Lycka lycka lycka lycka

Jag och mina gråa kofta och min (inte så länge till dock) skamfilade dörr. Kan ju tillägga att mitt hår nästan ser lika slitet ut som min dörr...
Som jag nämnde tidigare så åkte vi till 1922, och där fanns mina Dr Denim! Lyckan var total då de fanns i svart och i storlek. På väg hem från Lögdeå svängde vi förbi hos Expert för att kolla på en spis. Sökte mig till fotohyllan som ekade tom men hittade en sladdlös remote control (funkar också med externblixten) som funkade till min kamera! Finns nästan inga, iallfall utan sladd, som funkar med min kamera så jag blev superglad. 50% också. Köpte också en uv-lins som jag har velat ha länge! Lyckan är fullständig ♥

En tidig lördagsmorgon

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1. I torsdags var jag på min allra första hockeymatch. 2. Fanny (på bilden) och jag var på stan en sväng efter skolan någon dag. Vi är en sväng på stan nästan varje dag haha, så går det när man har skola i närheten. 3. Min fina Guldfynd by Kenza ring som jag fick av mamma i födelsedagspresent. Jag älskar den ♥ 4. En trött jag på första lektionen i måndags, engelska.
 
Återigen fullt upp med livet för att hinna med. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och det måste jag ta tag i. Helt plötsligt bestämde sig alla lärare för att ha prov/läxa som vi knappt haft tidigare så nu måste jag plugga som satan. Psykologi-prov, historia-prov, engelska-glosor. Franska-prov, matte-prov, skriva en krönika, svenska-glosor. Anyway, idag ska jag dock till Lögdeå för att besöka 1922 och förhoppningsvis (håll tummarna nu gott folk) hitta något att shoppa!

Idag är det Torsdag

Är det bara jag som börjar ana lite spindelväv i hörnen på bloggen här? Har fullt upp med livet så hinner/orkar inte uppa så mycket just nu. Idag så ösregnar det iallafall och jag har sovmorgon till tjugo i tio. Mysigt. Idag klockan sju sitter jag bänkad, för första gången i mitt liv, på plats och kollar ishockey. Jag gillar inte hockey alls men det är ju en grej att checka av på sin 'att göra i livet-lista' hehe. Även om det borde vara på någon stor match i USA eller så. Anyway, ska snart dra till bussen och åka till skolan, historia engelska och franska står på schemat idag. Plus en håltimme och lunch. På håltimmen tänkte jag och Fanny dra på stan och köpa Dr denim men igår när jag svängde förbi för att checka in om det fanns storlek blev jag mäkta besviken. Dom har inte svart! Ska fråga om dom kommer få in dom annars köper jag en annan färg, typ gråspräckliga..

Lawless, något att se på bio?

Läste lite om Lawless som går på bio nu, tyvärr kommer den inte gå i min stad vilket är surt annars hade jag sett den, som verkar riktigt bra! Jag älskar att gå på bio på hösten, något riktigt mysigt med att käka bio popcorn och se film på storskärm då det regnar och är kallt ute :)
 
"Lawless utspelar sig under förbudstiden i USA och är den sanna berättelsen om bröderna Bondurant - fräcka och orädda unga spritlangare som kom att bli legendariska brottslingar. " Bara det att Shia Labeouf ska vara med gör ju filmen sevärd hehe.

Läs mer om Lawless!

På torsdag unnar jag mig ett par...

(videon är från Nelly.com, dr denim jeansmakers i modellen Kissy)
Dr Denim jeans! Älskar kvalitén, passformen, allting. På torsdag rullar lönen in och då jag har mer än råd så tänker jag slå till. Lycka ♥

Den tjugoandra september tvåtusentolv

 
Av någon anledning sitter jag knappt vid datorn då jag är hos pappa, okänd orsak. Bilden ovan lånade jag från tumblr, vet ej vem som knäppt den men jag tycker den är underbar. Jag har just idag väldigt lite att skriva och avslutar därmed inlägget.

Nu fan.

Ni får ursäkta den ohyfsade rubriken men nu är det banne mig färdigt. Slut på den hära månaderslånga perioden av noll aktivitet. Nu ska jag så fort jag får chansen haffa vår idrottslärare och fråga vars den förbannade tjejgymmet håller hus. Skolans idrottsbyggnad är som ett stort labyrintmysterium för mig men jag där någonstans ska jag iallafall börja träna nu. punkt.
 

Här ekar det tomt.

Om ni undrar varför bloggen har varit lidande den senaste veckan så är det för att jag har haft en dryg period just nu. Lite grejs plus att jag har varit sjuk tis ons tors. Låg hemma och kollade serier som en zombie typ. Måste också slänga in att det är sjukt dumt av folk att haspla ur sig kommentarer som meh varför är hon hemma bara för att hon är lite sjuk jag får knappt ens vara hemma om jag har magsjuka. För so what, jag är SJUK och ligger inte precis hemma för att jag tycker det är så jävla najs. Ibland orkar inte kroppen och då måste man vila. Om folk inte inser det vet jag fasiken inte vars jag ska he mig.
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva

En bloggenkät.

 
Hur länge har du bloggat? Den här bloggen skapades den 16 Augusti 2009 och innan det hade jag en annan blogg som jag raderade.
 
Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut innan du själv började blogga? Att alla hade sexsiffrigt på kontot, underbart liv och massor med kläder osv. Men nu vet jag att ingen har ett sånt perfekt liv som det kanske verkar på bloggen :)
 
Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Kenzas blogg var min allra första bloggförälskelse och jag minns att jag tyckte hon var såååå cool! Därefter blev det Foki och Blondinbella som jag blev förälskade i.
 
Hur känner du nu inför dina allra första blogginlägg? Jag var väldigt osäker på mig själv och jag hade ingen utrustning (kamera) till att kunna knäppa bilder osv så det var väldigt tråkiga inlägg om vad jag gjorde om dagarna, dvs ingenting.
 
Hur många bloggar återvänder du till regelbundet? Just nu följer jag ca 120 bloggar.
 
Hur många av de bloggar du läser är dagboksbloggar och inte ämnesbloggar? Ganska många bloggar är vardagsbloggar, jag fascineras av att läsa om andras liv så jag följer många sådana.
 
Nämn en bloggare som verkar vara väldigt, enormt jätteolik dig, vars blogg du tycker om? Oj så svårt, kanske Linda Lillhammar, hon verkar ha en sån sjuk kontroll över sig själv medan jag faller för varenda sötsak t.ex. Hon måste ha mycket självbehärskning :)
 
Nämn en bloggare som verkar lik dig, vars blogg du tycker om? Jag kan känna igen mig i Sandra Forsman och Caroline i det att jag älskar djur och natur (även om det inte alltid märks) och att jag tycker om att skapa och vara kreativ (även fast det för det mesta blir fel eller fult och jag är inte särskilt kreativ egentligen).
 
Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Jag vet faktiskt inte om dom tycker det är något speciellt.
 
Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Nja det vet jag faktiskt inte. Jag själv tycker att det finns två olika bloggare, de som är precis som dom är i verkligheten och dom som bara visar upp en fasad. Jag hoppas iallafall att jag hamnar bland de översta :) även om jag bara skriver en liten procent om mig och mitt liv.
 
Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg? Ja jag vet vad jag vill och kan skriva.
 
Nämn några saker som du aldrig bloggar om och anledningen till? Jag skriver aldrig om då jag är irriterad på nått eller någon.
 
I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse? Haha jag är väldigt stolt över vissa av mina bilder och jag blir stolt av att få visa upp dem men som sagt så söker jag nog inte så mycket bekräftelse angående mig och mitt utseende till exempel.
 
Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Man kan lära sig fakta och händelser i en persons liv men jag tror inte man kan veta hur en person är på riktigt i och med att de flesta bloggar har en fasad som de visar upp.
 
Har du träffat folk IRL efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Nej ingen har jag träffat.
 
Kan det vara ”skadligt” att blogga? Beror på i vilken utsträckning man bloggar, jag tror att det är mer skadligt att läsa bloggar än att blogga.
 
Bloggar du om två år? i så fall: är ditt bloggande annorlunda då? Det tror jag att jag gör, jag älskar att skriva och har gjort det i hela mitt liv och nu när jag inte har gnistan att skriva på fritiden så är det riktigt roligt att skriva i bloggen istället :) Jag hoppas att det kommer vara annorlunda, iallafall till det bättre.
 
Vad har bloggskrivandet betytt för dig? Det har varit riktigt roligt och även lite terapi för själen att ha kunnat blogga i dom här åren. Ganska kul att kolla tillbaka och minnas hur man mådde och kände förut och hur mycket man har ändrats.
 
Vad har bloggläsandet betytt för dig? Jag får nästan enbart min modeinspo från modebloggar och jag inspireras dagligen till att försöka ta till vara på dagen och göra något. (även om jag är dåligt på sånt)

Nu är det helg

Jag har från och med i måndags bott hos pappa, vi har precis flyttat så det är självklart kaos överallt :) sikken tur för mig att jag gillar kaos. Iallafall så är jag hemma nu hos mamma och vi ska snart käka lite skräpmat och sedan duka fram kex och ost, ananas och annat gott. Lite roligt på tv:n också kanske :) Ha en bra helg alla!

Source code och Iron sky

I lördags så hyrde vi två filmer som vi skulle se på kvällen, The source code och Iron sky. Måste säga att vi alla var enade om att Iron sky var skitdålig och mer orkar jag inte skriva om filmen. Iallafall så såg vi Source code efter och den var såå mycket bättre!
Från IMDB: "An action thriller centered on a soldier who wakes up in the body of an unknown man and discovers he's part of a mission to find the bomber of a Chicago commuter train."
Låter ganska.. tråkigt, förutsägbart och typ b? Men shit vad den var spännande och på slutet var jag alldeles förvirrad (på ett bra sätt) och ville nästan se om den en gång till för att försöka förstå ännu lite bättre. Se den!

Fyra nitar på mina jeans.


Har helt glömt bort att jag har tagit den här bilden! Jag köpte ju nitar förra fredagen så nu i veckan så satte jag upp en rad med fyra nitar på framsidan av ett par jeans. De sitter på den 'lilla' fickan om ni är fundersamma på vars det är nånstans. Blev riktigt nöjd :) ska dock köpe flera nitar för jag har inte så det räcker till nästa nitprojekt som jag har funderat på i några dagar nu. Kommer förhoppningsvis bli jäkla najs :D
 

Mina sju favoritlåtar




En av mina nya favoritgrupper är Bat for lashes som jag har blivit ganska kär i, de har många bra låtar. Main titles är från filmen Chocolat som är en av mina favoritfilmer och efter att jag har tagit upp mitt keyboardspelande har jag blivit väldigt förälskad i piano/instrumental musik. Rihanna och Coldplay's nya låt diggar både jag och mamma så den spelas ofta här hemma, Heads on fire är en remix på en av mina äldsta favoritlåtar som jag har lyssnat på sen 2008 då jag upptäckte den i Twilight filmens soundtrack. Orginalet heter Eyes on fire men remixen är skitbra den med! Sen måste jag säga att jag älskar alla Lana Del Rey's låtar men just nu är det Summertime sadness som jag nyligen upptäckt och förälskat mig i. The xx är ett band jag inte vet så mycket om men jag älskar deras låt angels. Waves at night är ganska konstig låt men jag gillar den ändå.


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela