Söndag

Mitt glada blogghumör blåste bort lika snabbt som det kom så det blir ett kort inlägg idag. Har inte bloggat för jag har varit upptagen med annat. Vi har haft gäster som kom och fikade.

Imorgon är det Måndag igen och skola (oooorkar inte) snart sommarlov :') bara 11 dagar kvar. Imorgon går vi ganska kort dag så det är skönt men måste hem och jobba med ett NO-arbete om matspjälkning som vi ska ha klart på fredag och vi har bara lektionen imorgon till det.

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen ♥

Fel i förra inlägget

Man ska inte blogga när man är förvirrad och trött. Skrev iallafall jätte konstigt i förra inlägget, menade att jag & lillasyster hade kikat på Tarzan II och sedan såg jag på Tarzan I och nu ska jag se på Småkryps liv ;)
Älskar barnfilmer och barnprogram heheh.

Ska se klart filmen sedan ska jag sova ♥

Gamla filmer

Ni anar inte hur städat mitt rum är nu ;) allt är undan plockat och dammsugat. Vi hade iallafall gäster till middag och efter det så såg jag och lillasyster Tarzan II tillsammans hehe. Jag såg Tarzan väldigt mycket när jag var liten så jag såg hittade den och såg på den också. Älskar gamla barndomsfilmer :)
Nu ska jag kika på Småkryps liv, som också var en favorit när jag var liten, innan jag somnar.

Godnatt ♥

29 Maj 2010

Godmorgon, har nyss ätit frukost och nu måste jag städa. Det ser nästan värre ut än hos andrea hahah ;)

Vi ska ha gäster senare ikväll så jag ska ta en dusch och fixa mig efter att jag har städat. Blir nog inte så många inlägg idag.



Jag och andrea ;)

Fredag

Har längtat hela veckan efter Fredag, är jätte stressad hela tiden men har inte så mycket att stressa över. Vi har knappt några läxor och jag är oftast bara hemma på eftermiddagarna. På tal om det, skulle inte jag vara med kompisar igår? ;) Jag är duktig på att säga saker men inte göra det.

Nu måste jag städa, man kan typ simma i kläder. Not goood...

Skitväder idag, men vi hade tur och fick skjuts till och från skolan.

Nu ska jag lata mig och njuta av att slippa skolan imorrn ;) (vill vara med någon i helgen så ring eller smsssaa!)

Face drop - Sean Kingston

Kunde inte hålla mig från att logga in på bloggen ;) allt känns mycket bättre nu.

Lägger upp en låt som jag hade på mp3:n när jag somnade och som jag fortfarande sjöng på när jag vaknade hahah.

Lång onsdag

Har nyss kommit hem från skolan, det var sol påväg hem men nu är det grått och trist ute igen. Jag sa att jag skulle vara med kompisar resten av veckan men det verkade inte vara någon som ville hitta på något med mig idag :(
Känner mig ändå ganska 'dööd' idag.
Hatar att starta varje morgon med en stressig morgon hemma och en jobbig cykeltur till skolan. Bara uppförsbacke+ min superdåliga kondis blir inte bra. Jag har verkligen dåligt med muskler och dålig kondis, ingen behöver påpeka det tack,.

Nu ska jag svara på tre söta kommentarer och sedan blir det mys framför datorn innan middagen.

I en svacka...

Har nyss kommit hem från skolan, just nu är jag på världens skithumör... och jag verkar inte vara den enda här i familjen. Just nu är jag i en svacka, där allt känns jobbigt och onödigt. Minsta lilla sak kan göra mig upprörd som jag egentligen inte skulle bry mig om.
Jag tror att det beror på att det är sommarlov snart, hoppas veckorna går snabbt ♥

Nu ska jag bara ta det lungt och göra precis som jag känner resten av kvällen, behöver rå om mig själv lite grann.
Har redan bestämt att jag ska vara med kompisar resten av veckan ;)

24 Maj 2010

Har nyss kommit tillbaka från en tur till lekparken. Vi har ätit lite glass och jag har börjat ränsa ur garderoben, det behövs verkligen! Måste dessutom plocka fram lite sommarkläder och annat kul som jag har glömt bort i ett hörn någon stans.

Jag fyller år om 4 veckor och 5 dagar ;) längtar...
Nu ska jag fortsätta med garderoben och hinner kanske kika på en film. Den heter The imaginarium of doctor Parnassus, en väldigt konstig men ganska bra film.


Det var Heath Ledger's sista film innan han dog.

Slutar tidigare

Slutade tidigt idag. Ska egentligen på dans senare ikväll men jag känner inte för att gå. Vi hade föreställning i helgen så jag missar nog inget speciellt. Har nyss varit ute en sväng på cykeln med lillebror och mamma och sedan ätit lunch. Blir en cykeltur bort till en lekpark lite senare med hela familjen ;)

Nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna på musik och surfa runt på internet. Kram ♥

Godnatt

Hej :D

har inte orkat bloggat något idag, har ändå inte gjort något speciellt. Det har varit dåligt väder idag, hoppas verkligen att det inte regnar imorgon! Måste duscha ikväll men orkar verkligen inte, eftersom jag måste föna håret sedan.
Måste föra över lite bilder till ett usb-minne som jag ska ha med mig på Måndag till skolan. Vi ska ha utställning på museet med våra egna bilder.

Nu måste jag verkligen skynda mig att ta en dusch och sedan gå och lägga mig, är supertrött.
Ska förresten testa hårinpackningen idag för första gånge. Hoppas den är bra ;)

Dans föreställning

Det gick jätte bra för mig :D
Hade jätte kul och var inte nervös innan.
När jag kom hem blev det middag och lite mys framför tv:n.

Upptäckte nyss att jag hade skrivit Fanny's farmor på ett inlägget om gratis grejer som vi fick, det ska inte stå farmor utan faster! Fingrarna och hjärnan hänger inte alltid ihop ;)

Nu ska jag bara mysa framför datorn och sedan blir det sängen.
Natti natti ♥

Lång dag

Har varit en riktigt lång dag, hade bland annat redovisning idag på skolan. Var väldigt nervös efteråt. Händerna och benen skakade.
Har varit på genrep på dansen, det gick ganska bra.
Imorgon ska jag kliva upp tidigt, ska vara på dansen kl 10. Men jag vill verkligen vara uppe sent och bara ta det lugnt. Pappa undrade just om jag ville kika Lost, självklart vill jag det så ska bara skriva klart och sedan blir det ett avsnitt innan jag lägger mig.

God natt!

Skola imorgon

Insåg just att det var skola imorgon. Nej... jag orkar inte, jag vill inte.
Tur att det är fredag iallafall. Efter skolan ska jag hem och träna, vi ska ha dansuppvisning på Lördag och jag gör fel på samma ställe hela tiden.
Blir ingen uppdatering på Lördag förrän på kvällen.

Nu ska jag iallafall träna lite på dansen och sedan måste jag träna på en redovisning om afrika som jag ska redovisa imorgon. Efter det blir det en film, eller så hinner jag inte det utan går och lägger mig.

Hiss&Diss

Här kommer ännu en hiss&diss ;)
Idag testade jag min nya mascara. Tyckte den var väldigt bra!

Diss

Fiberwig

Många kändabloggar har sagt att dom tycker den här mascaran är väldigt bra. Jag gillar den inte, de första veckorna man använder den så är den jätte 'blöt' och fransarna klumpar ihop sig. Sedan blir den dålig ganska snabbt, har inte haft min så länge men måste redan slänga den.



The colossal volum' express

Den här mascaran är riktigt bra förutom att den 'faller av' innan man har hunnit komma till skolan. När man kommer hem ser det ut som om man inte har någon mascara.




Hiss

The falsies volum' express

Sitter hela dagen, mycket färg, längd och den separerar fransarna snyggt ;)
Om du ska välja mellan the colossal volum' express och the falsies volum' express så välj den här ↓



Usch, nu åskar det ute :( det får gärna regna hur mycket det vill men åska tycker jag är läskigt.

My day

Har nyss kommit tillbaka från Sundsvall. Mamma skulle fara dit och eftersom jag är ledig så kunde jag också följa med. Vi for strax efter åtta och gick först på stan när vi kom dit.
Efter det så åt vi lunch och gick på Ikea en stund. Blev inte så mycket shopping för min del, men det har varit jätte varmt ute så det var ett plus. Men påvägen hem regnade det men nu är det iallafall uppehåll.
Nu ska jag kolla bloglovin och sedan blir det middag.

Tillbaka från stan

Har nyss kommit tillbaka från stan, jag och Fanny hade jättekul. Mamma skulle komma och hämta oss, medan vi väntade så gick vi till Åhlens. Fanny's farmor jobbade där och gav oss lite gratis grejor :D


En ögonskugga, färgen är inte riktigt rätt. Den är lila på riktigt.




En liten necessär med olika borstar.


Sedan bad jag mamma köpa en mascara till mig, min var så dålig. Så nu testar jag den här. Kommer skriva vad jag tycker om den sedan.

Är ledig imorgon så jag ska sova ut och sedan ska jag verkligen städa på mitt rum! Ser hemskt ut! Nu ska jag kika på spiderman med lillebror ;)

19 Maj 2010

Hann inte blogga igår eftersom jag och Fanny knäppte bilder till en grej på skolan.
Jag, Fanny och Sofia hade bestämt att vi skulle fara på stan men nu sa Sofia att hon skulle bort. Jag och Fanny vill fortfarande äta på subway så vi får se hur vi gör. Tror inte mamma vill det :( men vi får se.

Har inte mer att skriva, bättre bloggning imorgon :)

Ändrade planer

Äter middag tidigt och drar sedan in till stan vid halv sex tiden.
Då kan jag gå direkt till dansen, nu ska jag ut i solen och bli brun ;) ska bara gå ner med alla mina vintervantar som på något sett har hamnat på mitt rum.

När jag kommer hem blir det svenska hollywood fruar, inte missa ♥

Solig dag :D

Solen lyser idag igen! Woho!
Nu måste jag dammsuga, har sagt det i flera dagar men nu står dammsugaren på mitt rum. Sedan ska jag fara in på stan med mamma och köpa den ombloggade basseball-jackan. Måste också köpa lite kläder till dansen.
Ska städa klart och sedan ska vi fara ;)


Så kul att det äntligen är lite grönt utanför mitt fönster :D Lyckades inte ta en bild som gör färgerna rättvisa.

16 Maj 2010

Sitter hemma hos mamma och har nyss ätit middag. Nu ska jag jobba på en lab. rapport, som helst ska vara inne imorgon. Sedan ska jag kika på en film som vi har lånat från någon.


Bjuder på en söt bild på Andrea.


Hiss & Diss

DISS
Hemma hos mig har vi börjat köpa lite 'billigare' dricka, något som ska föreställa cola. Smakar som colanapparna, som är det värsta jag vet.





HISS

Riktig cola.


Nu drar jag snart till mamma igen. See ya ♥

Ännu en dag på Örnexpo

Har nyss kommit tillbaka från Örnexpo, är helt slut i ben och rygg så det blir lite mys framför datorn en stund nu. Mamma kommer och hämtar mig klockan fyra.
Vi har köpt några munkar, som vi ska mumsa på lite senare :)

Söndag

Godmorgon!
Förstår inte hur jag kan vakna så tidigt. Lika bra det, det är ju skola imorgon.
Jag längtar inte. Pappa är ute på promenad så jag passar på att sitta vid datorn en liten stund innan frukosten.
Hoppas det blir minst lika mycket sol idag som igår, isf ska jag sola :)

Mamma ska boka tid hos en sjukgymnast för min rygg. Har haft ont i nästan tre veckor nu. Om jag hade slagit ryggen så borde det ha gått över?
Nu ska jag mysa ett tag till innan pappa kommer hem.

Sunny day ♥

Jag skrev imorse att det var molnigt ute, det ändrades på någon timme och det blev hur varmt som helst! Nästan uppemot 30°.
Lite tur :) då kunde vi sitta ute och sola innan grillningen.
Efter att ha ätit middag och bara tagit det lungt så gick jag och pappa hem till oss. Jag satt vi datorn och lyckades äntligen (!) komma igång med min nya design, har en känsla av att den kommer bli grym :D har inte börjat än, men har kollat upp med koder och ideer. Hoppas allt funkar som jag vill nu.

Efter det blev det några avsnitt av Lost, såååååå spännande, och nu blir det snart sängen men ska först kika på en serie jag följer, god natt ♥

15 Maj 2010

Godmorgon!
Det skulle tydligen vara varmt idag men här är det molnigt. Otur... hoppas det blir sol och värme senare på dagen. Idag ska jag fara hem till pappa, vi ska kanske gå på Örnexpo och sedan ska vi grilla. Nu ska jag byta om och fixa mig innan jag far.

Bloggar senare när jag har dator :)

Varm dag

Nu är jag hemma igen. Det har varit sjukt varmt idag, jag och min feta skinnjacka, usch. Vi såg när Amanda och Sofia dansade och sedan drog vi till lekparken på stan. Vi satt och pratade en stund och sedan gick vi på stan en snabbis innan vi for hem.

Nu ska jag måla naglarna och lyssna på musik innan middagen, som verkar bli sen ikväll.

Uppdaterar senare ♥

Örnexpo

Snart kommer Andrea och hämtar upp mig, vi drar till Örnexpo. Har ingenting att ha på mig så det blir ett linne och skinjackan hahha. Undrar om det är kallt ute? Solen lyser iallafall, tur att det inte regnar.

Någon fler som ska till Örnexpo idag? :D
Ska göra mig klar och sedan far jag.

Seee yaa ♥

Godmorgon

Godmorgon
Har ni sovit gott? Glömde helt bort tiden igår så det blev lite sent. Men lyckades iallafall komma upp i tid och känner mig helt utvilad.
Har nyss ätit frukost, och nu ska jag kika på Bella&Tyra-show, har förra veckans avsnitt att kolla på och det som var igår. Sedan måste jag kolla om Andrea är vaken, vi ska fara in på Örnexpo idag. Mysigt, Sofia B och Amanda ska dansa där idag så det måste jag kika på.
Om jag har tur kan jag tigga lite pengar från mamma, eftersom inträde antagligen kostar. Om jag får pengar över ska jag köpa en god rem, eller en munk :D

Uppdaterar senare ♥

Lat

Har varken dammsugat eller möblerat om, jag är lat idag. Har istället suttit och deppat framför datorn. Har haft en tråkig och dålig dag idag. Har nyss ätit glass med chokladsås och världens äckligaste strössel! Usch, smakade papperskartong.
Jag och lillasyster och lillebror har också sett Alvin och gänget 2, som vi hyrde tidigare idag :) den var bra, men den första var bättre.

Nu ska jag försöka komma ikapp på Bella&Tyra-show, har ju missat nästan fyra avsnitt nu tror jag. Så ska ta och kika på det sedan ska jag sova. Natti ♥

13 Maj 2010

Jag lever :D
Nu efteråt känns filmen inte ett dugg läskig.

Idag ska jag dammsuga, som jag inte orkade göra igår. Sedan ska jag rensa lite bland smink och hår-prylarna. har lust att möblera om i mitt rum också. Hmm, vi får se hur det blir :)

Läskig film

Dagen spenderades med Jessica och Andrea, när klockan blev 18:00 så följde jag Andrea hem, vi åt middag och bestämde oss för att se på skräckfilm. Vi såg Paranomal Activity (stavas?) den var jätte läskig! Dessutom tvingar mamma mig att gå 500m i mitten av skogen typ.
Har suttit med ansiktet i Andrea's kudde och försökt hålla mig från att hosta i hennes kudde hela filmen. Men jag var för rädd för att ta bort kudden och hosta hahah.
Vem vet, det här kanske blir mitt sista blogginlägg. Jag kanske inte överlever från Andrea's hus till bilen :D

Nu ska jag gå ♥ Önska mig lycka till!

Snart till jessica

Sådär nu har jag duschat och fixat iordning mig, skiter i att dammsuga. Nu ska jag snart iväg till Jessica, hoppas att jag har skjuts dit. Annars får jag gå.

Uppdaterar senare :) ♥

12 Maj 2010

Godmorgon :D

Hade tänkt skriva igårkväll också men då hade någon stängt av datorn och då var jag för lat för att starta den.

Har nyss ätit frukost och nu pratar jag med Andrea på msn. Ska vara med Andrea och Jessica idag, om vi har skjuts. Annars tvingar jag mamma hahahh. Nu ska jag kolla bloglovin och sedan måste jag duscha och dammsuga innan jag far.

Myskväll med ostkrokar och ostbollar

Sitter på mammas dator och bloggar, tänk om internet uppe var såhär snabbt. Då skulle jag knappt ha suttit vid datorn något alls, för jag skulle hinna göra allt på några minuter. Det tar typ tre-fyra timmar för mig att kolla bloglovin.
Ikväll blir det mys tillsammans med en påse ostbollar och en påse ostkrokar, fast jag måste dela med resten av familjen.

Ska till Örnexpo med Andrea, kul :D

Ha en bra kväll ♥

11 Maj 2010

Snart kastar jag ut datorn genom fönstret hahah :D
Har städat och fixat på rummet och ska snart dammsuga, om jag orkar. Sedan blir det ut i solen tror jag. Har inte så mycket att skriva om så det blir ett till kort inlägg.

Undrar vad jag ska hitta på i helgen, ska fara på Örnexpo iallafall, Amanda och Sofia dansar så måste kika :)
Någon kompis som vill följa? Annars går jag med pappa hihi.

Ledig idag

Wie, hur skönt är det inte att vakna upp och veta att man är ledig på en Tisdag? :D

Idag blir det städa i mitt rum, i hallen uppe och uppe på toaletten. Kanske att jag krattar ute också ;)
Nu ska jag kolla bloglovin och sedan ska jag fixa iordning mig lite snabbt.
Blir ett kort inlägg idag ♥

Måndag

Amanda ska inte fara på dansen ikväll, jag blir ensam :( Inte kul.
Internet fungerar som vanligt inte, ni anar inte hur trött jag är på det. Jag tror till och med att jag ska ta mina sparpengar till kameran och köpa ett nytt nätverkskort, för jag orkar inte längre.

Jag måste vara den dåligaste personen på att spara pengar. Jag har knappt sparat ihop 1000kr på ungefär 1-2 år. Just nu har jag 2600kr och hade 1500kr sedan jag var liten.
En bra kamera kostar ju endel, något säger mig att jag aldrig kommer kunna köpa en kamera. Mamma hittade en ganska bra kamera tidigare idag för 5000. Är hon tvungen att snacka om en bra kamera när hon vet att jag inte kan köpa en?

Nu ska jag försöka kolla igenom bloglovin, och sedan kommer jag nog sitta och sura till middagen.

Tillbaka till mamma

Ska snart tillbaka till mamma, känns lite jobbigt att behöva kliva upp imorgon men är ju ledig resten av veckan :D
Vet inte hur bra internet fungerar hos mamma så det blir nog lite sådär med bloggningen. Vi får se.

Sitter och funderar på vars jag ska fara när jag går ut nian. Mamma har lovat att vi ska fara utomlands om jag går ut nian med bra betyg. Och jag har lovat mig själv att jag ska ha bra betyg. Funderar på Frankrike, jag läser ju franska så det skulle vara kul. Men annars vill jag till ett varmt land med solsol, bad och shopping.

Nu ska jag snart springa ut till bilen, bye ♥

Söndag

Klev upp vid tio idag :) otroligt. Brukar alltid vakna sent när jag är hos pappa. Lika bra, ska upp tidigt imorgon.
Har kikat på Lost, ätit frukost, duschat och fönat håret. Ser ut som skit idag, håret ville inte riktigt som jag. Kan bero på att jag inte plattade det :)
Om några timmar blir den promenad med pappa. Vi ska till affären och handla lite. Hoppas ingen jag känner får syn på mig för jag ser helt galen ut idag hahah.

Hoppas helgen har varit bra, själv har jag suttit inne som en annan latfis. ♥

Lip plumper

Har nyss kikat på några Lost avsnitt. Spännande...

Förresten, när mamma beställde inpackning och ansiktsmask till mig från eleven.se så köpte hon en Lip Plumper åt sig själv. Men, hon kunde inte ha den för hennes läppar blev jätte torra så jag fick den :D


Kommer från eleven.se för lite mer än 180 kr. Vet inte om den fungerar bra för har bara testat en gång. Men det blir iallafall snygg glans.

Brainwashed?

Am I brainwashed?
Har inte lyssnat på Lil wayne sedan jag kom hit till pappa. O M G

Istället är det dom här låtarna som går på repeat.

Usher - OMG


Lady Gaga feat. Beyonce - telephone


Rihanna - rude boy


Nej nu ska jag återgå till Lil wayne igen ;)

Lördag

Hej bloggen :)

Vaknade inte uppförrän 12³³. Ops...
Har nog mycket sömn att ta igen, den här veckan har varit jättejobbig. Måste vila upp mig, för på Måndag så ska jag kliva upp klockan fem på morgonen om jag ska hinna. Ska fara till Fanny på morgonen och hjälpa till med hennes frisyr.

Har kikat på Lost till frunchen och nu sitter jag och latar mig vid datorn (as usual)
Måste säga att min blogg måste vara den tråkigaste ever, inga pics eller roliga ideer. Har dessutom världens sunkigaste layout.
Solen skiner ute och jag sitter inne. Borde sätta mig på balkongen men är för lat för det.

Ska iallafall ut innan solen försvinner!

Torsdag

Hej

Hann inte blogga något igår, men direkt efter skolan drog jag och Tess in på stan. Efter ett tag kom Sofia också. Dessutom upptäckte jag att jag har blivit bestulen på tjugo kronor :O
Nu har jag 24 kr allt som allt.
Imorgon har jag nyhetsbevakning på skolan, det kommer inte gå bra alls. Har världens dåligaste nyhet som jag inte har läst igenom än.
PANIK!

Nu ska jag fortsätta med mitt :) bloggar mera i helgen, för då är jag hos pappa.

Till stan

Ska snart ta bussen in till stan. Ska vara där med Fanny och Sofia, vi ska äta på subway och Sofia ska köpa en jacka.

Hinner inte blogga mer för bussen kommer snart så bloggar mer när jag kommer hem.

Mina grejer från eleven.se

YES mina grejer har kommit :D
Tydligen så hade dem kommit i Fredags men mamma har varit för lat för att hämta dom förrän nu hahah.

 


Jag tror inte att jag orkar testa ansiktsmasken ikväll, har lite franska att göra och Svenska hollywood fruar att kika på ;) inte missa.

Godnatt ♥

Måndag

Godmorgon :D

Solen lyser ute, det är 20+ i solen och jag har haft sovmorgon. Kan det bli bättre start på dagen?
Vi börjar inte förrän 12³° men jag klev upp 07³° och tog en dusch.
Så jag hinner till-och-med skriva ett morgon inlägg :D

Nu ska jag kika igenom bloglovin (om mitt internet vill funka) och sedan ska jag bara ta det lugnt tills Tess och Fanny kommer och vi drar till skolan.

Ha en bra dag ♥

Måndag

Godmorgon :D

Solen lyser ute, det är 20+ i solen och jag har haft sovmorgon. Kan det bli bättre start på dagen?
Vi börjar inte förrän 12³° men jag klev upp 07³° och tog en dusch.
Så jag hinner till-och-med skriva ett morgon inlägg :D

Nu ska jag kika igenom bloglovin (om mitt internet vill funka) och sedan ska jag bara ta det lugnt tills Tess och Fanny kommer och vi drar till skolan.

Ha en bra dag ♥

Beställt

I Tisdags så beställde mamma hem lite saker från Eleven.se.


Hårinpackning 99 kr
Ansiktsmask 89 kr (60 ml)



Hoppas hoppas dom kommer snart :D

Städat

Sådär nu har jag städat undan och dammsugit och fått 20 kr :)
Har sammanlagt 108 kr och 50 öre. Jag är fattig.
Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen, det är ändå snart middag. Idag blir det grillat, gott.

OMG det haglar ute :O
Det var ju sol nyss?!

Imorgon har vi brytförmiddag så jag börjar inte förrän 12.30, skönt. Men vi har bara ett 50-minuters pass och sedan ska vi hem igen. Onödigt...

Söndag

Godmorgon :D

Hann inte blogga något igår efter att jag for hem ifrån Andrea, vi for direkt och köpte pizza på Il romanos och hyrde två filmer, en scooby doo och batman till lillebror och vi hade tänkt hyra Avatar men alla var uthyrda så vi köpte den istället.
Sedan spenderades kvällen framför tv:n med Coca-cola och choklad. Mums ♥

Idag blir jag nog hemma tror jag, måste städa mitt rum och så har jag sagt att jag städar undan alla leksaker och dammsuger hela huset för en tjuga.

Vad ska ni hitta på idag?

Snart hem

Jag och Andrea gick och la oss vid fem igår hahah. Precis när vi sagt godnatt och blivit tysta så började en fågel kvittra utanför :D

Glömde föresten bort att berätta att jag hade en spindel i håret igår! Vi satt och åt middag då Andrea kikade på mig och sa att jag hade en spindel i håret. Jag vart så rädd att jag inte ens skrek. Andrea's mamma fick plocka bort den. Den var stor också.

Vi vaknade ganska tidigt imorse, vid elva någon gång. Vi satt vid datorn en stund och kikade sedan på film. Kom nyss tillbaka från en timmes lång promenad med hennes hund. Mys :)

Ska snart hem, mamma kommer och hämtar mig och sedan ska vi köpa pizza frå någon ny restaurang i stan.

100501

Chachaa

Jag och Andrea har tjockat i oss godis, lite Ben&Jerr, chips, oskrokar och lite till. Jag har druckti coca cola så är lite speedad. Vi har sett på STep up och Step up 2 och vi har varit ute och studsatt på hennes studsmatta :D
Nu ska vi se AVATAR! MYSMYS



STOOOOR FETLÄNK TILL ANDREA ♥


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela