Min favorit serie

Jag älskar serier, egentligen mycket bättre än filmer då de fortsätter mycket längre och man kan får se fram emot de nya avsnitten.
Mina absolut favoritserier, utan inbördes ordning, är Lost, Avatar, The vampire diaries, Veronica Mars, True blood, The 4400, The OC och flera.
 
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lf7ocdHReZ1qapo3uo1_1280.png
(Bild lånad härifrån)
Lost det går inte ens att förklara hur jäkla bra den här serien är! Om du inte har sett den, gör det, och ge den några avsnitt. Pappa och jag funderar på att se om den nu till hösten. Hoppas :) Jag var redo att se om den då vi såg sista avsnittet.
 
(min gif, får inte användas utan tillstånd, och den är skitdålig. När jag har tid ska jag fixa iordning den)
Avatar the last airbender minns när jag såg avsnittet här ovan, vet inte hur många år sedan men kanske... fyra-fem år sedan(?), hemma hos pappa på datorn. Jag garvade tills pappa kom in och undrade vad jag skrattade åt. Serien är verkligen min favorit, oslagbart. Får en såndär värkande hugg-känsla i hjärtområdet när jag tänker på Avatar. De är nog många som tror att det är en barnserie men ge den en chans så ska du se att den kommer beröra :)
 
(bilden härifrån)
The vampire diaries underbart, bara snygga karlar och skådespelaren till Elena är fruktansvärt vacker. Varje avsnittet är superspännande och jag längtar till oktober då jag har hört att nya säsongen ska komma ut! Sen att jag är one giant fan av Ian Somerhalder gör ju inte saken bättre. Han spelar Damon's karaktär lysande.
 
Tumblr_kqyw7xjj0m1qa4iifo1_500_large
(bilden härifrån)
Veronica Mars en serie jag precis har börjat titta på, har bara sett cirka åtta avsnitt men den är riktigt spännande och jag ska absolut se klart. Blandat med lite humor, lite kärlek och massor av detektivarbete!
 
(bilden härifrån)
True Blood behöver jag ens säga något?
 
(bilden härifrån)
The 4400 älskade den här serien och det var så synd att dom la ner den innan den hade hunnit avslutas på riktigt, fast dom fick till ett riktigt bra slut ändå. Värt att se :)
 
(bilden härifrån)
The O.C en av mina favoriter, har nyss börjat se om den från första säsongen och jag blev nästan lite tårögd av lycka, så bra är den. Seth Cohen (han där uppe ↑ ) är bland de bästa och framför allt roligaste karaktären i tv-seriens historia och resten av The O.C-gänget är också underbara.

Dagens tanke

Har i flera dagar gått runt och undrat varför det dofta häst på mitt rum! Har kastat kläderna jag använde när jag följde med Sofia till hästarna och jag har inget annat som möjligen skulle kunna lukta häst. Var till och med tvungen att fråga mamma varför det luktade pålle i mitt rum. Hon hade ingen aning såklart. Senare inser jag att det är spånet från då vi sågade ut ett av mina fönster (vi håller på renovera)!! Så galet att jag tyckte att spånet luktade häst, men ridskolan brukade alltid lukta såhär underbart när jag gick där.

Min bäste vän

True friendship comes when the silence between two people is comfortable.
Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.
 
Jag vet faktiskt inte. Alldeles nyligen gick det upp för mig att den vännen som stod mig närmast inte kände likadant, så den personen har jag tappat. Innan sommaren gjorde jag och min expojkvän slut och där tappade jag också min allra käraste vän. Försöker hålla dom kvar men en åker iväg till ett annat ställe när skolan börjar igen för hon ska studera på ett annat ställe. Värdelöst är vad det är. Men så är det och jag hoppas att jag kommer kunna ta upp kontakten med en annan gammal vän som verkligen har varit den jag har berättat allt för och vi tyckte alltid likadant. Vi får se vad framtiden håller :)

Tio dagar

Min bästa vän
Det här längtar jag efter
Mina rädslor
Visa bild innan och efter jag redigerat
Min favorit serie
En nytagen bild + Tio fakta
Mina sju favoritlåtar
En favoritbild som jag har knäppt
Någon jag skulle vilja byta utseende med
Min favorit film
 
Denna lilla lista kör nu igång med, tio dagar :)

"Varje generation skrattar åt gamla moden, men följer rättroget de nya."

Idag har jag kommit fram till massor av saker, och har tagit ett steg i rätt riktning tror jag. Hade extradistrikt idag och spenderade därför mestadels av dagen på moppen, hade alltså massor med tanketid att slå ihjäl så jag funderade och funderade. Har dock valkar på händerna som man får av att lyfta vikter, fast från att köra mopeden haha. Ont gör det också...
Min nya kärlek, trianglar, på halsband. Nyligen köpt på Glitter, och linne från HM.

Mina topp tre favoritlåtar enligt Spotify

 
Dessa är, enligt spotify, mina topp tre i låtväg. Vet inte om jag håller med helt och hållet men det är inte långt ifrån!
 
Elegi finns inte ord som kan uttrycka känslorna man får när man hör texten i den här låten. Obeskrivligt underbart, och sorgligt på samma gång. Gitarrspel, en mysig mansröst och lite kvinnligt backup i refrängen. Det blir nog inte bättre än så.
 
Street Spirit (Fade Out) en särpräglad och udda låt. Svår att beskriva, man hör knappt vad han sjunger ibland men jag tycker det är tjusningen i den här låten för man uppfattar ändå känslorna han vill framföra.
 
Bad Things introlåten till True Blood. Älskar basen, älskar gitarren, älskar Jace Everett's röst, älskar country/hillbilly-känslan man får av att lyssna på låten. Helt enkelt underbart.

Ħ̬ live love hope Ħ̬

Helt otroligt att man kan ändra och fixa bilder i datorn så mycket. Orginalbilden såg helt annorlunda ut.
 
Har spenderat några dagar hos pappa nu i veckan, for ju och tältade i helgen då jag egentligen skulle dit så vi skjöt det till nu i veckan i stället. Nu är jag hemma hos mamma igen och på lördag ska vi fara och kolla på lejon och tigrar och vad det nu mer finns. På Frösön iallafall. Ska se till att ladda kameran tills dess också. Nu ska jag hoppa in i duschen för jag ser ut som en fettboll och sen ska jag fara iväg och möta upp Sofia och sen ska vi fara och klappa på pållar. Yay lycklig tös här.

Då är den nya designen uppe

Gamla och nya, jag tycker det är en klar förbättring, den gamla var alldeles för rörig och.. b? Den nya är visserligen opersonlig men mera stilren och fräsch :) Jag gillar't iallafall och you know the drill, släng iväg en kommentar om något är felkodat.

Tälta i regnet

Nu ska jag iväg och tälta, och hoppas att vi vaknar upp någorlunda torr imorrn hehe. Har de senaste dagarna klurat på den nya designen och har börjat närma mig, är snart klar med framsidan och sedan ska jag göra arkiv, kategori och inläggssidan också. Lite svårt med de nya koderna men det ska nog gå att fixa så som jag vill ha det.

Humor!


Hoppa fram till ungefär 1:13! Gud jag döööör så kul, har asgarvat åt det här i ett dygn nu, så perfekt. Och Jimmy Fallons garv när Alexander säger att jo, vi pratar visst sådär! HAHAH.

Optimist

Var nog lite för optimistisk när jag sa några timmar för det här kommer att ta massor haha. Har bestämt att iallafall försöka köra på blogg.se's nya tema silentium och sedan göra om den så som jag vill ha. Dock är koden helt annorlunda jämfört med de andra teman (tema i plural?).

Ska börja på ny design

Som rubriken antyder ska jag sätta mig ner och koda lite, så frustrerande less på den jag har nu, plus att det ska bli intressant och se hur blogg.se's nya kodning är. Lär behöva några timmar både idag och ev. imorgon eller så. Förövrigt har jag världens tråkigaste sommar så den som vill göra nått ring, sms, skriv på cyberspace eller kom och knacka på.

Äntligen lite värme!

Idag ska jag in till stan och leta efter bla ballerina-strumpor och så behöver jag nya byxor + tröjor, som vanligt. Senare ikväll ska jag iväg till Tess och fira lite födelsedag.
Hade förövrigt världens största, hemska fluga i mitt rum inatt som skrämde livet ur mig. Den körde rätt in i gitarren så en av strängarna lät (hoppas iallafall att det var flugan och inte ett spöke haha.)


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela