Dryg

Livet känns drygt nu. Jobbigt jobbigt. Jag är lite jobbig. Aja snart looov, längtar som 17. Så himla trött på skolan och allt :(

Workout

Satt och latade mig i soffan och såg på Biggest loser, brukar inte se det så ofta men det fanns inget annat på tv. Blev plötsligt så himla pepp på lite träningsverk så körde ett POP pilates pass! (finns på youtube)
Helt underbart, fick liksom kramp i muskeln för att det var så jobbigt haha. Hon har gjort massor med superbra träningspass så det är bara att söka reda på henne på youtube! :}

Magsjuka...

Uscha, hatar hatar hatar hatar magsjuka! Men fick det igår iallafall, spenderade en hel del av natten med huvudet i toan. Ja så kan det gå. Blir hemma imorgon också så att jag inte smittar någon och så jag får ta igen lite sömn.

Twentyfive:seven

Vill tipsa om bra jeans, finns på Bikbok och märket heter Twentyfive:seven (25:7). Favoritmärket är egentligen Dr. Denim men vi har inte dem i lilla Ö-vik! Så när favoritbyxorna sprack fick jag köpa dessa, har haft dom innan också och dom har varit väldigt sköna :} Ett litet plus är att dom kostar 100 kr mindre än Dr. Denim.
På tal om byxor, undra hur många jag har spräckt? Uppe i tjugo snart tror jag ^^


Studiedag

Som rubriken indikerar så hade vi studiedag idag, alltså en fyradagars helg :} Uppskattas mer än det borde haha. Så less nu..
Iallafall så ville mamma in till stan så hon, jag och syster for in. Syrran handlade ett par byxor (som jag också kunde ha hehe) och jag köpte lite småsaker också.


Dog lite lätt när jag såg denna. Synd att man ser mycket fulare ut i verkligheten än i huvudet. Aja den blev min ändå. Cool rygg också, kommer dock kanske behöva sy in biten som går längs med ryggraden.
Diamond Strenght, hade ett innan men den tog slut nyligen (plus att den var gammal så det blev bara ett kladd när man försökte måla på) och jag tycker faktiskt att det funkar ganska bra! Så ett nytt blev det :} Min gamla hade ett annat utseende (på korken) men jag antar att det är precis samma.

Arg?

Blev så arg i helgen att det slutade med att pappa och jag satt och fnissade åt mig i soffan. Jag blev så upprörd att jag nästan skakade och började stamma när jag skulle förklara för pappa anledningen till mitt lilla utbrott, en person var anledningen. Jag förstår verkligen inte, IDIOT har jag lust att säga till denna person och ge den en örfil haha. Galen? Oja ibland börjar man undra hur det ligger till inne i hjärnan. :} Så. Upptagen med livet som vanligt, kameran ligger och dammar :( Det är kallt och grått ute och jag har prov på tisdag och svaren vill inte fastna.

På plussidan så har jag och mamma bokat hotell i Paris nu, dock inget bestämt. Vi ska se om vi har tid att åka bort eller så :} Håller iallafall både tummar och tår!

Lista från Bokkei


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
För tio år sen var jag fem år, på väg mot sex, och jag gick på dagis och lekte med min lillasyster som inte ens var två år då. Träffade pappa lite oftare och jag brukade leka i gigantiska snöhögar som man hade skottat upp vid förråden.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Jag har faktiskt ingen aning. Minns knappt övergången mellan vinter och vår förra året. Jag slet väl som alltid i skolan och försökte spendera så mycket tid jag kunde med min pojkvän på så kort tid som möjligt haha. Hur det nu går ihop, försökte iallafall att sätta mig ner och göra läxorna.

3) FEM SNACKS DU GILLAR?
Popcorn, jag älskar popcorn! Sedan så gillar jag mörkchoklad, marabou mjölkchoklad, surisar och lite annat smått och gott.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Oj, eeh. Mina snyft sånger kan jag oftast hela texten till. Destruktiv blues - Melissa Horn. Bang, bang-my baby shot me down - Nancy Sinatra (från Killbill) Skinny love - Birdy. Samson - Regina Spektor

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Först av allt skulle jag ha en lång shoppingdag sedan skulle jag unna mig en ny och dyr kamera med massa objektiv, sätta in pengarna på ett konto och sedan sätta mig ner och ha en allvarlig diskussion med mig själv om vad jag skulle göra av resten.

6) FEM DÅLIGA VANOR:
Går inte och lägger mig fast jag är trött, äter konstant på något, låter gärna mitt rum bli ohyggligt stökigt, är virrig och glömmer självklart bort kalendern när det är något viktigt jag måste skriva in, gör nästan aldrig läxor i tid så det blir i sista minuten, spenderar pengarna på subway...

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Fotografera, skriva, umgås, äta (!) och träna

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Man ska aldrig säga aldrig haha.

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Min dator, min kamera, min mobil och sen så har jag inga flera leksaker.

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN
Alla som vill! :}

Midnight in Paris

Ååh, måste tipsa om den här underbara filmen som jag såg förra veckan. Midnight in Paris, enligt vår tv så var det en romantisk komedi men jag skulle gärna vilja att det var ett romantiskt drama med många roliga bitar. Perfekt balans mellan en djup film och en komedi-aktig film. Blev lite lätt förälskad! :}

Haha, de hade några få meningar på franska i filmen utan text och jag blev alldeles paff när jag insåg att jag förstod vad dom sa. Jag är inte så bra på franska annars. Kanske en bra inlärningsmetod? :}

Tumblr_lt08td7av81r1bvoxo1_500_large

(bild från we ♥ it)


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela