Det sista inlägget det här året

Gott nytt år får man väl säga då :} 2011 har varit ett bra år tycker jag, hoppas dock på ett ännu bättre 2012! Är fortfarande sjuk...
Fick kåvepenin för min lunginflammation men det brukar man tydligen inte alls ge för lunginfammation så det har inte funkat alls. Vi var i Uppsala för att lämna bort våran bil och så passade vi på att shoppa lite i Uppsala. Så vi bodde på hotell en natt och jag vaknade mitt i natten av att det gjorde ont i örat och låg vaken i två timmar tills trumhinnan sprack. Så det var bara att åka in till Närakuten och kolla upp det. (borde inte kunna ha fått öroninflammation eftersom jag åt penicillin) Så fick ny antibiotika för både lunginflammation och öroninflammation. Håller tummarna över att jag blir bra nu!

När jag kom hem så stod det ett stort paket på vår veranda med texten "Krya på dig, god jul" Blev nästan tårögd när jag öppnade paketet, det var från fina Sofia ♥ Det var så mycket fint däri!

Nu ska jag iallafall ta en dusch, städa undan det sista och göra mig iordning för ikväll kommer det hit lite folk :}

Uppdatering av livet

Har inte suttit vid en dator på sju dagar pga av jag legat i en soffa i en vecka. Feber sen förra fredagen och en hemsk hosta så idag åkte vi till vårdcentralen och lite knackningar på ryggen och nålstick i fingret senare så hämtade mamma och jag ut ett recept på pencillin mot lunginflammation. Haha god jul liksom. Har haft lilla julafton idag :} Mys! Nu ska jag stänga ner här, börjar känna mig hängig.

Vi blev klara ändå.

Känns som jag kan andas igen nu. När praktiskttaget alla prov och inlämmningar är gjorda känns det som om jag kan göra det jag gör allra bäst. Ingenting. Ta det lugnt. Vila. Läsa en bok. Göra fina giffar i photoshop. Skriva. Hinna kolla på inspirerande bilder. Dricka té. Krama syskonen. Lyssna på musik. Knäppa bilder. Se på serier. Träffa en kompis.

Idag är det lucia, dvs elva korta dagar till julafton.

Vet inte om jag vill skratta eller gråta. Livet är super ena sekunden och i nästa så vill jag sova bort den här och nästa vecka, orkar inte prov och inlämningar, orkar inte få betygen och orkar inte att inte fara utomlands. Insåg att jag inte kan fara någonstans den här våren. Har nationella prov och får mamma jobb så kommer hon jobba hela sommaren också. Orkar jag ett år till i sverige? Jodå. Nu går jag och äter innan jag börjar svamla om konstigheter.

Nu håller ni tummarna...

...för passar inte klänningen kommer jag grina. Har varit allmänt depp över att min klänning inte fanns längre och idag så fanns den igen! MEN bara i x-small så vi håller alla två tummar och tio tår och även de resterande fingrarna för att den passar. Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas. Får psykbryt annars. Det är helg, vi fick sluta extra tidigt och jag ska till killen :D Lycklig lycklig.

Fjärde december tvåtusenelva

Long time no see. Har haft fullt upp med livet den senaste veckan. Känns som om jag har haft fullt upp med livet sen i höstas (vilket det fortfarande är för än är det inte snö här.) Tiden glider iväg och jag hänger inte med längre, sjukt att det snart är jul igen. Förra året hade jag noll julkänsla men nu kan jag inte vänta. Först jul och sen nyår och efter det så firar jag 1 år med älsklingen ♥ (18 Januari)

Har börjat skriva igen, så himla roligt att sätta sig en stund och skriva tills inspirationen tar slut. Har faktiskt kommit en bit nu. Väntar spänt på fortsättningen.. (trots att det faktiskt är jag som skriver. Är ganska trött så det blir ett flummigt blogginlägg idag haha.)

Har franska inlämning, idrotts inlämning, labbrapport inlämning, debattartikel om energi-inlämning, engelska bokrecensions inlämning och prov på första världskriget tills innan lovet, dvs nästa vecka (v.50, nästa vecka.). Men det finns ingen anledning att stressa, skrev nyss klart idrottsläxan och har börjat på både labbrapporten och debattartikeln så det är inte mycket kvar att skriva på dom. Resten ordnar sig.

Ska in till stan imorrn och handla julklappar (om någon vill följa mig.) Har inga pengar! Vet inte hur det går ihop men i november gjorde jag av med prick 1000 kr. Jag tjänar inte ens så mycket haha... Dock ska jag snart få 300 kr för mitt gymkort och mamma skulle betala mina nya jeans som kostade 400. Då jävlar ska det julhandlas. Håller på att planera lite inför nyår och gissar på att jag kommer behöva spara en hel del tills dess.

Hur många paranteser kan man ha i en text? Hum... Har bara fem iofs. Bilden här nere är ifrån igår då jag myste till det lite extra.

-

Har sovit skit i två/tre dagar nu, vill bara se på The notebook äta mina favoritkakor som vi bara har en kvar av och grina tills ögonen ploppar ut. Helfestlig tjej här.


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela