Lite nytt

Igår fick jag hem två tröjor från HM, har beställt mer som inte kommit än också. Den vita ska jag nog byta mot en storlek mindre för den var lite för stor över ryggen. Beställde ännu mera igår för det är rea på HM nu också :) Inte något speciellt, bara lite billiga småsaker. Dom skulle tydligen komma nästa vecka redan. HM har så skumma leveranstider, bara jag som tycker det? Bikini'sar som kommir i mitten av Juli, då är ju sommarn över nästan haha.













Blommor, gräsmatta och skolplugg

Klev upp imorse, snackade i telefon i kanske 45 med Tess och sedan ner för att äta lite frukost. Därefter blev man tillsagd att klippa gräsmattan (en liten del iaf) och hjälpsam som är så masar man sig ut i värmen för att klippa gräsmattan (sen att dom tyckte att man var såååå duktig på att klippa gräs så man skulle få klippa ännu lite mera och på slutet var man riktigt less behövs inte nämnas)
Sedan greppade jag kamran och tog några bilder på diverse blommor i våran rabatt, vilket var lite svårt eftersom det var för ljust ute och det blåste lite så blommorna vägrade vara stilla.
Nu sitter jag och pluggar franska, Israel-Palestina och skriver en bokredovisning som jag måste tokträna på också. Ska se till att kunna gå på skolan på Onsdag (även om jag inte får använda kortisonkrämen just nu men  som jag tänker använda ändå för att det är det enda som fungerar, lite halvkriminell man har blivit på senaste tiden..) så jag kan göra bort så många prov och förhör som möjligt innan Torsdag och Fredag då vi är lediga (då gör det inget om jag ser skum ut)

Borde återgå till pluggandet nu men innan det: Om man har skrivit en parantes inuti parentesen ska man göra två parenteser i slutet såhär )) eller bara en )? :3 det märks att man har varit hemma och inte har gått utanför dörren på några dagar när man sitter och funderar på sånt. Puss och kram på er ♥







"Mes amis sont les meilleurs"

Äntligen har man gjort lite nytta och målat om badrummet på övervåningen :) när jag ändå är hemma och ser förskräcklig ut kan jag lika gärna vara hemma, se förskräcklig ut och göra lite nytta samtidigt. Lite annat man har hunnit med den här veckan;
städa rummet
rensa bort gammalt smink
läst ut tre boker
gått ut med reklamen
tränat Franska
målat naglarna
kom på att jag har mikrofån på webbkameran så det slipper inhandlas när lönen kommer :} sedan har jag hunnit panikat över att jag har tappat bort ett läxpapper (om Israel-Palestina) sedan ringde pappa och så var den hemma hos honom, phew! Blir att hämta den efter middagen.

Idag har jag också sytt in tre tröjer som har töjt ut sig och blivit lite för stora (typiskt Gina Tricot-tröjor haha)
Annars har jag uppvaktat mamma lite och rensat ur garderoben och skänka bort mina kläder som jag inte använder längre till fattiga och behövande (dvs. lillasyster)

Nu ska jag sitta vid datorn en liten stund och sedan fortsätta träna på franskan (därav den fina rubriken (som betyder Mina vänner är bäst (kan man ha en parantes inuti en parantes förresten? Och en parantes inuti parantesen inuti en annan parantes?)

Långt och otroligt onödigt/ointressant inlägg :)


Tumblr_llwo9wcthx1qhnj8yo1_500_large



Sist, en bild från We ♥ it på en fin gammal bil som jag tycker var riktigt tjusig ^^

“Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.”

Det här är inte min dag, har gått runt idag och varit sur, ledsen och irriterad. Kvällen borde bli lite bättre men har en känsla av att det inte alls kommer bli så. Just nu funderar jag på att gå ut med reklamen, inte allt men lite grann innan middagen iallafall. Fattar inte att jag har suttit hemma hela dagen och väntat?! Dumt.. och nu har jag panik över att jag har suttit här hela dagen och inte gjort något.

Fick förresten svar från mina blodprov igår, inget fel på dom. Fan. Vet inte om jag ska skratta eller gråta längre. Känns ganska hopplöst nu. På Måndag ska vi få prata med en läkare (min läkare slutade i Fredags så vi måste praktiskt taget börja om nu, eftersom hon inte vet vad som har hänt osv. ) och förhoppningsvis kommer vi fram till något.

Blodprov och andra hemskigheter

Sådär då kan jag stryka blodprov ur min lista på saker att uppleva i livet haha :)
For in till vårdcentralen idag och fick (äntligen) ta blodprov för att kolla vad jag är allergisk mot. Förhoppningsvis så får vi veta om det är något innan slutet på veckan, och om det inte visar något så kommer jag få remiss till hudblabla (kommer inte ihåg vad det hette ^^)

Nu när jag ändå kommer vara hemma resten av veckan så kan man ju passa på att göra alla saker man inte hinner annars, t.ex städa rummet och plugga till proven. Mamma nämnde något om att måla om badrummet på övervåning också. Äntligen! :D ♥



Och en halvtjusig liten bild på mina fina Hello Kitty fläkt så att inlägget inte blir helt bildlöst ♥

Pirates of the Caribbean 4 & Eat Pray Love


 

I Torsdags så for mamma och jag på bio och såg senaste Pirates of the Caribbean! Jättekul var den, har hela tiden gått runt och sagt att den inte alls kommer vara bra så jag hade nog inte höga förväntningar :)
Jag saknade inte Orlando Bloom och Keira Knightley och det var helt okej att Penelope Cruz vad med fast jag inte gillar henne.


Förra veckan tror jag det var så såg jag och mamma Eat Pray Love. SÅ himla fin film :') Älskar den!





“Courage doesn't always roar. Sometimes courage is the quiet voice at the end of the day saying, "I will try again tomorrow.”

Inget mera gnäll nu :) nu får det vara slut på sånt för det är ungefär det enda jag har gjort dom senaste dagarna haha. Men nu ska jag till skolan imorrn och då brukar det mesta ordna sig.

Nu ska jag se PS. I love you på fyran och förhoppningsvis gråta en skvätt fina tårar till den filmen, har inte sett den men hört att den ska vara bra och sorglig :)



Mina fina älskade små söta saker (som kan vara otroligt jobbiga ibland) som jag älskar så himla mycket ♥♥

“In love, it is better to know and be disappointed, than to not know and always wonder.”

Less på livet. Det är jag just nu. Skolan känns som ett slöseri med tid och jag skäms över hur jag ser ut just nu, torr som fnöske (vilket fult uttryck förresten) och knallröd runt ögonen. Skulle ju klippa och färga håret igår men fick avboka för jag hade fått infektion i läppen och det känns bara så tråkigt. Såg ju fram emot att bli fin i håret!

Som tur är verkar infektionen gå över snabbt så jag kan visa mig utomhus iallafall. Nästan alla lösa skinbitar har lossnat från läpparna så man faktiskt kan se mina riktiga läppar och svullnade har gått ner :) Man ska fokusera på det positiva ♥

Tur att jag har en fin person som piggar upp mig när jag är nere


Bara för att du är lik den bruna hunden och försöker 'äta' upp mig lite nu och då haha ♥
(bild från we♥it)

110511

Vaknade upp i morse och hade uppsvällna läppnar á la Kissie och usch vad hemskt det ser ut. Orkar inte ha det såhär längre! Det smakar konstant blod från såren på läpparna också. Usch... Ska in till vårdcentralen klockan två iallafall.
Förut var jag bara torr, men att det skulle bli såhär? Dom trodde att jag hade Atopisk eksem men nu börjar jag fundera på om jag är allergisk mot något.

Vill inte mera :(

Old pictures

Både nya och gamla bilder med lite annorlunda redigering då jag testade lite idag :)







På den sista bilden ville jag bara testa Tilt-shift, så jag tog en bild ut genom fönstret, jättedålig bild men tilt-shift var coolt! :D

Hur man skaffar en we♥it - widget

Gå in på We♥it.com och skaffa en använder/logga in.

Klicka på Settings.

Klicka på Widget.


Här kopierar du koden och går in i kodmallen till din blogg. Klistra in koden där du vill ha den. Om du vill ha den i menyn klistrar du in den under Side. Testa dig fram tills den hamnar rätt :)


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela