Mycket härligt på gång!


Jag är så taggad på framtiden just nu! Bara 90 dagar kvar tills jag fyller 18 och får se bla Lana del Rey på Bråvalla :) och innan dess är det sommarlov och brännbollsyran! Trots att det är sjukt mycket jobb i skolan just nu så känner jag mig ganska glad för snart är det över. 

Helt slut haha

Har suttit och lagt upp en massa kläder på tradera nu. Helt slut faktiskt! Oavsett så får ni gärna kika in och lägga ett bud, det mesta är endast använt en enstaka gång och pengarna är välbehövda ;) Här är länken. Idag har jag haft skola som vanligt och sen såg jag säsongsavslutningen av True Detective (bästa serien just nu, tips!). Hann med ett rygg och mag-pass innan middagen också. Gick riktigt bra fastän jag inte tränat rygg sen den 16/2. Kände mig stark! Sen hjälpte mamma mig med en läxa, ord som vi ska kunna förklara i samhällskunskapen. Kommer inte få full pott på det provet eftersom franskan går före alla andra ämnen just nu. Vinnarskallen i mig blir besviken men ibland måste man faktiskt prioritera.

Vårblommigt

 
Hade ett presentkort på Bikbok så köpte den här peplumen :) Det var alltså sista köpet för nu är det strikt köpstopp för mig fram till sommaren! HUR ska jag klara det... Men jag måste till Bråvalla i juni så då är det bara att spara. Idag har jag rotat igenom garderoben och hittat massor som jag ska sälja, har fotat för fullt nu tills blixten dog. Hade egentligen tänkt söka något mer extra jobb eller be om mera tider men mamma sa nej till det eftersom jag måste ha tid för skolan också så vi hoppas att detta går ihop nu!

plugga...

Usch jag spyr på allt som heter franska just nu alltså! Har suttit i några timmar nu och försökt plugga in det sista till provet imorrn (sjukt less på att jag måste stanna kvar ca 2 timmar efter skolan för att göra provet också...) Fattar verkligen ingenting! Nu ska jag sluta för ikväll och istället kika på tv med pappa :)

Solen!

Äntligen lite sol och ingen är lyckligare än jag för det :) efter bara några timmars sömn så är jag nu påväg till jobbet. Det var lagom tufft att kliva upp imorse då min kille fick sova vidare…


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela