Middag sedan Rock the night

Nu ska jag slänga i mig lite mat sedan kommer Joakim hit och sen far vi iväg till Rock the night, lite musik och sånt i en park. Hoppas iallafall att det blir roligt :} Så, sommarlov nu alltså! Trodde jag skulle bli lite tom men det kändes riktigt bra idag!
Min hårddisk är nere och jag har inte tid att hämta den så vi får helt enkelt strunta i någon trevligt bild, det får bli en gammal istället... Minns att jag älskade den här :)

In need of..

Gina tricot

Behöver införskaffa mig ett par pants, shorts som det för tillfället inte existerar några i min garderob, ankeljeans, och alla möjliga tröjor, linnen och toppar. Funderar att dra en snabbis på stan imorrn sen efter avslutningen och kanske hitta nått att ha på mig på senare på kvällen.
Allt på bilden från Gina Tricot

Obalans

Just nu är hela mitt liv i obalans, lika mycket som jag vill vara i fred och ligga i sängen med täcket över huvudet så vill jag till skolan för att inte vara ensam. Vill inte ha sommarlov lika mycket som jag vill ha sommarlov, men jag vill inte vara ensam. Vi går ut nian och vi ska inte göra ett skit heller, allt går bara käpprätt åt skogen idag och jag känner mig som en barnunge för de allra löjligaste sakerna som gör mig gråtfärdig.

2012 06 09 - Nya blogg.se

 
Egentligen så hade jag inte tänkt att skriva något här på länge men när jag fick chansen att testa nya Blogg.se så var jag ändå tvungen. Älskar att man äntligen kan svara på kommentarer! Det har varit riktigt efterlängtat :) nu kan man också skriva taggar och lägga in i flera kategorier, underbart.
 
Tänker inte nämna något om hur jag mår för det skiftar så mycket men det som faktiskt håller mig uppe är skolan. För där kopplas allt bort och jag kan andas riktigt. Och så alla underbaringar som gör mig så glad utan att ens veta om det ♥♥

509 dagar

Jag och min pojkvän har gjort slut, ganska gemensamt beslut men det är ändå inte kul och jag lämnar nog det här med cyberspace ett tag.


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela