En väldigt händelsfattig och tråkigt dag.

Att gå en halv dag och tro att det är torsdag (och thank god it's friday tomorrow!!!) för att sedan inse att det är måndag idag... det är inte kul. Började min dag med engelskaredovisning på café och därmed godfrukost. Därefter segade dagen på som den alltid gör, hem, ut med hunden som åker för alltid på fredag, hem, FRIENDS maraton tills middag, träna på att göra split i nån timme, träna lite abs, tumblr, tumblr, tumblr. Nutid. Snart ska jag ner och grab something to eat. (usch vad jag har ätit onyttigt och mycket idag,) se det nyaste vampire diaries avsnittet som jag har missat och sedan sova.

Bortglömt

Färgerna blev urusla här på bloggen... Ni skulle ha sett live, shit så mysigt att kliva upp till det här!
 
Mitt lov har inte alls varit särskilt händelse rikt, jag har försökt att ta igen lite saker jag inte har hunnit/haft ork till att göra på skoldagarna. Igår träffade jag några kompisar och vi såg på film, sjukt kul att ses igen då vi knappt träffas längre :) Nu ska jag blada reklamen (kul fredag jag vet) och eftersom TVD har ett uppehåll så ska jag se en film, Avatar. Det var längesedan så det ska bli kul (den med blå-gubbar), tycker faktiskt att den filmen är grym hehe. Förövrigt har vi hittat en köpare till våran hund, så jag är ganska låg just nu så har inte så mycket energi till bloggningen.
 
Trevligt helg ♥

Josephinesshop

 
 
Josephinesshop - så glad att kunna visa er vad jag har pysslat med de senaste veckorna! Än finns det inte så många produkter (har dock smycken på g som kommer komma upp om ett tag), allt som finns hittills är handgjort. Som ni ser så startar vi med fri frakt hela kvällen! :) Hoppas ni tycker om det!

Vagabond

Kolla in Vagabonds nya kollektion
 
Älskar Vagabonds skor, speciellt alla fina sandaler! Längtar så till sommaren då man får gå runt i lite lättare skor. Älskar alla höga platåer a la 90-tal och de fina färgerna, beige, vitt, grått och natur. Kommer bli skitfint nu i sommar.

The sims!

ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN LOV! Så glad är jag över att få lov. Dock kommer jag behöva plugga en hel del men jag är glad ändå :)
 
Nu ska jag göra något jag inte gjort på jättelänge, nämligen spela lite sims! Evigheter sen sist.


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela