Myskväll hos Andrea ♥

♥Hej :D

Sitter hos Andrea och bloggar, hon har nyss badat i havet den lilla galningen!
Hon och hennes pappa hämtade upp mig och så for vi och hyrde några filmer som vi har planerat att kika på. Vi har också köpt godis och Ben & Jerry.

Jag vill också ha webkamera :(


Jag har på alien så jag ser konstig ut







Nu ska vi spela New Moon.

Dålig dag

Det första jag gjorde idag när jag kom hem var att försöka komma in på internet och blogga. Internet vägrade fungera som vanligt. Efter många försök gav jag upp. Jag blev jätte arg och gick och la mig på kökssoffan och somnade en stund. Har varit på skithumör sedan dess.
Har egentligen varit på dåligt humör hela morgonen, minsta lilla småsak som gör mig mindre glad på morgonen kan förstöra hela min dag.
Jag har ju iof råkat göra sönder en spegel så jag ska ju ha 7 års otur, om man nu tror på sånt.
Utan internet är jag inte hel ♥

Nu ska jag försöka komma ikapp på alla sidor, det är egentligen V nu, men det kan jag kika sedan.

Ska ni göra något specielt imorgon?
Jag ska dra hem till Andrea, vi ska hyra filmer och ha världens myskväll, och Andrea vill bada men jag känner mig grymt förkyld nu så vi får se.

Godnatt!

Tjejkväll

Har nyss kommit hem från skolan. Är sur för internet är trögt och dåligt.
Igårkväll hade jag tänkt att blogga, men istället tog jag en dusch, och lillasyster, jag och mamma använde ansiktsmask. Sedan såg jag Ugly betty på tv, jag älskar serien! Synd att det är sista säsongen nu :(

Ikväll ska jag fara in på stan med Tess och Fanny, det är tjejkväll så det ska bli kul :)
Har bara 100kr, kanske lite mer om jag har tur så det lär inte bli så mycket shopping.
Nu ska jag försöka få tag på Fanny eller Tess för att kolla busstider, och annat.

Snelugg

Såg nyss att jag hade besöksrekord i Tisdags/Onsdags, kul :D

När jag klev upp imorse var det molnigt ute, en liten blick ut genom fönstret och jag hade lust att dra tecket över huvudet igen.
Lyckades iallafall kliva upp och göra mig iordning. Har dessutom bestämt att jag ska ändra luggen till snelugg, var jättenervös innan skolan men när ingen verkade märka det slappnade jag av.
Det känns somrigt med snelugg :) tycker iallafall jag.

Nu ska jag försöka få mitt skitinternet att fungera och kolla igenom bloglovin och mejlen.

Måndag

Bloggade inget i helgen för jag ville bara ta det lugnt istället. Jag gjorde inte så mycket, var mest hemma framför datorn.

Orkar inte blogga så mycket idag, har massor av annat att göra. Ikväll blir det dans dessutom.

Dåligt internet

Bloggade aldrig igår, var istället hos Andrea och fotograferade till skolan. Vi hade jättekul, fotade och var ute och sedan gick i in och bakade kladdkaka och såg på film. Mys :)

Just nu har jag 300 bloglovin inlägg att läsa, sedan ska jag se 2 avsnitt av The vampire diaries, 2 avsnitt av Bella&Tyra-show, 1 avsnitt Bones. Om klockan inte är för mycket då så ska jag kolla facebook också.

Idag for jag hem till pappa efter skolan, könt med lugn och ro. Det blev självklart Lost till en god middag.

Blir ett kort inlägg så jag somnar i tid ikväll ;)

Onsdag

Hade inte tid att blogga igår, vi for och köpte skor så hann inte blogga innan. Idag hade vi teknikdag hela dagen. Ganska tråkigt, men hellre det än vanliga lektioner.

Har nyss kollat igenom och rensat i mejlen, det behövdes verkligen. Nu ska jag läsa igenom massor av bloggar och sedan blir det tv.

Måndag

Har nyss sett Landet för längesedan. Såg på den hela tiden när jag var liten.

Mitt internet fungerar dåligt så kan knappt kolla igenom bloglovin.

Ikväll blir det dans med Amanda, så jag ska snart fixa iordning mig, byta om och sedan äta middag. Blir inga fler inlägg idag.

Jag och Andrea ^^

Igår kom Andrea hem till mig, vi satt vi datorn en stund sedan så kikade vi på New Moon. När filmen var klar så kom hennes mamma och skjutsade hem oss till Andrea. Där blev det middag och sedan töntade vi oss med att spela Bubbel Trouble och Fire play på internet hahah :D
Sedan spelade jag Nintendo för första gången. Gick sååådär, jag tror att Andrea förlorade med mening ;)
Vi bestämde oss för att kika på tv. Vi såg någon minut på Mr Bean och sedan såg vi ett roligt avsnitt av Fairy odd parents. Jag älskar det programmet!

Sedan var jag tvungen att fara hem, men det var kul.
Idag fyller min extrapappa år, så ikväll blir det gäster och fika. Nu ska jag kika igenom bloglovin, sedan ska jag se Bella&tyra-show, Bones och The vampire dairies. Mysigt ♥

Godmorgon

Godmorgon!
Igår efter skolan följde jag födelsedagsbarnet Jessica hem och vi åt och fikade hemma hos henne. Sofia var tvungen att åka hem ganska snabbt men jag, Andrea och Matilda stannade mycket längre. Jag åkte hem kl nio och då vart det mys framför tv:n.

Försökte mig på att göra 'glass' igen, men vi har inget matskedsmått så jag gjorde på ett ungefär och det vart jätte mycket kakao. Så det vart starkt och äckligt. Ska försöka igen någon dag ;)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske ska vara med Andrea?

Uppdaterar senare igen ♥

100415

Har suttit i någon timme och rensat, flyttat och ändrat bland mina brushes till gimp. Skönt att det är gjort, nu är det bara bilder kvar.
har fortfarande inte kikat igenom alla bloglovin, 47 kvar. Är det 100+ är det bara jobbigt att läsa igenom.

Det är redan Fredag :) äntligen slut på en tråkig, men solig vecka. Nu är det moln här, och det ser ut som om det ska regna snart.
Måste in till stan en snabbis efter middagen, mamma har ett presentkort hon måste köpa upp och jag har lite grejer att fixa. Nu har jag varit på stan tre dagar i rad hahah.

Nu ska jag måla naglarna och sedan blir det nog middag.

Nyvaken

For hem tidigare idag för att jag inte mådde så bra. Mamma hämtade mig precis innan gympan och sedan la jag mig i soffan och vilade en stund. Såg att det var 17 Again på tv så satte genast på den och såg igen. Älskar den filmen!
Åt en Willy's panpizza till lunch och sedan satte jag mig i soffan igen för att se klart filmen och då råkade jag somna. Har nyss vaknat.

Har varit så bra väder den här veckan, och så sa mamma att det skulle snöa på Lördag :( Jag mår verkligen bra av solsken och att det är ljust ute.
Internet fungerar inte som vanligt, har lust att grina, skrika och kasta ut internetet genom fönstret! Måste be Mamma fixa så som vi hade förut.
Har 160 bloglovin att kika igenom, eftersom internet knappt fungerade varken iförrgår eller igår.

Pöss ♥

Gårdagens köp

Köpte en t-shirt som jag kan använda när jag tränar. Köpte den på Stadium för 99 kr, men mamma betalade :D






Igår köpte jag en vanlig rosa randig t-shirt och Fanny köpte en likadan. 96,50kr


När jag var i Umeå första gånge i år så såg jag ett spetslinne jag väldigt gärna ville köpa, men det blev inte så. Men nu har jag hittat en liknande som jag köpte istället för 49,50 kr

Nu ska jag läsa klart alla bloggar, se på tv och sedan ska jag sova. Natti ♥

Dagens outfit

Glömde bort att jag och mamma skulle fara på stan en snabbis och kika på en tröja jag kan ha på idrotten, hade redan kikat ut en sen igår med fanny. Nu slipper jag skämmas över min skitfula tröja :D
Så har knäppt lite bilder på vad jag köpte som jag hade tänkt visa.


Linnet kommer från H&M för 99 kr. Det står Cutest of Cupcakes på den.



Dagens outfit:
Linne från H&M
Kofta från H&M
Jeans/leggings från barnavdelningen på Kappahl

Kanske borde tvätta spegeln? ;D

100414

Kom hem för en timme sedan, gjorde en version av glass som var väldigt god. Ska göra den igen någon dag så då lägger jag upp recept på bloggen. Ska snart springa ner och hämta batterier till kameran och knäppa bilder på mina nya kläder som jag lovade igår.
Internet har fungerat väldigt dåligt så har inte kunnat kika på några andra bloggar så har mycket att kolla igenom nu :) Snart blir det middag så tar med mig batterier när jag går upp då.

Inte haft tid att blogga

Har haft fullt upp igår och idag så har inte hunnit blogga. Igår var jag med Fanny och Tess och sedan hade jag dans. Idag så for jag och Fanny in på stan, vi hade jättekul och hennes mamma bjöd på Subway, mysigt. Kom nyss på att jag glömde min kaka i Fanny's påse.
Vi får se om jag får tillbaka den imorgon eller om hon har ätit upp den ;)
Jag köpte en randig t-shirt, ett sött linne och ett spetslinne. Ska knäppa bilder imorgon i solljuset. Har äntligen hittat kamerasladden! Så nu börjar jag lägga in bilder igen.

Nu ska jag kanske ta en dusch om jag hinner och sedan mysa framför tv:n.

God natt

100412

For hem till Fanny med Tess direkt efter skolan så hann inte blogga. Har nyss ätit middag och ska snart fara iväg till dansen så måste byta om och göra mig iordning.


100411

Godmorgon!
Jag vaknade extra tidigt idag, klev upp strax efter nio. Åt frukost och kikade på Lost tillsammans med pappa nu på morgonen och sedan har jag sminkat mig och fixat håret. Snart kommer Jessica, hoppas hon vet vars jag bor :)

Uppdaterar senare idag ♥

Grattis till mig

Nu ska jag berätta varför jag säger grattis till mig idag :) Det var ingen som gissade rätt, eller snarare ingen som gissade överhuvudtaget.


Idag har jag bloggat i ett helt år!


Kan ni förstå? Ett helt år! Fast inte på den här bloggen, jag började på en annan. Och jag har utvecklats sjukt mycket, skrev som en liten femåring då.

Lite nytt

Nu har det blivit lite ändringar på bloggen, lite snyggare tycker jag :D
Om det är något som är fel så säg gärna till, för då har jag klantat till det i koderna hahah.
Har äntligen fått till det i på kategorisidan, den såg verkligen förskräcklig ut, men nu är det som jag vill ha. Nu är det bara ny layout som gäller. Men har verkligen inspiration för det.

GRATTIS

GRATTIS TILL MIG :D
Och nej, det är inte min födelsedag idag. Någon som kan gissa? Den som först gissar rätt länkar jag till.
Är på såååå bra humör idag! Vaknade upp och det  blev en mysig frukost framför ett avsnitt av Lost och sedan gick jag och pappa ner på stan. Måste köpa en ny jacka, det var ju hur varmt som helst. Solen lyser och nästan vindstilla där vi gick. Men nu känns det bra att ha varit ute och rört på sig.

Nu ska jag bara ta det lugnt och mysa med datorn i knät. Och till er som undrar vad som har hänt med bilderna så har jag slarvat bort sladden, eller det var mamma som ville låna sladden och sedan vet hon inte vars den har tagit väge, suck...

Good night

Ska snart gå och lägga mig och sova, har suttit och pratat med Andrea på msn och lite med Jessica när hon var inloggad och lyssnat på Lil wayne. Mys :)
Imorgon kommer bli en seg dag känner jag på mig. Men på söndag smäller det, då ska jag vara med Jessica.

Godnatt ♥

100409

Skulle egentligen träffa Jessica idag, men försov mig och vi skulle inte hinna träffas förrän hon skulle hem igen. Vi ska ses på Söndag istället :D
Mormor kom nyss förbi med goda muffins, riesen, Vecko revyn och en heat protection volume spray från Urban by Björn Axé.
Min som snart är slut :') Tack

Idag blir det bara mys framför datorn med musik och tv-serier. Vi får se vad som händer ikväll, uppdaterar senare.

Hos pappa

Är hemma hos pappa nu, for hit någon gång vid tre tiden men har inte suttit vid datorn förrän nu.
Råkade klicka någonstans och nu vart texten kursiv? Vet inte hur jag får tillbaka det, det kanske inte blir så när jag publicerar det.

Ikväll händer inte så mycket, middag om en stund och senare ikväll blir det kanske Bella&Tyra-show och The Vampire diaries.
Mysigt :)

Är lyckig, för ett tag sedan så skrev Jessica en rubrik med en mening från en låt. Kände igen texten och frågade om det var från Lil wayne och det var det :D
Äntligen någon som lyssnar på bra musik, nu är det bara resten av mina vänner kvar hahha.

Är hos mormor och morfar

Sitter hos mormor och morfar och bloggar och äter kycklingsoppa. Vi har nyss varit och hämtat mina ridgrejer på ridskolan. Det känns lite tråkigt att sluta rida.
Ska äta upp min soppa och sedan far jag nog hem.

100407

Igår så fixade jag mig iordning och sedan for jag med mamma in till stan för att köpa en present till en liten bebis och eye make up remover. Sedan for jag hem och var hemma resten av dagen, inte vad jag hade planerat.
Så idag ska jag fråga några kompisar om dom har lust att göra något kul idag.
Jag har blivit förkyld igen, vaknade täppt i näsan.
Nu ska jag snart börja göra mig iordning, vi får se hur det går. Vårt avlopp har gått sönder igen, och jag måste skölja håret varje morgon.
Vi får se hur det blir

Vad är det för dag idag?

Godmorgon :D
Någon som vet vilken dag det är idag? Själv har jag ingen aning.
Idag ska jag och mormor fara och hämta mina ridkläder som har legat kvar på ridskolan sen jag slutade någon gång före jul. Hahah, hoppas dom inte har brytit upp låset än.
Måste iallfall fixa iordning mig nu snart. Sitter och funderar på vad jag ska göra resten av dagen, vill träffa någon kompis, har ju haft fullt upp hela helgen. Är helgen slut förresten?
Forvirrade lilla jag.

Lördagskväll

Idag hade vi lite gäster, så det var fika och sedan dess har jag mest suttit vid datorn om jag ska vara ärlig. Hihi ^^
Lillasyster kom nyss och undrade om jag ville kika på 17 Again igen, för nu skulle dom se den nere med mamma. Men jag såg den tidigare idag så vet inte om jag orkar kika på den igen, men vill inte verka osocial.

Vi får se hur det blir helt enkelt. Går nog ner om en stund istället så missar jag början, den är ju nästan lite sorglig tycker jag :)

Ha en bra lördagskväll ♥

100403

Godmorgon :D
Idag så kommer nog uppdateringen vara låg, lillebror fyllde fyra i Onsdags så vi firar honom idag med släkt. Håller på att göra mig iordning och sedan måste jag snabb plocka ihop lite grejor på mitt rum. Glömde bort att städa igår ^^
Igårkväll så for vi in till stan och hyrde en film efter middagen. Jag och lillasyster hyrde 17 again med Zac Efron och Matthew Perry, han som spelar Chandler i Vänner. Filmen var jättebra, ska se den igen senare idag.

Ops

Har suttit och jobbat med designen i några timmar och har helt glömt bort att jag skulle städa. Ops.

Nu börjar jag få huvudvärk, kanske dags att gå ifrån datorn hahah?

Har inte fixat en ny design, har inte tillräckligt med inspiration för det men det blir lite ändringar och sånt på den gamla. Lite ändringar på färger och andra små roligheter ;D

Har tillochmed suttit och skrivit vad alla färgkoder i stilmallen är till vilken text osv hihi ^^

PÅSKLOV

Skönt att få sova ut imorse! Vaknade strax efter åtta och klev upp vid nio. Vart en lång frukost med juice, te och mackor. Mys :)
Idag händer inte så mycket. Ska städa rummet, hinner inte lägga tillbaka allt under vardagarna så det blir massor att städa på helgen. Ska dammsuga också.
Skrev för ett tag sedan att jag fick ta våran gamla plattv på rummet, nu ska mamma iallfall ha ner den igen. Nu måste jag ta min tjockistv igen. Suck.
Så ska byta tillbaka igen idag hade jag tänkt. OCH viktigast av allt; ska söka igenom hela huset för sladden till kameran.
Wish me luck.

Plattpåskägg+hundring :)

Har just fått ett 'plattpåskägg' hihi ^^ det innehöll en hundring och en chokladkaka. Mamma ville att vi skulle se på någon serie vid åtta så ska snart ner och kika på och äta min godis :)
Internet fungerar knappt och jag blir galen på det.
Måste bara säga att bloggen är sjukt tråkig utan bilder men snart så (: Då blir det ändringar ska ni se.
Nu ska jag gå ner en stund och sedan blir det tv resten av kvällen.

Btw, det är ju Tyrabella-show ikväll! Nån som ska kika?

100401

Skrev inget igår eller iförrgår för hade fullt upp med prov och läxor. Sedan så fyllde min lillebror år, på samma dag som Andrea så det var synd. Annars hade jag farit hem till Andrea efter skolan. Men firade min lillebror istället.

Nu är det Påsklov så det kommer blir ännu mer inlägg än tidigare.
Nu ska jag bara ta det lugnt och sitta och tänkte för mig själv.

Kram ♥


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela