På tiden...

...att jag skriver ett inlägg. Bloggen har hamnat i skymundan på senaste tiden. Vädret har varit grymt och jag har varit jättetrött, har även fixat de allra sista läxorna/uppsatserna/inlämningarna! Så härligt, nu är det bara måndag, tisdag och på onsdag slutar vi. Awesome. Har varit väldigt lat den senaste veckan så trots att det är fredag så har jag varit tvungen att greja en del. Har städat ut hela garderoben (som jag insåg är alldeles för liten för alla mina stuff...) och snart är jag färdig med att ha städat rummet också. Senaste veckan har varit katastrof haha har fått rota runt i högar av grejer på golvet för att hitta saker jag. När jag har städat klart ska jag träna lite styrka och sen ska jag ut på en snabb jogginrunda. (bild från tumblr)
 
 

Sunny weekend

Hello you guys! Hela helgen (och en stor del av veckan) har bjussat på grymt härligt väder. Har bland annat hunnit somna i solstolen (med en svenskanovell, som vi ska läsa, i handen. Hahah så kul var den typ.) två gånger plus en tredje gång idag och igår somnade jag på vår nybyggda altan. (Trött????) Altanen är dock inte klar, vi har bara hunnit skruva dit golvet än. Var på grymt härligt humör på fredagseftermiddagen, hade precis skrivit klart psykologiprov så det var ännu en grej jag kunde stryka från min lista. Det firades med lite glass med Fanny, Edward, Adrian och Jocke. I lördags åkte jag och några till Sofia och kikade på Eurovision (tyckte inte vinnarlåtan var så märkvärdig men jag har inte varit så insatt i det hela heller.).
 
Nu ska jag sätta mig ner och plugga + skriva på lite läxor. Ugh, vill få det bortstökat så man inte måste greja med sånt de allra sista dagarna innan sommarlov. Till det lyssnar jag på lite Lana del Rey, lagom mysig pluggmusik. Älskar dom här coverserna och skulle gärna vilja ha dem på spotify men får lyssna på youtube än så länge... Annars älskar jag hennes nya Young and beautiful (på tal om den så är jag jättetaggad på att se The great Gatsby, har hört många som gillat den. Kanske får bli ett biobesök nån dag?)
 

Grymt träningspass idag!

Finns inget som gör en gladare än att ha tränat och kännt att yes så jäkla bra det gick. Ökade vikter på både biceps och ryggen (äntligen...). Imorrn blir det mage+ben, älskar att träna mage så jag längtar :)
 
Jag tänkte vara duktig idag och läsa en grej till svenskan (skulle ta ca 40 min räknade jag och Fanny ut haha) men glömde det i skåpet, tänkte sen att äsch det gör inget istället kan jag plugga till psykologiprovet men så ligger de grejerna också kvar på skolan... Vad är det med mig?
 
På torsdag ska vi göra Coopertestet på skolan, har inte så bra kondis alls just nu (eller någonsin) haha. Man vill ju gärna kuta allt man kan och sen bara fara hem och slänga sig i soffan eller något men vi har engelska efter det och sen nationellaprov i Franska... Man vill ju helst inte sitta där helt svettig och slut så det var inte helt igenomtänkt av skolan måste jag säga.
 

Hello

Oj så länge sedan jag skrev, hade tänkt lägga upp bilder från Cypern ganska snabbt efter jag kom hem men jag har varit sååå trött (kom-hem-från-skolan-och-sov-till-middagen-och-gick-och-la-mig-igen-efter-middagen-trött) och sedan har jag haft nationellaprov plus allt jag har missat med jag var borta (har också lite att ta igen som jag inte hann med innan jag for...) Idag har jag iallafall klarat av två jobbiga uppgifter som har känts jättejobbiga ett tag nu så jag är ganska nöjd. Har en hel del kvar och kommer nog behöva stanna kvar på tisdagsskrivningarna varje tisdag fram till sommarlovet (som är snaaaart!!!!) Efter plugg har jag hjälpt till att kratta och efter det tränade jag en sväng. Blev bröst, axlar och triceps idag. Det är nästan pinsamt så svag jag är... speciellt i axlarna. Men i sommar kommer jag köra stenhårt på att lyfta vikter och springa/cykla så förhoppningsvis kommer det hända något. Från och med nu kör jag iallafall må,ti,on,to,sö. Fredagar och lördagar får vara vilodagar.
 
Allra första bilden jag knäppte i Ayia Napa, på palmerna haha. Ganska ful bild egentligen men jag älskar den blå himlen, det var så underbart. Inte ett moln på hela veckan.


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela