Twilight

Hej!

Skrev ett inlägg innan men det råkade försvinna och då orkade jag inte skriva ett nytt men nu kommer ett. Lyckades faktiskt att kliva upp före tolv imorse. Vi skulle iväg till biblioteket och lämna tillbaka en bok jag har hyrt som egentligen skulle in för ungefär en vecka sedan. Vi lämnade den och svöngde förbi Hemköp en snabbis innan vi givk hem igen. Det har regnat hela dagen och självklart vart ju mitt hår blött och nästan lockigt. Eftersom jag inte har någon plattång hos pappa kunde jag ju inte fixa till det men det gjorde ingenting för jag har varit hemma hela dagen.

Nu ska jag sätta mig och se Twilight-♥ Jag älskar verkligen filmen och böckerna. Bara några veckor kvar till New Moon som jag och Linn ska se. Det kommer verkligen bli roligt!

Godnatt säger jag eftersom jag inte kommer skriva något mer ikväll. ♥

Gym class heroes - Cupid's chokehold

Denna låt lyssnar jag på nu, brukade lyssna jätte mycket på den här låten förut. Kan inte hitta videon till på youtube men vill verkligen se den, är det någon som hittar den får ni gärna skriva



Sovmorgon

Hej

Klockan var tolv när jag klev upp. Somnade nog inte förrän efter två skulle jag tro. Jag bestämde mig att göra äggröra till Brunch och se på film tillsammans med pappa. Klockan var närmare tre innan jag loggade in på datorn. Har kollat igenom bloglovin' och mejlen men det är ganska tomt på nya inlägg och mejl idag.
Har egentligen inte så mycket mer att skriva. Just nu sitter jag och lyssnar på musik.

Äntligen Fredag!

Hej ♥

Äntligen Fredag, och har sedan lov resten av veckan. Kanske äntligen får tid till bloggning, kompisar och läxor. Har inte bestämt något med någon än men vi ska försöka planera in en myskväll med filmer och godis, antar jag, någon gång under veckan. Det är ju lix helg så varför inte en vardag?

Hade tänkt sätta mig vid datorn tidigare idag och blogga lite men upptäckte en äcklig spindel klättrandes på väggen. Ångrade mig ganska snabbt och gick upp i stället. Packade väskan och sedan for jag till pappa. Det blir nog en lugn helg med mycket läxa och vila.

Trevlig helg!

Något fel på datorn

Hej!

Nu har min dator fått något fel. Vet inte vad det är men ska försöka fixa det. Allting är lixom uppstorat och alla mina mappar på skrivbordet har försvunnit och man kan inte högerklicka för att gå in i egenskaper.

Hoppas det funkar snart.

Kramisar! ♥

091021

Hej hej,

Idag hade vi studiebesök på tidningen ÖA. Han babblade på om tidningen i typ tre kvart och sedan fick vi se maskinen som trycker tidningarna.
Vi fick sluta tidigt så vi gick på Subway och åt mackor och köpte kakor. Andrea, Nutt, Tess och jag gick en stund på stan och kollade på kläder och smink.
Andrea följde med mig hem och snart kommer Nutt och Tess också :) ♥

091017

Hej alla!

Idag har jag inte gjorts så mycket. Vid tolvtiden for jag in till stan med Amanda och vi gick omkring och kikade på kläder. Var inte kvar på stan så länge utan for hem vid halv tre tiden.
Har kikat i bloglovin på nya inlägg. Det är ju blogawards idag, så det blir spännande för alla bloggare som är med. Foki fyller ju arton idag också, roligt att fira födelsedagen på blogawards.

Snart blir det väl middag och sedan drar jag hem till Tess.

Puss på er! ♥

Hej alla!

Nu har jag faktiskt vågat mig ner i källaren, haha. Ligger en död spindel bredvid mig ca en meter bort. Usch, kan inte låta bli att titta på den.

Idag har jag inte gjort så mycket, har regnat typ hela dagen. Efter skolan följde jag Tess hem och vi satt och halvfjantade oss framför datan. Det vart pizza till middag, det är ju iallafall fredag, och sedan åt vi glass och tittade på idol.
Satte mig vid datan och tog igen ungefär 170 missade blogginlägg, (jag bara måste titta igenom alla!) ska skriva klart inlägget, kolla mejlen och sedan ska jag upp innan tårna och fingrarna trillar av. Det är så kallt här nere. Kan ju vara skönt på sommaren att sätta sig nere i källaren där det är svalt men nu börjar vintern närma sig. Usch!

Puss och kram! ♥

091011

Hej alla ♥

Har sovit över hos Linn, hennes blogg kan du hitta här.
Nu sitter hon bredvid mig och äter oliver, usch kan knappt andas för det luktar så äckligt. Linn och jag kan verkligen läsa varandras tankar.

Konversation igår;
- Vet du Linn, jag tror aldrig jag har varit så rädd i hela mitt liv!
- Har det något med MJ och göra?
- Ja, videon om hans spöke?
- Den har jag också sett!

Sådär är det ofta när jag är hos Linn, haha.

091009

Hej på er.
Nu har jag farit hem till pappa igen och lägger in nya inlägg.

Haha, måste bara berätta om något jag råkade ut för alldeles nyss. Försökte ta igen alla gamla blogginlägg jag har missat de senaste två veckorna. Hittade iallafall ett videoinlägg om MJ:s spöke. Så jag tänkte att jag skulle kika på det. Sänkte ljudet lite och eftersom jag sitter i soffan har jag på hörlurar så jag inte ska störa pappa som ser på tv.

Jag klickade på play och började se. Tyckte att det var lite kusligt med skepnaden som går där men den lär ju vara animerad. Lite läskig bakrunds musik och så får man se klippet om och om igen. Helt plötsligt kommer det upp en bild av en läskig gubbe som är målad i ansiktet och har på sig någon form av kappa och medan bilden dyker upp hör man ett skrik. Jag vart så rädd att jag slog händerna för ögonen och slängde av hörlurarna. Tror allvarligt inte jag någonsin har blivit så rädd! Nu är jag helt skakis i både armar och ben, jag hatar att bli skrämd. Tur att jag inte skrek, haha.

Hoppas, om ni ska se klippet, inte blir lika rädd som jag ;)


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela