This is gonna be me

NU, nu ska jag greja det här med träningen. Precis när jag bestämde det blev jag dunderförkyld. Toppen. Tänkte träna ikväll men det är inte bra att träna när man är förkyld så får skippa det... Men snart! Beach 2013 här kommer jag typ. Plus att vi ska utomlands (yeaaaasssssssss ♥♥♥♥♥♥♥) och då är det skönt att inte behöva känna sig som en valross haha.
 
Det här ska bli jag, fast mera jag såklart. Och mera muskler. Men ni get the idea. Bästa träningsinspon!
Klicka på bilden för att komma till källa, vet dock inte om det är hon på bilden eller om det är någon som har tagit bilden bara.

Det står stilla

Oj oj så tomt det blir här på bloggen ibland, bilder blir lidande då min hårddisk inte funkar och jag är så besviken över det att jag inte har inspiration till något egentligen. Snart ska min kamera dessutom in och förhoppningsvis (!) fixas. På senare tid har skärpan blivit helknäpp! När man kör manuellt hakar den i hela tiden och har sig. Tråkigt om jag inte får det fixat alltså. Dags för ny kamera? Jotack.
Skolan gör mig helt utmattad, ibland går det en vecka då vi inte har någon läxa alls (grymt skönt) sedan kommer det en vecka då bam, och så har vi läxa i vartende jäkla ämne. Men nu är våren påväg så det är bara att rycka upp sig! Inte länge kvar :D
Inte lika jobbigt att kliva upp och pallra sig till skolan då man möts av det här då man drar upp rullgardinen.

Guns

Mamma brukar alltid reta mig för att jag håller på så här i tid och otid, hon brukar skratta och säga att jag tar fram the guns. Men nu kan jag som svar på tal säga att Rihanna också kör på the guns! (dock med 110% mera swag än mig....)

En liten lista

10 FAVORITER
Färg: vitt och naturfärger
Mat: Thaimatsälskare här. Och Subway macka såklart.
Band: Vet ej, lyssnar på så himla mycket musik.
Film: The notebook, Benjamin Buttons otroliga liv, Harry Potter:na, Sagan om ringen triologin, Home.
Bok: Någon annanstans, Harry Potter:na, The host, Allt jag säger är sant, Eragon,
Sport: Saknar ridningen, och dansen. Annars gillar jag inte sport. Jag vill lyfta vikter eller springa.
Årstid: Underbar underbara sommar
Veckodag: Friday I'm in love
Glassmak: Gillar inte glass men det funkar med en god vanilj eller något riktigt lyxigt som t.ex Ben and Jerry's. Annars så finns det inget godare än äkta Gelato!
Tid på dygnet: På natten då alla andra sover.
 
9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Mentalt utmattad
Smak: Ska snart käka ett päron.
Kläder: Byter alltid om när jag kommer hem från skolan heheh, nu har jag mysbyxor, ett linne och en hood.
Bakgrund: Lite allt-möjligt-musik.
Nagellack: Mina naglar är nakna idag.
Tid: tjugofem över åtta. Kvällsångest √
Omgivning: Stökigt rum med utsikt över en fabrik i lilla Ö-vik.
Irritationsobjekt: Att jag måste upp imorgon och gå till skolan.
 
6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Nej
Brutit mot lagen: Jo det har nog hänt.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: I badkaret?
Varit med på TV: Nej tror inte det.
Kysst någon du inte känner: Nej.
 
3 PERSONER
Du kan berätta allt för: ?
Du tycker om: Alla i min familj, (okej det är typ sju personer men det struntar vi i.)
Du inte gillar: Personen som har bestämt att man inte får skolskjuts/ersättning om man bor där jag bor. Får ju betala skjortan varje månad för att ta sig till/hem från school! Den där personen som bestämmer skolmaten och du som envisas med att glatt hälsa då jag är på mitt suraste varför-måste-jag-dela-ut-reklam-humör och har en hörlur i örat så jag kan inte mer än nicka och försöka le.
 
2 VAL
Kaffe eller te: Hatar kaffe. Urk.
Vår eller höst: På våren då man blir fylld av underbara vårkänslor, hösten då man fortfarande har kvar sommarorken och är sjukt glad över att få gå i skolan.
 
1 ÖNSKAN:
att sommaren skulle vara här nu, att jag inte hade prov imorgon, att jag inte snart behöver gå och lägga mig.

Motelrocks

motelrocks
Varför blir kvalitén så kass då man använder polyvore? Iallafall, hittade en helt underbar webbshop; Motelrocks.com. Looove.
 

Girls

Jag är i desperat behov av lite nya serier att titta på, har sett en liten snutt av den här serien men sen kom jag av mig, vad tycker ni är det en serie värd att kika på? :)
 
 
Girls är en komediserie som handlar om en grupp tjejer som bor i New York.
Hannah drömmer om att bli en framgångsrik författare, och en dag så slutar hennes föräldrar, helt utan förvarning att försörja henne. När den grymma verkligheten med dyra hyror och räkningar kommer I fatt, tar Hanna hjälp av sin bästa vän Marnie, som arbetar på ett konstgalleri. Samtidigt dyker deras världsvana brittiska vän Jessa upp i stan, och flyttar in med Shoshanna – hennes naiva kusin som vill leva ”Sex & the City-liv”.  Tillsammans försöker de fyra tjejerna komma på vad de vill ha ut av sina liv.

Myshörna

 
Att krypa ner i sängen med blodapelsin och några avsnitt av vänner är lyx för mig. Funderar på att göra det ikväll också. Först borde jag dock blada reklamen... Usch jag får ångest då jag tänker på att jag ska UT och GÅ i TVÅ timmar runt HELA (okej inte hela, men det låter mer dramatiskt) hörnett. Dock så vet jag att jag kommer ha kul senare för då blir det pizza och film med några kompisar. :) Är jätteduktig idag och struntar i allt som heter godis och socker hehe, inte ens mörkchoklad!


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela