Diskgolf

Skulle egentligen lägga upp dom här bilderna för några månader sedan men det blev aldrig av. Det är ifrån då vi var och spelade diskgolf och grillade.

Legday and schoolday

Andra dagen i skolan avklarad, har gått himla fint hittills, förutom att jag inte har hunnit äta frukost på morgonen. Måste bli lite bättre på att kliva upp men har inte vridit tillbaka dygnet helt än heller. Efter skolan så tränad jag ben, har gjort lite ändringar i schemat så att jag har bara ben på en dag. Tidigare har jag haft ben och mage men det tar alldeles för lång tid. Insåg dessutom att jag kör på alldeles för lätta vikter, har nästan glömt bort att det är okej att öka vikterna. Så idag höjde jag vikt och körde stenhårt så hoppas på lite träningsvärk imorrn :)
 
 

Fint

Allt är så himla fint just nu, förutom det faktum att skolan börjar imorgon. Läser mycket på twitter där folk skriver ganska skönt att skolan börjar igen och längtar nästan lite till skolan och jag håller verkligen inte med.
Behöver mer sommar, mer sol, mer semester, mindre jobb och mera ledighet. Behöver sola lite mer, bada lite mer, träffa mina vänner lite mer, åka moped mitt i natten lite till och få sova lite till. Mina sommarlov brukar kännas så himla långa och jag brukar nästan alltid längta tillbaka lite till skolan och rutinerna men inte den här gången.
 
Men annars är det bra, jag har lyssnat på Panda da panda och bestämt att det är himla jäkla bra det där. Alla låtar är så bra att jag får lite ont i hjärtat. Ja, fysiskt ont i hjärtat. Har sedan innan (lyssnat live och på liveklipp) gillat Blå och Benga Bonga Zen. Behövdes lite lyssningar men nu är de andra minst lika bra.
 
 

Flaoua paoua

Åh jag har väntat hela sommaren och äntligen! Dock får det bli en riktig lyssning imorgon för nu ropar sängen, ska upp tidigt imorgon för jobb. Min favorit hittills:

Nittonde augusti tvåtusentretton

Det har gått nästan en hel månad sedan jag skrev något här, har varit så upptagen de senaste veckorna att jag knappt har suttit vid datorn. Nu ska jag plocka ut mina linser, tvätta bort gammal smink, ta en dusch och slänga på en ansiktsmask. Det var år (!) sedan jag använde en ansiktsmask senast och jag fick ju en av Sofia i födelsedagspresent som jag inte hunnit använda än. I mitt rum är det kaos (igen) så det blir till att städa undan och sedan så ska jag, om jag hinner, gå och panta och sedan om jag orkar en promenad. Har snittat 3 timmars sömn de senaste fyra dagarna och under 8 timmars sömn i fleeeera dagar så kroppen, orken och energin är inte på topp. Mår inte så bra just nu faktiskt. Testade att träna lite ben tidigare men var tvungen att avbryta och rent allmänt så är inte humöret på topp. Är ledig imorrn också så förhoppningsvis hinner jag fixa lite inlägg osv om vad jag har haft för mig den senaste tiden :)

Några dagars ledighet

 Okej vad drygt, skrev ett inlägg och precis när jag klickar publicera så försvinner hela texten hahah! Har lite att göra nu så får skriva om allt senare.
Gammal bild från då det fortfarande låg snö på marken, känns som igår.
 


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela