Beställt!

Har äntligen beställt en träningsbänk! Har några dagar på mig att göra ändringar i mitt träningschema innan bänken kommer, är supertaggad! :)
 
 
 

Att träna

Det är fredag (jag jobbade idag och jobbar imorrn så än är det inte riktigt helg...) och jag ska snart ner i källaren och träna. Har lite smått ångest över att jag inte har tränat på sistone. Tycker verkligen att det är skitkul men synd att man inte har orken eller tiden att träna så ofta som man vill. Ska kötta ben, har inte orkat köra det på väldigt länge nu så anar att jag kommer ha träningsvärk imorrn haha :)

Spinning

De senaste dagarna har jag ätit sjukt dåligt, har varvat inte ätit alls med att hetsäta allt jag kan hitta så nu ska jag försöka ändra på det :) börjar med lite spinning på motionscykeln och så får jag fixa maten sen. Satsar på ca två mils cykling idag om jag orkar det, vi får se hur det känns :) 

Tgif


Idag slutar jag 10.40! Hur skönt? Kämpar de sista minuterna med matten,  kvadreringsregler och konjugatregler… 

vad är detta...

...redan klar med uppgiften och glosorna. Har glömt bort hur lätt jag har att lära mig glosor, gick igenom dem sex gånger sedan satt det :) belönar mig själv med att gå ner i källaren och träna! Allt det här med skolan/läxor är fortfarande väldigt nytt och jobbigt för mig (har ännu inte fått igång en rutin ang. skolan) och jag har väldigt svårt att sätta mig ner och göra läxor.
 
keep going
bild från we♥it

Plugg

Detta är bara så bra skrivet.
 
Har massor att göra, franskainlämningsuppgift är prio ett just nu och sen är det franskaglosor. Jag kan verkligen inte franska bra... Vilket gör det jättesvårt/jobbigt. Men bara att göra bort det (okej det ska in/göras imorgon så eh..) så att man kan andas igen.

En sån där dag

Idag är det en såndär dag, har varit jättetråkigt väder hela dagen. Supermörkt och kallt. Har även regnat en del och jag skulle vilja gå ut och rensa hjärnan men har precis varit hos frisören och klippt håret. Call me superficial but I don't want to mess it up. 

 

Bent over barbell row

Igår körde jag som sagt lite rygg och biceps, det gick väldigt dåligt. Kände mig svag och fick ingen kontakt med musklerna alls. Min favoritövning för ryggen just nu är bent over barbell row, svider som sjutton om man ser till att spänna med ryggmusklerna! :) Senare ikväll blir det ett benpass, inte så jättetaggad faktiskt men då jag har värmt upp och kört igång musiken blir jag alltid mer taggad.

Gårdagens träning

Igårkväll körde jag bröst och triceps, har verkligen tappat mycket triceps av nån anledning. Har alltid haft svaga armar och jag har inte haft fokus på armarna de senaste veckorna. Iallafall så kände jag att det är dags att köpa nya vikter, har mina 0.55:er som jag får lasta på, det ser jättelöjligt ut haha. Nu ska jag byta om och sen blir det rygg och biceps! :)

 

rutiner

Nu är det dags att få lite vardagsrutiner. Hela veckan nu har jag så gott som det gått försökt förtränga det faktum att sommaren är slut och att skolan har börjat, men så funkar det ju inte i livet så det är bara att ta tag i saker nu. I helgen har jag jobbat lite, pengar är gött, och lite annat. Allt går så sakta men ändå så snabbt, jag hinner inte med haha. Ska få bättre rutin på träningen nu iallafall, försöker ha vila på fredag och lördag då man kanske vill göra något roligt men om jag känner för det och orkar så kör jag då med (t.ex om jag missar en annan dag). Så nu ska jag snart dra mig ner i källaren för lite bröst & triceps. Fick ett sånt härligt pump i axlarna i fredags, har aldrig haft nån särskilt bra kontakt där utan det har mest känts tungt över hela området. Nu fick jag himla bra kontakt och en riktigt härlig träningsvärk dagen efter :)
 
Annars måste jag börja äta frukost på morgonen, ni anar inte hur mycket det påverkar mig om jag missar frukost. Blir svullen och det känns som om jag har gått upp flera kilon haha trots att jag äter bättre på resten av dagen än jag brukar. Inte konstigt att man är trött i skolan heller. Men har inte än vridigt tillbaka dygnet, har alltid varit en kvällsmänniska, är helt död om jag måste upp kl 6 oavsett hur mycket jag har sovit.
 
Oj sikket långt inlägg det blev...


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela