Man of steel

http://media.tumblr.com/ed086676a3dce04d6261f3261276728f/tumblr_inline_mp7wqtXCdF1qz4rgp.jpg
Blev lite spontant bio i fredagskväll med tre kompisar. Vi såg Man of steel i 3D, den var asgrym! Jag hade inga förväntningar alls, såg trailern men det verkade inte så speciellt men redan i början av filmen så kände jag att det var en film jag skulle gilla. Jag är inget fan av superman, har sett den förra för några år sedan men minns inget alls om jag ska vara ärlig haha. Älskar att se i 3D, inte bara att saker kommer "flygande" utan allt. Passa på att gå och se på bio medan ni kan :)

Mission: Drick massor och massor med vatten!

Idag har jag bestämt att jag ska dricka tillräckligt med vatten, brukar inte dricka något vatten alls men nu när jag tränar så pass ofta behövs det verkligen. Man ska ju dricka ungefär 2 liter per dag beroende på hur mycket man tränar och så vidare. Enligt den här sidan ska jag dricka ungefär 2.6 liter om dagen. Så idag tänkte jag köra igång, om våran skrivare hade fungerat som den skulle så hade jag skrivit ut ett papper med datum osv så att jag kan kryssa i varje dag som jag faktiskt dricker vatten. Jag har min vattenflaska som jag tror är 0.70/0.75 L så tre flaskor borde vara bra med vatten per dag. 

Strawberry white chocolate

Mamma har beställt nytt proteinpulver från fitnessguru som kom igår, Strawberry white chocolate mmm låter gott, hoppas att det är det. Jag har väldigt svårt att dricka/äta sånt som jag tycker smakar äckligt. Ska snart träna en snabbis innan middagen så tänkte smaka den efter det! Spännande :-) Kanske onödigt att ta en proteindryck innan middagen... Tränar senare ikväll istället hehe. Ville verkligen inte ut och springa imorse, gruvade mig typ i tio minuter sedan bestämde jag mig för att bara köra och så gjorde jag det. Sjukt skönt sen.
 

Hipp hipp hurra

Gissa vem som fyller sjutton idag? Har haft en jättemysig födelsedag, det har dock varit dåligt väder. Jag och syrran gick ut på en liten promenad (trodde att luften skulle vara uppfriskande men det var fuktigt och varmt...) och efter det tränade jag bröst, axlar och triceps nere i källaren. Åt go'middag och öppnade presenter och sedan världens godaste chokladtårta/kaka som mamma hade bakat. Sååååååå goooood!!! Fick iallafall superfina grejer, ska visa bild på bland annat ett sängbord som var hur fint som helst. Bäst av allt var ändå att jag fick en...... IPHONE 5 iiiih. Superglad, dock får jag den inte förrän onsdag så går omkring och längtar hehe.
 
inte min bild

klänningar och kjolar

Jag har aldrig varit en klänning eller kjol-tjej men det finns så himla fina faktiskt. Klicka på bilderna för att komma till köpställe.
 
 

Köpa en guldtacka?

Visst vore det häftigt att äga en guldtacka? Minns då man var liten ville och kollade på tecknade serier då de hade guldtackor önskade man sig alltid en egen. Vore himla coolt att ha en som prydnad hemma eller liknande. Har sett många (fejk) som man kan köpa och ha som t.ex dörrstopp. Guldsmycken är riktigt fint men jag har alltid varit en silvertjej, vet inte riktigt varför eftersom guld känns mycket lyxigare. I vilket fall som helst så skulle jag nog sälja mitt guld om jag hade något som bara låg i en låda och istället lägga pengarna på något jag har mer användning av. Funderar faktiskt på att köpa en ny kamera har dock inga sådana pengar just nu men om man bestämmer sig för vad man vill ha kan man ju börja spara. Hade varit riktigt bra om man hade haft något guld hemma som man kunde sälja haha ;)
 
http://farm5.static.flickr.com/4137/5222162276_5b3d4efedc.jpg
Vore himla coolt att ha en såndär hemma

Kläder

 
Ingen kan väl ha missat det vita linnet med smala axelband då varenda modeblogg i hela sverige bloggar om den hehe. Men visst är den fin, klicka på bilderna för att komma till köpställe!
 

Panda da panda

 
All annan musik låter bara dåligt, har gjort en hel spellista med bara Panda och låter den gå på repeat hela dagen haha. Älskar alla låtar men för tillfället så är fortfarande Taggatråd och Turbulens favoriterna. Gillar också Alarm (↑) men den finns inte på spotify än. Har dock hört att han kommer släppa album 21 Augusti så förhoppningsvis finns den där! ♥

"Även om vi inte är så får mina lungor turbulens"

Min frukost! Havregrynsgröt med bananskivor och lite honung på det (tycker inte om havregrynsgröt eller banan så var tvungen att 'lyxa' till det haha) och en banan på sidan. Hittade jag en långklänning? Jomen visst. Ska visa imorgon. Imorgon ska jag träffa några kompisar och se på Lotr hehe. Malde på för Fanny idag om hur mycket jag älskar filmerna och hur himla bra dom är, stackarn. Anyhow nu är det dags för käk, vi ska äta tacos idag. Mums.

9

Nös precis 9 (!) gånger på raken! Shit det har jag nog aldrig gjort tror jag haha, dags att ta en pollentablett kanske. Idag ska jag in till stan med Fanny, jag ska kika efter en långklänning typ. Det ser ganska mulet ut men jag hoppas att det inte börjar regna iallafall. Ha en trevlig dag hörrni!

Nya skoooooor ♥

Älskar att köpa nya skor, behövde nya också eftesom mina andra börjar bli så slitna. Köpte båda för 399 ungefär, de skulle egentligen ha kostat ca 599 annars så jag är heelnöjd! Tröjan jag har på mig på bilderna är också ganska ny, köpte den på hm för ett tag sedan. Måste köpa nått att ha till, med hög midja eftersom den är så pass kort. Ska leta på stan och se vad jag kan hitta :)
 
Står för övrigt på våran altan, vi har tagit bort räcket eftersom vi ska flytta det längre ut och fixa golv osv. Lite läskigt är det att stå där uppe (höjdskräck) #räddförattfallaner.

Seg måndag

Har varit superhärligt väder nu på förmiddagen men nu åskar det ute hehe. Ganska mysigt ändå, jag gillar regn och åskväder. Bara inte hela tiden. Jag har legat och solat en stund, käkat lite lunch och så vidare. Borde städa rummet (igen) och plocka undan. Blixtrade precis till utanför fönstret, så himla mysigt! 
 
Dryg bild jo jag vet haha. Höll på grejsa runt i PS och då blev det helt plötsligt såhär så då fick det bli så.
 

Panda da panda

INTE MINA BILDER. LÅNADE FRÅN SOFIA.
Har inte lyssnat på annat sen vi såg Panda da panda, varenda låt är helt underbar. Men mina favoriter:
Spegelen ♥ Titta när han dansar ♥ Vår värld ♥ Taggatråd ♥ Turbulens ♥ Titta på någon annan

Söndag

Den här bilden skulle egentligen upp för några dagar sedan men nått kom emellan. Rabarberpaj, 0,15L Cola-burk (sååå söt) och How I met your mother. Mitt nya serieberoende. Börjar på säsong två nu, har kollat på serien så fort det är på tv men har aldrig följt den från start och i ordning så kände att det var dags. Särskilt nu då alla serier man följer har break.
 
I varje fall, vaknade jättetrött imorse, har sovit hur lite som helst de senaste dagarna. Har haft fullt upp nästan varje dag sedan skolan slutade att jag inte riktigt visste vad jag borde göra då jag hade en helt ledig dag... Blev mest slöande. Jag kollade datorn och delade ut reklamen. Efter det blev det lite solande. Dock var det så varmt att jag nästan smälte bort. Sov i solen i några minuter och började sedan må illa (som alltid då jag somnar i värmen usch) och gick in och la mig för att sova i nån timme haha. Efter det blev det mer slöande och sedan middag. Kul dag. Nu ska jag iallafall ner i källaren och träna. Har inte tränat på aslänge nu, hoppas det inte är alltför tungt idag bara. Sedan ska jag ut och springa en sväng.

Nattblomma

Bilden togs alltså 02:17 inatt hehe. Var hos Sofia och grillade lite gött och så vidare. Försökte hålla mig vaken så att jag kunde fota soluppgången på vägen hem. Dock så bor de ju uppe på en höjd så när jag kom ner dit jag skulle fota så var ju solen inte alls på g eftersom det var längre ner.... #värt. Kunde ha farit hem tidigare och sovit lite hehe, men det är alltid kul att umgås ju så helt onödigt är det ju inte.

Snabba ryck

Vaknade imorse av att de ringde från en jobb som jag har sökt och frågade om jag kunde hoppa in för en sjuk och självklart. Två timmar senare var jag där så hann knappt vakna innan jag var iväg och så jobbade jag till strax efter 4. Kul var det iallafall! Nu ska jag snart iväg till Sofia och typ grilla. Har ingen bild att bjussa på som vanligt... men men. :)

Full rulle typ

Härlig start på sommarlov faktiskt! Har ännu inte fattat att det är sommarlov men på söndag lär jag ha lite obefogad måndagsångest ;) På onsdagkväll skulle jag träffa några kompisar med det blev lite knas så det slutade med bara jag, Adrian och Jocke. Vi hade kul iallafall, kika lite film och gick en sväng i skogen. Grymt mycket mygg i år! Huvva. Åkte inte hem förrän vid kvart i fyra. hehe. och det var en sååååå fin sol ute då! Funderar på att stanna uppe till tre någon natt och åka ut med kameran en sväng... Får se hur det blir med det. Skulle helst vilja ha lite dimma ute men det är ju som sagt svårt att planera haha.
 
På torsdag morgon masade jag mig upp vid tio (vilket är väldigt sent för mig vaknar alltid senast nio) och packade ihop lite grejer och tog mopeden till pappa. Väl där så gick vi på en långpromenad i solen, blev lagom svettig och slut. Mera sånt i sommar tack. Alltid roligt att gå+prata än att bara sitta+prata. Sedan blev det go´middag eftersom jag har haft skolavslutning (dagen innan) och sen åkte jag ner till Lungviksparken med några och kollade på Adam Tensta (såg typ bara hans ben eftersom nån tyckte det vore smart att smälla upp ett tält framför scenen...) och sedan Panda da panda. Har aldrig gillat pandas musik men oj oj oj är nog småförälskad nu för shit sån cool kille. Efter det drog vi till max och käka lite gott. Sofia var supersnäll och gav mig skjuts hem! Slapp gå upp för mördarbacken haha.
 
Idag packade jag mina saker igen och åkte tillbaka till mamma för att fika med mormor och morfar, blev som alltid övergödd och nu mår jag lite illa hehe. Nu ska jag städa mitt kaosiga rum och lite sånt typ.

Sovmorgon!

Idag börjar vi inte förran tio i tolv, sååååå härligt att kunna sova ut. Vi ska ha psykologi och efter det blir det en grej i Aulan, inte helt med på vad men vi får väl se. Körde ett grymt styrkepass igår, har träningsvärk i rygg+biceps vilket jag aldrig brukar ha så jag är superglad hehe. Måste även börja se mig omkring efter tyngre vikter som jag kan använda på mina hantlar, snart är det för lätt. Nu ska jag fixa iordning mig och sedan åka till skolan.

Lördag

Började lördagen med att dela ut reklamen så att det var bortgjort, därefter fixade jag iordning mig och åkte in till stan för att träffa några kompisar, dock var det tråkigt väder och på eftermiddagen började det regna. Åkte hem för att käka middag och åkte sedan till en kompis för en liten grillkväll (dock gick vi in ganska tidigt pga myggen haha...). Några av oss sov över där tills idag, kom hem för några timmar sen och har inte gjort så mycket sedan dess. Behöver städa mitt rum (började i fredags men nu är det stökigt igen) och tänkte köra all in och damma/dammsuga osv. Läxor är jag helt klara med och imorgon blir det sovmorgon plus att jag kanske (antagligen) slutar tidigare. Finns inte mycket kvar att göra nu på skolan. Underbart.
Jag hade halloumi med mig, plus att jag hade chilihalloumi som jag aldrig har smakat tidigare. Det var ingen hit bland de andra men jag gillade den! Älskar i och för sig halloumi, hade en jättekul kväll iallafall :)


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela