2012

Det här året var mina mål (kort):
·Vara en bättre flickvän
·Umgås mera med mina kompisar
·Läsa mera böcker
·Fortsätta med dela ut reklam-jobbet och sluta slösa pengar på onödiga saker
·Avsätta mera tid till skolan
 
And how did I do:
·Vi gjorde slut några månader senare så haha...
·De jag umgicks med då och jag gick åt olika vägar då vi började gymnasiet så med dem har jag inte umgåtts så mycket med. (Vi ska fira nyår tillsammans imorrn så det blir jättekul!)
·Hade 50 böcker som mål (typ fyra böcker i månaden...) men det blev 'bara' 25 böcker som jag är jättenöjd över :)
·Lyckades ganska bra på den här punkten, fortsatte slita med jobbet och har bivit bättre på vad jag köper.
·Host host... här kunde jag ha varit bättre.
 
Det här året har varit sååååååååååå långt! Känns som tiden har stått still. Skitglad dock att det snart är 2013 :)

Trasig hårddisk

Den föll i golvet igår och nu är det kört, den startar inte :( Ska försöka lösa det men tills vidare kommer det bli kasst med bilder och inlägg i bloggen!
 
(Bild från tidigare idag + blött hår)
Sötaste Elvis som kom och ville upp i mitt knä och mysa då jag panikgrinade över hårddisken. Längtar tills vi blir riktiga kompisar.

Lite tankar och sånt

(Tidssinställt, förhoppningsvis ligger jag och sover nu...)
 
Julhelgen har varit helt perfekt, fick helt underbara saker. Bla en liten fotostudio och grejer som är skitbra! Sedan har vi ju lilla valpen Elvis som har fått flytta in hos oss, det har gått riktigt bra. Han har sovit galet mycket, en riktigt mystoffel verkar han vara. Så söt att jag smälter lite :) Han är en blandning mellan Yorkshire terrier, Lhasa apso och Papillon.
Idag har vi möblerat runt lite på mitt rum, nu är det bara golv, väggar, tak, inredning och hyllor/tavlor upp haha.............
Just nu sitter jag och redigerar bilder, kollar sociala medier och har Raise your voice på i bakgrunden. Skitfilm egentligen men den kan vara mysig. Klockan är 01:18.
 
Min julhelg började på Söndagen då jag firade lilla julafton med pappa och lite av släkten på den sidan. På måndagen firade jag hos mamma med släkt på den sidan. Måste ha varit jättesnäll i år för jag har bara fått superfina julklappar.
Nej nu är det godnatt. Ska försöka få till bra bilder på Elvis imorrn, så svårt i mörkret...

Halloj!

Jullov! Så skönt att jag typ dör. Vaknade i lagom tid idag och (kom precis på att vi har överlevt hehe, ingen undergång än inte.) käkade en nyttig frulle. Sedan blev det 30 min på crosstrainern på Fatburn programmet. Passar mig perfekt, det ligger på relativt låg nivå hela tiden som är bra eftersom jag inte vill lägga på mig så mycket muskler på benen. Har varit förkyld jättelänge nu så träningen har jag varit tvungen att vänta med.
 
Iallafall så ska jag blåsa håret och fixa iordning mig, idag blir det bio!

Förra året

Sitter och kikar tillbaka på vad jag gjorde för ett år sedan (inte mycket, lunginflamation sög typ livet ur mig över julen ända bort till nyår) och jag blev nästan förvånad då jag mådde ganska kasst förra året också. Jag är nog inte en vinterperson helt enkelt. Mamma köpte lite d-vitaminer till mig som jag har börjat knapra, har även jarn+c vitaminer sedan tidigare som jag också äter. Förhoppningsvis kommer de snart börja verka och jag blir piggare. Två korta dagar kvar till loooooov som jag har gått och väntat på så länge. Äntligen.

Le mots belle

De vackra orden. Har ni några speciella ord som ni tycker är vackra? Jag tycker Serendipity är fint, både uttalet och betydelsen. Det betyder ungefär finding something nice while looking for something else. Vargavinter är också vackert. idyll och periferi. melankoli. ljum. smicker. mamma. ingenting och humelhonung (osäker på om det ordet FINNS men fint låter det när man säger det iallafall). pluskvamperfekt. Skriv gärna om ni har några förslag! :)

Nostalgi

Sitter för tillfället och lyssnar på min "allt"-spellista på spotify, Red Hot Chili Peppers Californication drar fram massa minnen och gamla känslor. Blir alldeles nostalgisk haha. I övrigt så är jag förkyld, bubbla kring huvudet och allt det där ni vet. Taggtråd i halsen och öronsmärta + tinitus från hell. Sitter och planerar för dagen och det blir nog inte många knop gjorde här.
Har inte orkat blogga och inte så mycket annat heller. Har varit såå himla trött bara, hej svejs.


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela