Litet huvud.

Jag måste ha ett pyttepytte huvud då jag kan ha båda mina småbröders kepsar? De är 6 respektive 3 år. Kanske är de dem som har stora huvuden.. :} Har svinont i mina käkar idag, funderar på att skaffa skenor ändå.

"The only real problem a woman has is the lack of a really nice guy, or the presence of a dumb one."

Och så var jag tillbaka. Återkommer med bilder och kanske lite text om jag känner för det. Riktigt bra har jag haft det iallafall! Dock är mina stackars fötter alldeles ömtåliga nu haha, toooo much walking.

Nu när jag har varit utomlands behöver jag inte spara på pengarna längre så jag kanske ska spara ihop till en synth/keyboard? Har velat ha en så länge nu, fast jag fyller ju år snart.

Kirrade avslutningsklänningen i Barcelona också, kändes bra. Både att få det bortgjort och så att jag inte hade kommit hem utan och sedan inte hittat något fint att ha här. Dessutom bor jag i en liten stad så chansen är stor att man har en likadan som någon annan. Den såg inte fin ut på bilden så jag orkar inte visa, men jag kommer iallafall vara en färgrann-mönster klick iallafall :}

Har längtat efter att få börja träna igen medan jag har varit borta, har käkat så gott och mycket under resan så jag blev alldelles svullen haha. Inte lika kul att shoppa då magen putar ut sådär galet. Har också bestämt att jag ska köra stenhårt med armar nu innan sommaren också, iiih. Can't wait. :}

Nu drar jag...

... snart till Barcelona. På Måndag för att vara helt exakt. Har inte riktigt fattat att jag ska åka än, lär väl få en smärre chock i planet då jag inser att lilla jag (!) ska utomlands. Jaja, jag hatar folk som tjatar om att dem ska utomlands så nu sätter jag punkt.

New girl

Någon som har sett den här nya serien? Jag såg första avsnittet för någon dag sedan, skitrolig haha. Helt min humor, plus i kanten att avsnitten bara är 23-25 minuter. Då har man tid att se nått avsnitt iallafall :}

Påsklovsvecka

(Här kommer en lång text om vad jag har sysslat med de senaste dagarna, intresseklubben kan anteckna)

Helgen: Spenderade helgen hemma hos pappa. På lördagen gick vi ner på stan och jag fick nya högtalare som är helt underbara. Ljudet blir så annorlunda jämfört med mina gamla som gick sönder. Jag gick också ett par nya jeans vilket var en hejdans tur för tvp dagar senare spräckte jag mina andra jeans :( Tips på att inte nöta sönder byxorna?
Efter en fika på stan så drog vi oss hemmåt och då blev det en god påskmiddag där vi nästan höll på äta ihjäl oss på förrätten.

Måndag: Jag skyndade mig upp på morgonen och delade ut reklamen och därefter packade jag lite nödvändigheter och for till badhuset med några kompisar. Eftersom det var rö'dag så stängde badhuset vid 18 och då for jag in till gymmet och körde lite styrka med en av kompisarna. Lagom trött for jag hem en snabbis för att käka lite och sedan for jag till pojkvännen och sussade där.

Tisdag: Vaknade hos pojkvännen och bjöd in en kompis som hade varit i stan en längre stund. Sedan kom mamma & syskonen och hämtade mig för att fara på lunch hos mormor och morfar. Alltid lika gott! Kycklingsoppa och ärtsoppa. Sedan skyndade vi oss hem så att Jocke kunde få komma in eftersom han inte hade någonstans att ta vägen. Därefter blev det städning och gardinfixning för hela slanten tills några kompisar kom för att se på lite film och käka godis och så.

Onsdag: Förmiddagen var lugn och senare kom min pojkvän med några fina blommor till mig och lite gottis :} Vi myste ända tills det blev Torsdag.

Torsdag: Några kompisar kom över senare på kvällen för att spela lite spel och ha kul. Det slutade med att vi lekte kurragömma med vink ute haha. Roligt hade vi iallafall!

Och nu är det Fredag, ångesten inför att skolan snart börjar igen har kommit ikapp mig nu. Hade en dröm inatt om att jag satt och gjorde NO prov med inslag av andra ämnen och jag kunde så lite och det var jättesvårt, mitt under provet kom en annan lärare in och ropade upp mitt namn för jag skulle göra SO nationella. Usch, måste kolla min kalender och se vad som är planerat efter lovet och sen borde jag plugga lite. Idag ska jag iallafall blada och städa efter igår.

Är det söndag idag?

Vars tog helgen vägen? Vaknade till min förfäran upp till snöfall i fredags, why oh why?! Fredagskvällen spenderade jag hos pojkvännen och på lördag morgon vaknade jag tiiiidigt och var allmänt euforisk över att sooooolen sken! Strax efter sju klev jag upp och sedan blev det lite födelsedagssång för lillebror. Några paket och gofrukost senare så for vi till optikern, har testanvänt några linser i en vecka, men de skulle beställa nya för de satt inte så bra på ögat. Bara att fara hem och förbereda för släktfika osv. Senare på kvällen så såg vi den nya Tintin som lillebror fick i present (har sett den förut en gång) och den var fortfarande lika bra! :} Gick och la mig tidigt och strax efter åtta imorse vaknad jag.

Dock så öste snön ner igen och mitt humör låg i botten. Drog mig iallafall ut med reklamen och lyckades tajma in snöuppehåll nästan på minuten! Tur för mig hehe :} Var klar tidigt och då for vi in till stan för att köpa en present till ett annat barn i släkten, jag sprang in på HM och Bikbok en snabbis medan. Båda affärerna levererade! Vår/sommar-kläderna som kommit in är faktiskt riktigt fina. Dock ska jag iväg om 22 dagar så håller stenhårt i pengarna haha.

Sedan drog vi iväg till lite släktingar på fika osv. Sedan har dagen inte bestått av så mycket annat mer än slapp och fettismiddag. Tur att jag snart ska hopa träningskläderna och köra lite pilates och ska till gymmet imorrn haha. Fick den största rullen jag nåååågonsin sett!

Ungefär såhär underbart var det att vakna upp på Lördagsmorgonen. Förövrigt så var det här en skitbild haha...


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela