Glitter glitter



Nu kan jag äntligen använda bilder som är 800px breda! Det är superbra tycker jag, jag har inte haft tid, ork eller motivationen till att fota en ny profilbild så den jag har får duga i några timmar till. Har nyss lyckats ta en riktigt fin bild på min kamera som jag tänkte lägga till i menyn, håll ögonen öppna :) Nu ska jag snart ner och se efter om det går något bra på tv, annars blir det sängen med en spännande bok. ♥

Ny layout! ♥

Äntligen en ny design, det tog evigheter men nu är den klar!♥





Vad tycker ni? Jag är jättenöjd! Bilden ska bytas ut imorrn om jag hinner :D säg gärna till om ni hittar något fel någonstans.

Jag och Fanny


Fanny skickade den här bilden till mig på msn ^^ visst är vi söta? Hahha, Gillar att jag ser lite halvgalen ut. Ni ska bara veta alla galna bilder jag har på mig på min webbkamera. Lust att se några? Hahah.

Happy happy happy

Här sitter jag vid datan och det är kolsvart ute (klockan är tjugo över fyra. TJUGO ÖVER FYRA?!) inte kul :(
Sitter just nu och lyssnar på Öl smakar kladdkaka. Världens bästa låt ♥

Lyssna här:

Och nej, dom sjunger inte Öl smakar kladdkaka i lappland, ärru laddad. Utan det är låten Never stop - East west rockers ^^ men tycker ändå den är himla rolig.

Jaha, snart dax för middag, lax. Mums ♥ Det var egentligen planerat att jag och Fanny skulle dra in till stan men hon mådde jättedåligt och fick fara hem från skolan den stackarn. Krya på dig :]

Nu blir det förhoppningsvis lite godis och dricka framför idol kanske? Låter mysigt iallafall. Lillasyster ska på disco ikväll så jag har fixat hennes hår och lånat ut ett par av mina tights. Hoppas hon har kul.
Jag vet inte riktigt varför men jag är så himla glad just nu :D  Tummen upp för bra humör.

No time

Det känns som om jag aldrig har tid för någonting numera. Alltid är det skola och den lilla tiden jag har kvar efter skolan spenderas framför datorn eller tv:n. Jag måste städa rummet, ta tag i läxorna och ha tid att vara hos kompisarna ♥ för det hinns nästan aldrig. Jag vill spela gitarr, fotografera och sitta och filosofera :] snart är det jullov iallafall! Bara 1 månad och 2 dagar kvar till julafton och bara 1 månad kvar tills lov.

Nu mina kära vänner tänker jag stöka till det på rummet och möjligen dra fram kameran. Det är ju så mört' ute så vet inte om jag kan få till några bra bilder. Vi ser väl, kram på er!

The "D"-day

IDAG ÄR DAGEN! DAGEN FÖR HARRY POTTER aawww kommer grina ihjäl mig ju.

Åh vad jag har längtat och längtat. Igår gick jag och Marina hem till Fanny och kikade på Halvblodsprinsen eftersom Fanny inte hade sett den.

Måste skynda mig för vi ska snart in till stan och äta Subway och sedan bio :)


(från we♥it)

Måndag

3 dagar till Harry Potta premiären

Hello :]
Vaknade på ett dåligt humör och funderade ett tag på att lägga mig ner och låtsas att mobilen aldrig hade ringt. Men masade mig upp ur sängen och tog bussen till skolan. Under dagen blev jag på bättre humör :] När jag kom hem höll mamma på att städa bland allt sitt smink och andra produkter så jag fick några grejer hon aldrig använder.


En parfym från Escada. Mums ♥


Jättekonstig bild med skärpan på fel ställe och massa annat. Handkräm, passar perfekt för mina händer är alldeles torra.


Bodylotion, det godaste jag någonsin har luktat. Luktar länge och jättegott!


Fick också en fotkedja som hon inte visste att hon hade ^^

Nu måste jag göra läxan och sedan kika på Svenska Hollywoodfruar! Under helgen har jag jobbat enhel del med designen och det börjar likna något! Nu fattas Header och lite småsaker som en translater och bloglovin'-knapp.

Ännu mera Harry Potter

Ja, jag har fått Harry Potta på huvudet! Jag räknade till att jag hade 215 bilder på enbart saker om Harry Potter i en mapp på datorn ^^ Älskar bilderna då dom blandar in Twilight och Harry Potter i samma.


Hahah ^^


Det finns jätte många bilder då dom har tagit citat från Mean girls som här haha :D
Alla bilder från We♥It!

Harry Potter på Onsdag...

... med Marina och Fanny. Får gåshud när jag tänker på det! Ska bli så himla spännande och kul att se sista filmen, har en svag känsla att jag kommer grina någon gång under filmen :]


Har lust att avslöja vad som händer hela tiden men får inte säga något ^^




Det gör ont i hjärtat när jag ser trailern, jag har fortfarande problem med att fatta att det är slut :']

Saturday

Hej :]

Igårkväll såg jag, Marina och Fanny Harry Potter men vi hann inte se Halvblodsprinsen för Fanny skulle hem så jag och Marina såg den istället.
Idag ska jag ta en dusch, slänga in en hårinpackning i håret och om jag hinner ska jag lägga på en ansiktsmask också. Sedan måste jag städa rummet och dammsuga. Senare ikväll ska vi få gäster så jag har det jag ska hinna med idag.
Ute snöar det, I like it! Har inga roliga bilder att bjuda på så det får bli ett bildlöst inlägg :]

Toy story 2

Ser att Toy Story 2 börjar nu på trean, kanske man ska kika? :D Vi hade toy story 2 när jag var liten och det var bland mina favoritfilmer.

Jag gillar "Denn onde kejsaren Zurg" hade honom som leksak när jag var liten ^^

12 days to go

12 Dagar kvar innan Harry Potter och Dödsrelikern del 1 har premiär (här i ö-vik) så varför inte visa lite roliga Harry Potter bilder som jag har hittat på We♥it









{ALLA DESSA BILDER KOMMER FRÅN WE♥IT}

Har gått omkring och skrattat åt dessa bilder i flera dagar nu, klockrena texter :'] Längtar såå mycket till premiären!

Humor

Låter bilderna tala för sig själva, höll nästan på att kissa på mig av skratt när jag såg den nedersta bilden!




Bringin the crash thinging :''D

Lil wayne

Lil wayne är äntligen ute ur fängelset! :]



Hans nya skiva är faktiskt riktigt bra. Jag gillar den ♥







Band of horses - Funeral

Tillbaka från badhuset! Jag och Fanny hade skitkul och efteråt gick vi till subway och åt en macka. Mums ♥
Medan vi satt på subway och käkade hördes det en låt i högtalarna. Jag som har blivit förälskad i den låten frågade Fanny om hon visste vad den hette. Hon hade ingen aning och jag försökte skriva ner några ord ur texten på mobilen så jag kunde kolla låtens namn när jag kom hem. Sökte som en galning på internet men hittade inget alls. Blev sur och satte på spotify istället. Kikade in på Top listan och DÄR VAR DEN! HALLELUJAH



Blev så lycklig :] nu ska jag sussa! Nighty Nighty.

Badhuset imorgon

Hej på er :) här njuter man av lovet. Imorgon ska jag och Fanny in på badhuset, marina skulle också med men det blev inte så.
Vi tar bussen in vid 10.25 imorgon och är där hela dagen :D Älskar badhuset, ska bli så kul!

Ikväll blir det Lie to me klockan tio, får inte missa. Det är en av de bästa tv-programmen jag sett. Handlar om Cal Lightman som kan tyda folks ansiktsuttryck och kroppsspråk, så han hjälper till att lösa massa brott osv. :]




Tisdag

LinaFoto har en tävling på sin blogg där man kan vinna ett presentkort på 300kr hos SUMOpix.
Du deltar genom att besvara frågan: Vilken är den minsta storleken på en Canvastavla du kan köpa på SUMOpix.com?

Har ni märkt att jag gillar tävlingar? :) ska försöka få ihop ett riktigt inlägg med vad jag har haft för mig under lovdagarna.


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela