen väl är över och man har kommit igång så brukar det kännas lite lättare. Att vi dessutom är lediga på fredag är ju trevligt :} Iof så måste vi till Park och dansa på torsdag kväll.

Har bildbrist för tillfället så det får bli ännu ett bildlöst inlägg. Ska ta tag i bloggen lite nu, har blivit dåligt den sista veckan tycker jag. :}

Upptagen hela dagen

Hej på er! :)
Snart så kommer det gäster och firar min lillasyster som fyllde år i Måndags och senare ikväll ska hon ha kalas för sina kompisar. Dom ska vara på mitt rum för jag har mycket större rum, tv och soffa. Så jag passar på att dela ut reklamen då.
Har inte bladat den än så får se om jag hinner det innan dom kommer annars får jag sitta på Emilias rum och blada. Nu måste jag gå! Kom ihåg att anmäla er till Earcuff utlottningen! Avslutas imorrn :}

The sims!

Känner mig less och virrig så nu stänger jag ner. Resten av kvällen spenderas med The sims 2, en chokladkaka, möjligtvis lite serier och tv. Kram och godnatt på er ♥

Nya skor

Hittade inget som jag gillade på 1922 igår men vi svängde förbi Strömsknallen på vägen hem och då hittade jag ett par jättefina skor. 499 SEK kostade dom och mamma betalade 200. Är lite smått förälskad nu :}

Godmorgon!

Uppe med tuppen fast jag egentligen är ledig idag. Klev upp för att väcka syster som inte har någon väckarklocka men hon hade redan vaknat haha. Lika bra att kliva upp då mamma och jag ska på stan idag. Vi ska stå utanför gallerian fem minuter i tio! :}
Håll tummarna för att jag hittar något fint nu också! Fast har äntligen lyckas samla på mig lite byxor. Har fem jeans och jag tror aldrig jag har haft så många.

Och i brist på andra bilder så slänger jag in en på min favoritdryck.


Häggströms modehus 1922

Har precis kommit hem från skolan, vi hade en heldag om Alkohol i trafiken, långtråkigt! Mamma och jag skjuter upp shoppingen tills imorrn då jag är ledig hela dagen och far till Häggströms Modehus 1922 just nu istället :} Förhoppningsvis finns det något fint och billigt för jag har inte så mycket pengar just nu. Vi hörs senare ikväll! Kommer förresten skjuta upp utlottningen av Earcuffen till på Söndag.

Höstkläder på Bikbok

Kikade in på Bikbok's hemsida och såg några mysiga höstkläder, ska in på stan med mamma idag efter skolan så förhoppningsvis hittar jag något roligt :}

Hur snygg är inte skinnjackan? 600 SEK, lite för mycket för fattiga lilla jag. Men crystalbullet halsbandet ska inhandlas om det finns!
Autumn clothes

Gammalt från mamma

Mamma och jag har letat runt i hela huset efter hennes gamla smycken som hon har haft i flera år. Hittade inte alla men vi hittade det här korset! Lycka :} Ska nog sätta det på en längre kedja, Tess sa att det såg ut som att jag skulle strypas av halsbandet haha..




Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela