Promenad :)

Har följt med pappa på en promenad till en affär en bit bort. Det är ganska varmt ute idag även om det snöar. Ena dagen -30 och den andra -8. Vad är det för fel på vintern?

Längtar efter sommaren. Jag praktiskt taget kastade bort 3/4 av förra sommaren. Den här sommaren ska jag ta vara på varenda solstråle och vara med kompisar varje dag, sola, bada och självklart blogga!

Nu är det snart dags för middag och senare ikväll så far jag tillbaka till mamma. Hoppas internet fungerar som det ska.

Kisses! ♥

Söndag

Godmorgon!
Jag har ju iofs varit vaken i några timmar. Klev upp och åt fukost vid tio men vaknade klockan åtta men låg kvar i sängen. Mysigt va? ;)
Vi fikade lite och sedan for farfar hem. dag händer inte särskilt mycket. Ska sitta och försöka planera in lite grejer som jag bara glömmer att göra hela tiden. Men nu ska jag ta tag i det.

Ska även försöka övertala mamma att jag ska få köpa den hära på gadgetgirl.se för 195 kr. Blir inte så mycket kvar av min månadspeng. Men det är mina pengar, jag gör vad jag vill med dom.


En Hello Kitty webbkamera :D Jag har ju ingen webbkamera så det skulle vara kul att ha en. Och att det finns som Hello Kitty är ju ett stooooooort plus!

Sitter och surar just nu, för några av mina vänner funderar på att sluta blogga. :'(

Dagens bild/tips

Har världens sämsta kamera, önskar jag hade några tusen till så jag kunde köpa en riktigt bra systemkamera :)
Snart så...
Här kommer iallfall dagens bild. Jag måste ständigt använda lipsyl för att mina läppar inte ska bli torra så här är läppsylen jag använder nu. Den fungerar jättebra och jag rekommenderar den om du har torra läppar. Fungerar också lite som ett läppglans eftersom det blir lite glans av den också.


Smith's
Rosebud Salve

Köpt på kicks, men vet inte vad den kostar eftersom mamma betalade.

100227

Har inte bloggat något idag, har inte ens varit inne på datorn. Lite skönt nästan. Lyckades vakna tio i elva av mig själv idag :D Åt frukost och såg på några avsnitt av Lost. Mysigt va?
Tog sedan en dusch och fixade iordning mig. Vid tre tiden kom farfar och hälsade på, vi träffas väldigt sällan för dom bor i Sundsvall. så vi har ätit middag och pratat osv. Nu ser dom på hockey och jag tänker kika igenom 65 blogginlägg. Kanske uppdaterar senare ikväll.

Kisses ♥

Good night<3

For till pappa runt fem tiden och då åt vi middag och såg på 2-3 avsnitt av Lost. Mitt internet hos mamma strular så blogginläggen kommer nog bli få ett tag. Men nu är jag ju hos pappa så :) Det ska nog lösa sig.

Ja, ska lägga mig tidigt ikväll. Skönt. Men måste ju först lägga in dagens bild. Jag och Jessica har en tävling, vi ska lägga in en bild om dagen och en bild på oss själva en gång i veckan.
Iallafall; den här bilden har jag faktiskt lovat att lägga upp för länge sedan. Hahha, jag är duktig på att hålla det jag lovar x)

Ett sött litet anteckningsblock. Finns att köpa på Gallerix i olika storlekar och framsidor :) Älskar bilden.
Köpte den när vi var i umeå ;)

Ursäkta att bilden blev roterad, men det blir så jobbigt att ändra det på den här bärbara datorn. Bilden blev suddig, kunde inte ha blixt eftersom det reflekteras i bilden.

Your chance to decide

Hade tänkt att ni skulle få skriva vad ni tycker att jag ska skriva om :)
Detta är chansen att säga till så jag förväntar mig att kommentarerna ska strömma in x') hahah
Vad vill ni att jag ska skriva om? Musik, mera inlägg per dag, mode, dagens outfit?
You tell me ;)
Och ni får gärna skriva hur ni vill ha inläggen, t.ex musik. Vill ni att texten ska finnas med? Ska videon synas eller bara play/pause randen längst ner?

Tänkte också passa på att ha en minifrågestund. Jag har inte tillräckligt med läsare för att göra en 'riktig' frågestund. Så har ni en liten fråga är det bara att kommentera.

Pöss ♥

Min nya hårfärg :D

Usch, har en lab rapport att skriva men tänkte blogga lite först :)

Har inte hänt så mycket idag, vi slapp iallafall skridskor. Det bästa med kalltväder.
Har faktiskt inte så mycket att blogga om men hade tänkt visa min nya hårfärg :)

Bilden vart inte så bra. Min kamera är så dålig.


Det ser inte ut som om jag har smink på mig, men det har jag hahah.

100224

Har inte hunnit blogga förrän nu. Måste egentligen göra läxan.
Men vill ju blogga ;)

Har inte hänt så mycket idag. Har engelska läxa tills imorgon som jag måste göra.

Dagens bild:


Mitt fönster tidigare idag :) Fint va?

Halvdag :)

Friluftsdagen blev inställd så vi fick sluta tidigare istället. Följde Jessica hem och vi åt hamburgare :D och kladdkaka till efterätt. Jessica trodde att hamburgaren var rå så hon spotta ut första tuggan.

Vågade knappt gå till skolan med mitt vita hår. Christian tyckte jag såg gammal ut x') och Leffe tyckte jag var ful -.o
Fick några konstiga blickar också. Inte en så bra dag alltså.

Nej nu ska jag gå pöss ♥

Vitt hår?

Hej alla :)

Hinner inte skriva så mycket, ska snart dra till dansen. Var ju hos frisören idag och färgade håret. Det vart VITT :D

Hhaha, sött på något sätt. Lite mera moi i hårfärgen än innan. Kommer bilder imorgon kanske.


Kisses ♥

100221

Jag har jätte mycket att göra idag så har inte riktigt tid att blogga. Liten lista på saker jag ska hinna idag :)

• Koppla in boxern till tv:n
• Rensa i garderoben
• Knäppa kort på kläderna/sakerna jag köpte i Umeå
• Packa upp


Bloggar senare under dagen, kisses :*

Umeå

Nu är jag tillbaka hemma igen :)
Som sagt, har inte kunnat blogga någonting från Tordagskväll tills idag.
På fredagmorgon sprang jag iväg till skolan, var försenad så hann inte äta frukost. Hann precis i tid innan lektionen började. Vi hade NO och meningen var att jag skulle göra matteprovet. Gjorde jag det eller? Nej, det var tydligen mycket bättre att jag var med på NO'n istället? Lönt att jag for till skolan över huvudtaget...
Meningen var ju att jag skulle göra provet och sedan fara hem.

Jag, mamma och lillasyster for iväg någon gång vid tio tror jag. Det tar ju bara en timme och tjugo minuter att fara dit så det gick snabbt :)
När vi kom fram åt vi en lunch på Allstar (minns inte om det hette så eller bara star?) Resten av dagen gick vi på stan och köpte kläder och lite annat. Ni kan få se sedan om ni vill :)

Vi checkade in på hotellet och sedan sprang vi iväg till bion och bokade tre biljetter till filmen Valentines day. Filmen började inte förrän 21.00 så vi gick på middag på någon restaurang i närheten. Efter middagen gick vi tillbaka till bion. Filmen var riktigt bra :D Värd att se. Massor av kändisar var med, t.ex Julia Roberts, Jennifer Garner, Ashton Kutcher, Jamie Foxx, Anne Hathaway, Patrick Dempsey, Eric Dane, Queen Latifah, Taylor Lautner(♥) och Taylor Swift.

Handlar om olika personer på alla ♥-dag.

Idag gick vi också på stan, vi hann faktiskt inte så mycket igår.

Har nyss sett melodifestivalen, inget bra den här gången men bäst var väll Heaven or hell, eller vad den hette :)

Matteprov imorgon :)

Nej usch, jag kommer inte göra bra ifrån mig känner jag. Har suttit och tränat hela kvällen/eftermiddagen.
Därför har jag inte bloggat. Inte förrän nu har jag upptäckt att jag bara har tränat på sånt jag KAN REDAN. Okej, vi har vår mattebok uppdelad i delar, lätt, normalt och svårt. Jag tränade på normala, men skulle ha tränat på det svåra. Men jag orkar verkligen inte mer. Skulle vilja be mamma om hjälp men hon är upptagen.

Imorgon börjar vi 8:20 och har matte/no första lektionen. Sedan klockan 9:20 ska jag hem igen. För vi ska till Umeå och sova på hotell, gå på stan, gå på bio och äta på restaurang. Bara jag, mamma och lillasyster :)
Kan inte blogga :/ ♥

-

Har haft en ganska lång och jobbig dag idag så kommer inte orka blogga så mycket. Ska snart försöka ta itu med läxorna. Vi har ju matteprov på Fredag så...
Men först måste jag kolla igenom bloglovin och facebook och sånt :)

Pöss ♥

100216

Har inte hunnit skriva än, igår så var jag barnvakt efter skolan och sedan hade jag utvecklingssamtal. usch...

Men nu skriver jag :)

Idag hade vi gympa första timmen. På tal om det måste jag köpa en ny tröja. Det här är ju pinsamt.

Idag så har mamma äntligen beställt klipp/färg-tid hos frisören! På Måndag blir det lite klippning och färgning. Jag ska bli blondare :D

Har inte så mycket mera att skriva.

Alla <3 dag!

Godmorgon alla :D
Alla ♥-dag idag, själv ska jag vara barnvakt så inget speciellt för mig.
Snart kommer mamma och då ska jag först hem till mormor och fika och sedan hem och vara barnvakt. Vet inte om internet funkar så bra hemma hos mamma så kanske inte kan blogga.

Kisses ♥

100213

Ikväll vart det kyckling, ris och curry till middag medan vi såg på en film. Efter det så såg jag och pappa på melodifestivalen. Fanns ju inget bra precis... skrattade mig igenom hippa hoppa eller vad den hette x') hahah
Bäst var nog isf Paulina.

Nu blir det bara mys med datorn och musik :)

Raderade ett inlägg



Publicerade ett inlägg där jag skrev precis hur jag känder just nu, men mådde dåligt över allt skit jag skrev så raderade inlägget precis efter att jag publicerade det. Tror knappast att någon hann se inlägget.

Sovmorgon

Lyckades försova mig till kvart över tolv, hihiih. Då kom pappa hem från stan. Då vart det frunch tillsammans och se första pilotavsnittet av Lost. Jag tror jag ska börja se serien :) Den verkar bra, särskilt eftersom jag har hunnit se ikapp avsnittena på Bones.

Idag händer inte så mycket, orkar inte fixa mig iordning utan sitter med fult hår och utan smink ;)

Har sovit 12 timmar inatt :D Behövde nog ta igen lite sömn sedan i veckan, då sover jag bara ca. 8-9 timmar. Imorgon måste jag kliva upp tidigt iallafall, ska fara hem till mamma klockan 12 någon gång. Sedan ska jag vara barnvakt till mina syskon.

Hinner inte vara med några kompisar i helgen heller... suck
Och nästa helg ska jag iväg till Umeå, fast iof. på Söndag är jag iallafall ledig :D
Om någon äns vill vara med mig.

Kevin Rudolf ft. Lil wayne - Let it rock

I see your dirty face
High behind your collar
What is done in vain
Truth is hard to swallow
So you pray to God
To justify the way you live a lie
Live a lie
Live a lie

And you take your time
And you do your crime
Well you made your bed
I'm in mine

[Chorus]
Because when I arrive
I, I bring the fire
Make you come alive
I can take you higher
What this is, forgot?
I must now remind you
Let It Rock
Let It Rock
Let It Rock

[Kevin Rudolph]
Now the son's disgraced
He, who knew his father
When he cursed his name
Turned, and chased the dollar
But it broke his heart
So he stuck his middle finger
To the world
To the world
To the world

And you take your time
And you do your crime
Well you made your bed
I'm in mine

[Chorus]






[Lil Wayne]
Yeah!
Wayne's world
Planet Rock
Panties drop
And the tops
And she gonna rock 'til the camera stop
And I sing about angels like Angela (rock)
And Pamela (rock)
And Samantha (rock)
And Amanda
And Tamara (rock)
I'm in here like ***** what's up
Mechanic, me, I can fix you up
I can dick you up
I can dick you down
Shorty we can go wherever just pick a town
And the jewelry is louder than an engine sound
Big ass rocks like off the ground
Dirty like socks that's on the ground
Weezy

[Chorus]

[Chorus]

Just Let It Rock
Let It Rock
Let It Rock
Let It Rock...
Let It Rock...

[Lil Wayne]
I'm back like I forgot somethin
I'm somethin
Rulin Rock rubbin' rap running'
Miles like I'm trying to get a flat stomach
Like Wayne the personal trainer
My aim is perfect I'll bang ya
Period, like the reminder

[Kevin Rudolph]
I wish I could be
As cruel as you
And I wish I could say
The things you do
But I can't and I won't live a lie
No, not this time.

100212

Aaah vad arg jag blir :@
På vårat internet som inte vill funka!
Det funkar i typ tio sekunder sedan stängs det av? suck...

Idag for vi iväg till fritidsgården? Vet inte varför hahah. Vi fick typ en semla och prata lite med en entrep....nått sådant. Hihih. Jag vann ett kinderägg i en tävling ;)

Händer inte så mycket i helgen, på alla-♥ ska jag vara barnvakt till mina syskon.

Kisses

100210

Hann aldrig blogga igår för först var det fel på blogg.se? Typ 502 service blabla.
Sedan ville internet inte funka. Hade inte tid att försöka fixa det utan sprang ner i källaren och duschade istället. Läskigt att duscha i källaren :(
Såg på Lie to me klockan tio och sedan var jag så trött så jag gick och la mig.

Just nu sitter jag och är arg på mitt internet. Det vill inte funka. Måste hela tiden 'reparera' för att det ska funka.
Idag efter skolan följde jag med Tess hem till henne, vi städade hennes rum, hhahah. Hann inte så långt för jag skulle hem vid fem och vi slutade någon gång vid tre.

Kisses

Måndag

Har inte hunnit blogga än, internet har funkat lite sådär efter skolan och hade Tess och Fanny hos mig så. Internet stängdes av nästan hela tiden. suck.

Orkade inte riktigt med någon dans idag så det skipade jag. Brukar inte göra det men kände mig extra deppig nu idag så...

Ikväll ska jag nog bara ta det lungt. Kanske träna på lite läxor. Kanske fixa lite på nya bloggdesignen? ;)

Kisses ♥

INTERNET!

YES YES YES YES! I am HAPPY

ÄNTLIGEN har vi fått internet! :D Nu kommer jag kunna blogga varenda dag ♥

Ska iallfall snart hem till mamma. Tess for för ganska länge sedan och jag har inte gjort så mycket sedan dess.

Här kommer fler bilder från igår


Är inte riktigt säker på vad vi är ledsna för? x)




Lil wayne ft. Eminem - Drop the world

I got ice in my veins
blood in my eye
hate in my heart
love in my mind
I seen nights full of pain
days of the same
you keep the sunshine
save me the rain
I search but never find
hurt but never cry
i work and forever try
but im cursed so never mine
and its worse but better times
seems further and beyond
the top gets higher the more that I climb
the spot gets smaller and I get bigger
tryna get me where I fit in
no room for a n*gga but soon
for a n*gga it be on mutherf**ker cause
all this bullsh-t have made me strong, mutherf-cker

[Chorus]
So I pick the world up and im a drop it on your f*ckin head
yeah, bitch ima pick the World up
and I’ma drop it on your f*ckin head
yeah, and I can die no rebirth now mutherf**ker
hop up in my spaceship and leave earth motherf**ker
I’m gone, mutherf*cker, I’m gone

I know what they dont wanna tell you
just hope your heaven sent and ya hell proof
i’ll wake up in the World and cut the lights off
and confidence is a stain they cant wipe off
uh, my word is my pride
but wisdom is bleak and thats a word from the wise
served to survive, murder and bribe
and when it got too heavy i put my burden aside..

[Chorus]

it hurts but never show
its pain youll never know
if only you can see just how lonely and how cold
and frostbit i’ve become
my back’s against the wall
when push come to shove
i just stand up and scream f*ck em all
man it feels like these walls are closing in, this roof is caving in,
oop its time to raise it then
your days are numbered like pages in my book
of rhymes got em cookem boy
this crooked mind of mine got em all shook
and scared to look in my eyes,
I stole that f*ckin clock, i took the time and i came up from behind
and pretty much snuck up and butt f-cked this game up
better be careful when you bring my name up f*ck this fame
that aint what i came to claim, but the game aint gonna be the same
on the day that i leave it
I swear one way or another i’ma make these f-ckin haters believe it,
I swear to God wont spear the rod, i’m a man of my word
so your f*ckin heads better nod
im gonna f*ck around in this bitch and roast everybody
sleep on me that pillow is where your head will lie,
permanently bi*ch it’s beddy-bye,
this world is my easter egg, yeah, prepare to die’
my head is swoll
my confidence is up
this stage is my pedastal
im unstoppable the incredible hulk
your trapped in my medicine ball
I can run circles around you so fast your f*ckin head will spin dog,
I’ll split your cabbage and your lettuce and olives, I’ll f-ckin

[Chorus]

Rubrik

Hann aldrig blogga igår innan jag for på stan och efteråt var jag för lat för att blogga. Iallafall så gick jag ner på stan och mötte upp Tess och Fanny. Vi shoppade, ska knäppa bilder och visa sen :)
Sedan följde jag med Tess till hennes lilla kusin Nova. Hon fyllde sex år så vi fikade och busade med henne. Oturligt nog tog vi med oss alla påsar in till dem och for iväg utan dom -.- suck
Efter middagen så gick vi tillbaka och hämtade dom. Vi var inte riktigt säkra på vars vi var så vi lyckades virra bort oss hihi. Vi lyckades iallafall hitta dit och tillbaka sen igen.

Senare på kvällen använde vi oss av ansiktsmask och vart typ grå/blå i ansiktet efteråt? heheh


Glömde bort att klicka av blixten.





Bilderna blir ganska suddiga eftersom blixten är av och jag har världens sämsta kamera.


Inte peta näsan Tess :)

100205

I AM BACK!

Hahah nej inte riktigt än. Vi har äntligen flyttat, och vi har fått internet men vi har tydligen inte tid att fixa det till min dator. Suck. Kanske på Måndag iallafall. Längtar ♥

Imorgon blir det stan tillsammans med Tess och Fanny. Har bara 200 kr så vi får se om det blir något. Sedan ska jag och Tess dra iväg till något kalas för hennes kusin, som jag fattade det. Efter det blir det middag och mys hemma hos mig och sedan sover hon över.

Har suttit och läst över 350 blogginlägg. Äntligen klar. :) Ska upp tidigt så ska snart gå och lägga mig.


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela