Sjuk...

...jag är sjuk idag! Gick inte på skolan och dagen har typ segat sig fram. Har mest bara sovit och smsat med Andrea.

Orkar inte riktigt blogga heller så skriver bara kort så ni vet att jag lever iallfall ;D

Kisses ♥

Första advent

Hello alla glada!

Idag ska jag och mamma och syrran på stan. Det är ju mamma som betalar för kläderna så nu ska jag se till att handla mycket! Vi får se om jag hittar något.
Igår när Nutt var här så kunde vi inte baka, vi hade inga ägg.
Vi får se vad jag hittar på resten av dagen. Kanske förtsätter jobba på layouten? ;D

Ha en bra advent idag då ;) ♥

Baka baka liten kaka...

Godmorgon :D

Snart kommer Nutt hit och vi får se vad vi hittar på.
Vi ska se om vi kan baka något gott. :D Trevlig helg btw.


Såhär ser nästa vecka ut för mig ♥

Fullt upp...

... har haft fullt upp typ hela veckan. Massor av läxor och vi har ju inte precis fått mindre till nästa vecka.

Sedan vill man ju hinna vara med vännerna, utan dem klarar jag mig inte så...
Nej, ska försöka planera nästa vecka lite smart så jag hinner med allt. Hhaha, vi får se hur det går.

Sedan sa jag ju att jag skulle börja på en ny layout, gjorde jag det? Nej hahha. Men nu ska jag spendera resten av kvällen med sånt. Planera nästa vecka och ny layout.

Imorgon blir det jag och Nutt. Vi får se vad vi hittar på.
Trevlig fredagkväll! ♥

091125

Hej!

Vi for hem till mormor efter skolan och där försökte jag hinna med lite läxor och sånt men det slutade med att jag nästan somnade i någon säng. Har varit trött hela dagen. När vi kom hem igen så gjorde jag klart läxorna och satt mig vid datorn. Snart ska jag upp och sätta mig vid TV:n, ta något och äta och sedan gå och lägga mig. Det blir ganska korta inlägg nu för tiden men har inte tid med längre.

Puss! ♥

Tråkig Söndag

Hej!

Idag blir det bara att slappa och mysa framför antingen datorn eller en bra film. Kanske att jag ska se på Twilight igen. Nu efter att jag har sett New moon vill jag ju se Twilight igen. Gemföra regissörerna och så. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och kikar igenom lite bloggar och är inne på Facebook. Snart ska jag nog ta ett bad och sedan får vi se.

NEW MOON

Hej!

Tess ringde imorse och undrade om jag ville följa med henne och Fanny på bio och se New moon. Självklart att jag ville det. Dem har ju sänkt åldersgränsen till 11 år!
Först hade jag och Linn tänkt fara men så kude vi ju inte för vi är ju båda under femton. Skickade ett sms så fort jag fick veta att de hade sänkt åldersgränsen men då var hon på väg till östersund så då tappade jag suget på en gång.

Men man bara måste se New moon så jag bestämde mig för att gå ändå. Men jag blev besviken! Och inte lite heller utan hela filmen var ju helt fel. Men själva filmen var ju bra om man inte har läst böckerna.

091120

Hej alla glada!

Det har regnat hela veckan nu. Dessutom har jag glömt paraplyet i bilen som står borta i vårt nya hus. Kommer till skolen med håret så blött så det droppar. Ser ju inte riktigt klok ut med blött hår.

Idag blir det bio, ska se premiären på new moon! Yes, dom har sänkt åldersgränsen till 11 år. Ska bli jätte kul.

Annars händer väl inte så mycket annat.

Puss ♥

091118

Hej,

På väg till skolan regnade det igen. Börjar nästan längst efter snön nu. Vi gick till tjugo över tre idag, alltså vår längsta dag. Senare ikväll ska jag iväg till gårn och möta upp några vänner och göra något arbete till skolan men vi lär nog inte bara göra det utan ha lite kul också (:

Nu ska jag kika igenom allt här och sedan platta håret, äta middag och sedan går jag nog.

Puss ♥

091117

Det regnade idag igen när jag skulle till skolan. Hatar hatar regn! Finns inget värre. Vi hade iallfall idrott direkt på morgonen så jag kunde platta håret innan jag hade första lektionen.
Nu ska jag kolla igenom alla 40 blogginlägg via bloglovin. Ska nog sluta följa några bloggar, på en halv dag är det typ 40 inlägg och jag orkar inte läsa igenom alla. Idag hade jag tänkt göra lite läxa och så och sedan drar jag iväg på dans. Eller när jag tänker efter, inga läxor det hinner jag inte. Blir nog bara tidig middag, byta om och fara.



Just ja! Bestämde mig för att börja med en ny layout och header och allt sånt snart.

Ny layout

Funderar på att börja jobba på en ny layout. Kanske lite mera rosa? Säg vad ni tycker :) det är alldeles för lite kommentarer här!

Vi får se om jag orkar och hinner jobba på en ny eller om jag har kvar den här ett tag till. Har man den rosa färgen jag har nu så tröttnar man lätt på den efter ett tag.


091016

Hej!

Dagen började med att jag fick gå till skolan i regnet, kul? Nej håret krullade till sig och såg hemskt ut. Man ska inte haka upp sig på sånt men jag måste göra något åt min lugg som hänger ner i ögonen hela tiden. Ska be mamma boka tid hos Sanna som jag brukar gå till.
Resten av dagen gick sent och det regnade fortfarande när jag gick hem men då orkade jag inte bry mig. Vi har haft visning på huset så när jag kom hem vart det städa överallt och sådant. Vi for till vårt nya hus och var där en stund innan vi for på Thai-restaurang och åt middag.
Efter middagen svängde vi förbi på statiol och köpte glass innan vi for hem.

Nu ska jag kolla mejlen, facebook, bloglovin och lite sånt innan jag gör lite läxa.

Puss ♥

091015

Nu har Andrea och Nutt dragit hem till sig och jag sitter bara vid datorn och kollar mejlen och lite sånt.

Efter att vi kom hem från stan åt vi middag hos mig och sedan gick vi ner till datorn och knäppte en massa bilder och lite sånt.
Imorgon är det visning på huset så ikväll blir det städa på rummet och kanske lite läxläsning.

Yesterdays outfit

Hej alla,

Idag for jag, Nutt och Andrea in på stan. Vi åt lunch på Subway och gick sedan omkring i olika butiker men hittade inget intressant. Köpte iallfall ett par tjockstrumpor och ett linne. La undan ett par byxor som mamma ska fara och köpa dem åt mig imorgon.

Har köpt batterier till kameran nu så vi fotade lite granna. Här kommer en outfit bild på kläderna jag hade igår och strumporna jag köpte.



SNYGGING! / andrea (a) och nutt :D

091114

Hade tänkt ta en dagens Outfit-bild men hittade inga batterier till kameran. Of course... när jag väl tänker knäppa en bild går inte det.

Idag har jag inte gjort något alls. Har knappt rört på mig alls känns det som. Eller jag har ju rensat ur garderoben men inget mer. Imorgon ska jag iallafall vara med Nutt och ska försöka tvinga med henne på stan. Vi får se hur det går...

Uppdaterar imorgon.

Ingen stan idag

Far inte in på stan idag. Alla var upptagna med sitt och jag vill inte gå ensam. Kanske imorgon istället då. Vi får se hur det blir.
Började rensa ur garderoben. Det behövs verkligen. Har många kläder som är urväxta och sånt.

Vi får se vad jag hittar på ikväll.

Puss♥

Ska snart in på stan

Ska snart fara in på stan. Ska göra i ordning mej och sedan kanske äta någon frukost. Hörde att Takida skulle spela på Jack and Jones, eller vad det nu heter, kanske att jag kikar in där.
Ska försöka köpa lite nya kläder idag. Men vi får se helt enkelt.

Nu ska jag kolla om några andra har lust att hänga med på stan.

Puss♥

Nu är jag ensam...

...resten av kvällen. Nutt och Amanda for precis hem så jag lär vara ensam resten av kvällen.
Tänker nog sitta och se på tv eller vid datorn och lyssna på musik. Snackar med några roliga vänner på msn nu och är inne på bloglovin och kikar i mejlen.

Vi for på affären och köpte lite fredagsgodis, mamma betalar.


Nöt-cremerna är till Nutt såklart. Och colan valde jag ;D

Fredag den 13:onde

Fredag den 13:onde idag. Men jag har inte haft så mycket otur idag. Har inte hunnat bloggat alls eftersom jag har haft ett virus på datorn men nu har jag fått bort det.

Idag har jag inte gjort så mycket. Kom hem från skolan och tog bort viruset och nu kom Nutt och Amanda. Nu ska vi hitta på något att göra (:

Trevlig Fredag ♥

Det blev kladdkaka...

Vi bestämde oss att baka en kladdkaka och den vart jätte god.



Visst ser den god ut?



Såg kanske inte lika god ut när Nutt ganska oförsiktigt slevade upp en bit på min tallrik hahah.


Tog bilderna med mobilen så de är dåliga.

Andrea kicks ass!...

...Medans Nutt tittar på (:

Observera att det är mina vänner som sa att rubriken skulle vara så och Nutt ville ju så gärna vara med på ett hörn.

HEJHEJ JAG ÄR ANDREA OCH HAR TVÅ UNDERBARA VÄNNER BREDVID MIG!
och om ni inte börjar följa bloggen kanske jag kickar era assessss nästa gång :D
pusssssss ;*

HEJ, Nutt hääääääär :D
ja,,
vad ska jag börja med..
hej?
elr ngt.. xd
NU BÖRJAR VI:

HON SOM HAR BLOGGEN HETER MEJVA..
elr vi nämner inga "riktiga" namn xD

HEJDÅ =)


Okej...tack Andrea och "Nutt" mina smågalna vänner. Min dag hitils har varit ganska händelselös. For till skolan och sedan efteråt drog jag hem till Nutt med Andrea. Vi funderar på att baka något. Inte säkert än men vi, eller jag, var iallafall sugen på något gott. Andrea är också sugen.
Nu ska jag gå. Pöss på er ♥


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela