Oaktiv

De senaste dagarna har jag varit väldigt oaktiv, detta pga. en spindelinvasion i vårt hus. Vägrar gå ner i källaren, är så rädd för spindlar!

Iallfall så får ni ursäkta det och jag hoppas att ni fortfarande kikar in ibland.

Läskigt duschdraperi

Rolig eller läskig?


Även om jag visste att det bara är ett duschdraperi skulle jag få spader varje gång jag kikade på den. Vad tycker ni? Läskig eller rolig? :)

Shopping inför skolan

Lite saker jag köpte inför skolan.

Post-it lappar, fyra supersöta monstersudd, två stiftpennorTvå stiftpennor, fyra söta monstersuddTvå stycken block i söta färgerOch en korg att förvara lite saker i ♥

Jenas storlekar och panik inför skolan

Lite lustigt att jag visade en bild på en apelsinskalare tidigare och igår upptäckte jag att vi har en grön hemma, haha.
Vi hade tydligen fått en från en tidning.

Är inne på Tradera och försöker hitta något billigt att köpa, jeans t.ex. Vill ha massor av snygga jeans.Hittar dock inga i rätt storlek. För små i midjan och för lång på längden. Eller tvärtom, är dålig på storlekar.Det stör mig ganska mycket att skolan inte har hört av sig. Vi skulle få ett e-mail innan skolstarten med information men vi har inte fått något. Nu börjar jag ju nästan få panik. När ska vi vara där? Vars ska vi träffas? Ja allt sådant. Har såklart tappat bort lappen med deras e-mail adresser.

Idag ska jag och mamma fara iväg till modehuset och förhoppningsvis hitta något kul i klädesväg. Uppdaterar senare ikväll ♥

Just nu...

Sitter och kikar runt på online sidor efter några kläder innan skolan börjar. Ska snart fara på stan men i vår lilla stad finns det inte sååå mycket.
Hittar inget av intresse.

Usch, jag hatar att ha datorn i källaren, kallt med spindlar och spindelnät. Haha, snart ska vi iallafall flytta så då slipper jag källaren. Nu måste jag gå upp innan jag blir förkyld. Har gåshud på armarna ♥

Plånbok/Börs

Jag har verkligen tröttnat på min börs. Den är alldeles för stor och klumpig. Ganska ful också. Jag vill iallafall ha en liten men måste få plats med kort, sedlar och småpengar. Säg till om ni vet någon söt börs eller en hemsida som säljer fina börsar ♥Imorse vaknade jag faktiskt i någorlunda bra tid, måste försöka vända på dygnet nu innan skolan börjar. Mamma ville att jag skulle vara barnvakt till minstingen medan hon skjutsade den ltie äldre på dagis.
När mamma kom tillbaka vart det frukost. Två rostadebröd med skinka och en smoothie.

Smoothien misslyckades jag totalt med. Skivade upp en banan och la i men sedan såg jag att det redan var banan i de frysta frukten och bären jag också blandade i. Alltså för mycket banan.

Jag fixade mina naglar också. Filade ner dem lite granna och målade sedan med naturliga färger. Men måste nog göra om på höger pekfinger där det inte vart så bra. ♥

Jag vill ha!

Alla grejer kommer från Bluebox


En smart, men kanske lite onödig grej som jag ääälskar. För er som inte förstår så ska man vira sladden runt grejen och sedan lägga mobiltelefonen som ni ser på bilden. Självklart skulle jag ta den i rosa.


En sådan vill jag absolut ha. Enkelt att hålla reda på hårtorken utan att den tar en massa plats.


Vad kan då detta vara? Jo det är en Apelsinskalare! Perfekt om man gillar apelsin men hatar att bli gul och äcklig under naglarna.


Kanske lite onödig, en skrivbordsdammsugare, haha. Mitt skrivbord har en tendens att bli dammig på en gång.

Perfekt om man har vuxit ur favvo-byxorna.


Det här är en läslampa. Perfekt för dem som gillar och läsa innan de ska gå att lägga sig.


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela