David Guetta - Memories ft. Kid Cudi

Den här låten går på repris här hos mig :)

Har inte haft mycket att skriva om de senaste dagarna så har skippat bloggen. Idag så for jag och Tess in till stan och efter det så for vi hem till henne. Nu ska jag och min lillebror ut och spela Crocket. See u later people ♥


Åselemarknad

Klev upp riktigt tidigt imorse för vi skulle åka iväg och gå på Åselemarknaden, gick med mamma och lillasyster. Tyckte det var riktigt dåligt i år, det var stort men det var samma saker hela tiden. Köpte iallafall en väska och ett par solglasögon. Känner mig riktigt lat ikväll så kommer nog ligga död i soffan/sängen resten av kvällen.

Imorgon åker jag hem till pappa och lite släkt ska komma hit och hälsa på så kommer knappast orka blogga.





Mina nya solisar ;) dom är mest lik första bilden, lyckades inte få någon bild som gjorde färgen rättvisa.

15 Juli 2010

Hej ska strax ner och äta hämtmat från en Thairestaurang men hinner med ett litet inlägg. Vi har äntligen börjat fixa på mitt rum, idag har vi rivit gammal tapet. De som bodde innan oss visste verkligen inte mycket om tapetsering så det kommer ta ett tag innan vi får ordning här :(

Ville visa min lilla hello-kitty fläkt, perfekt att ta med i bilen när det är varmt. Särskilt eftersom våran AC inte fungerar hahah.


Köpt på barnenshus ;)

Nu ska jag ner och äta och resten av kvällen kommer ägnas åt att städa upp på mitt rum, jag skäms så fort jag kikar in här hahha. See you later people

Smycken


Mina favoriter från StylebyTyra som öppnades idag, trodde smyckena skulle vara dyra men det mesta var ganska billigt :) thumbs up for that.

Nu ska jag snart ner och se på tv om det finns något bra att kika på.

Long time, no see

Oj oj oj, hur länge sedan var det jag bloggade egentligen? ;) Har njutit av sommaren och har inte haft mycket att skriva om. Har verkligen saknat att blogga även om jag inte har så mycket att skriva.
Framöver kommer jag iallafall blogga lite mera 

Yesterday and today

Hann aldrig blogga något igår så börjar med att berätta om gårdagen, satt hemma på förmiddagen och senare så åkte jag hem till Tess och badade i hennes pool.
Tess och jag gifte oss också så numera heter jag Mrs Tess.


En liten blomma fick agera ring ;)

Idag så skickade Tess sms till mig precis när jag klivit upp och frågade om vi skulle ut och springa. Ofc sa jag ja, måste tänka på kondisen även på sommarn. Jag måste säga att jag har världens kondis, stackars Tess som fick stanna hela tiden för att jag höll på dö av syrebrist eller illamående haha. När vi kom hem badade vi i hennes pool, hur mysigt som helst.
Tess visade mig sina jeans som hon klippt av till kortshorts så när jag kom hem klippte jag av ett par av mina jeans som var trasiga. Efter det har jag bara suttit vid datorn och tv:n.
p&k ♥

Stupid Mejva

Ibland undrar jag om jag är den största klanten ever. I Fredags så bestämde vi oss för att bada i älven borta hos Tess. Där har dom en lian som man kan svinga sig ut över vattnet med. Jag testade några gånger och tyckte att det gjorde ont på insidan och baksidan av låren men tänkte inte mer på det. Senare ser jag att jag har skrapat upp hela låret! Ouch vad ont jag har just nu, ikväll ska jag dränka benen i idomin och ta på mig strumpbyxor, förhoppningsvis så läker det lite snabbare då.

Igårkväll så skulle jag testa göra korkskruvar på håret, har aldrig haft det förut så bestämde mig för att testa. Satte igång tången och var lite lat för att orka vänta innan den blev varm. Jag tog en slinga och snurrade den runt tången. Jag hade inte alls länge, max 4-5 sekunder innan jag tog ut den igen. Mardröm som gick i uppfyllelse, en liten del av håret var mörkbrunt!
Hur lyckades jag? Tången hade inte äns värmt upp? Nu har håret iallafall blivit lite ljusare, mer åt det gyllenebruna/gula hållet.



Eh, fint eller? :( ska kanske till frissan på måndag och se vad man kan göra åt det.

Hamnfesten

Godmorgon! Har inte bloggat på jätte länge känns det som, i Fredags så hade bjudit hem folk eftersom jag hade fyllt år. Vi hade hur kul som helst. Efter att vi hade ätit så drog några av oss in till hamnfesten. Åkte några karuseller och lyckades fiska upp fyra nallar hahah.


Tess och Sofia ♥



Sofia Tess Fanny

Vaknade upp och kollade på termometern, 36° i solen?! OMG här ska det stekas ;)

1 Juli 2010

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, är väldigt irriterad och känner att hela min helg är förstörd (vilket den säkert inte är) så jag orkar inte blogga idag. ♥


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela