Grymt ryggpass

Körde ett grymt ryggpass igår! Det är egentligen det passet jag hatar men testade en ny övning jag såg på fitspoorations blogg. När jag såg den tänkte jag att det nog var en perfekt övning för mig och jag hade rätt! Har till och med träningsvärk idag :) kika på videon nedan för att se övningen.
http://youtu.be/biON4yjwGLU

(Inte jag på bilden)

Det här med att må bra på insidan

Ligger nu och läser lite ur Blondinbellas bok Isabellas hemligheter. Tycker faktiskt den är grymt bra! Jag behöver verkligen läsa sånt här, finns många bra råd. Särskilt intressant är det som hon skriver om ensamhet och att inte tänka så negativa tankar. Själv har jag inte haft en helg hemma för mig själv på…?Månader? En helt oplanerad kväll gör mig smått galen. Och sen dessa eviga negativa tankar som förstör ens dagar utan att man knappt lägger märke till det.

Borde lära mig att tänka lite mer såhär!

Avokado

Dom har bilderna togs faktiskt i Februari så de är ganska gamla men ville visa dom iallafall! Min absoluta favoritfrukost, macka med mosad avokado och lite citronpeppar på det. Så gott! Funderar på att köpa hem några avokados men måste tänka på budgeten. Måste kunna fara till Bråvalla i sommar också!
 
Den här veckan har varit rent ut sagt vidrig att jag inte ens vill tänka på det. Men nu tar vi nya tag, jag är ledig i helgen så ska förhoppningsvis få något gjort. Har massor i skolan just nu att jag blir matt bara av att tänka på det. Så nu ska jag snabbstäda rummet (det är så sjukt stökigt här just nu haha), plugga en timme, träna och efter det kan jag ta det lugnt :)
 

Dålig dag

Har haft en sån dålig dag idag att det är nästan sjukt. Precis allt som kan gå fel går fel… vill bara dra täcket över huvudet och somna men kom hem ganska sent så råkade fastna framför the sims 3 hehe. Men nu ska jag iallafall sova om jag vill kunna ta mig upp imorgon. Har varit grymt trött den hör veckan så. 

Försöker pigga upp mig med en här säga pingvin/bäbisen. Haha får mig alltid att dra på mungiporna lite iallafall.

Skorcraving

Vill så gärna ha dom här skorna! Tror att de kostade 500kr om jag inte minns fel. Synd att jag måste spara pengar till sommaren!


Bendag!

Nu ska jag snart ner i källaren och köra lite ben, vilket passade jättebra eftersom jag inte tränade något igår och då borde jag ha massor med energi att göra av med :) Har faktiskt träningsvärk i bröst/axlar sen i måndags så jag hoppas att det kommer kännas imorrn i benen! Har varit uppe sedan kl 5 imorse så jag gissar att jag kommer bli rejält trött nu på eftermiddagen men vi har celsius hemma som jag tänkte dricka nu innan träningen.
 
Efter att jag har tränat måste jag sätta mig och plugga, har en hum/sam uppgift som redan ska vara inlämnad som jag inte är ett dugg klar med. Sedan är det såklart franskan som jag aldrig verkar komma ikapp med... Tänker försöka börja plugga 1 tim/dag i 21 dagar eftersom det är ungefär så lång tid det tar att skapa en vana. Tänker även försöka sluta äta ute, köpa onödiga saker och inte äta godis. Kommer bli sjukt svårt haha :)

Jo det var jobbigt att ställa klockan på det här igår, men upp kom jag iallafall :)


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela