How's my piercing goin'?

Nu har jag haft piercingen i typ... tre månader snart, vilket är halva läkningstiden. Det har varit lite hit och dit med piercing (fick en inflammation så allt svällde upp och såg äckligt ut.) iförrgår var det superbra och idag är det lite svullet och äckligt. Så det varierar väldigt mycket men det är sånt man får vänta sig. Till alla som har en piercing och har fått lite problem: rengör mycket (saltlösning, jag använde också klorhexedin för att torka ut det rejält hehe..) och ta inte bort den. Efter någon vecka eller två så kommer det bli bättre och bättre, om det inte blir det så är det kanske dags att ta ut den.
Ville bara säga det eftersom jag var rädd att jag skulle behöva ta ut den men det blev ju bra sen :) om man tänker efter så är det ju inte så konstigt om läketiden är 6 månader och det bara har gått två t.ex.
(Bild från då den var nytagen, vad fin den var då haha.. hoppas den blir det i slutändan också)

....

Skrev ett långt jäkla inlägg men så skets sig allt. AAaaahahha orkar inte helt enkelt. Har inte ätit middag än så det ska jag göra nu och kanske mysa till ett avsnitt av The Mentalist (min nya tvdrog) hare gött..

Tvåtusentolv oktober den tionde

Har skrivit inlägg i veckan men det verkar som att det inte kom upp.. Iallafall så har jag haft fullt upp med läxa som jag skrev tidigare och nu har jag avecklat lite prov så det känns lite lugnare nu. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag så det blir nästa mission, måste dock plugga franska glosor först.
Måste även börja få in lite rutiner, allt är så himla stressigt för jag har ingen självdisciplin i att ta tag i saker, som att kliva upp, göra läxan, skriva, tvätta av sminket, städa osv.. Någon som har ett magiskt tips om hur man tränar upp självdisciplinen?
Anyway, jag känner att jag har hamnat i en svacka just nu. Allt är lite drygt, så bloggen blir ju lidande vilket är tråkigt eftersom jag tycker det är så kul!
Nu ska jag panikstäda, tvätta bort smink (!), säga natti natti och sedan läsa För alltid. Måste bli klar med den så jag kan lämna tillbaka mina böcker på biblioteket för nu börjar tiden ta slut.
 
Jag veeeet, visst är det kul med långa texter och inga bilder?


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela