Smell ya later

Äntligen höstlov säger jag bara :) orkar. inte. mer. Veckan har varit jobbig, orkar knappt kliva upp ur sängen när jag vet att jag måste till skolan. Skolan klarar jag av men det är dit och hem som är ett helvete ^^.

Har inte så mycket att skriva så ni får en bild så länge.



Usch och bläh på kvalitén på uppladdade bilder. Någon som har tips för de som inte har PS?

School

Hatar skolan för tillfället :] har Islam till på Torsdag, måste läsa på enhel del skulle jag tro. Ikväll ska jag iallafall färga håret. Äntligen!


Tog denna bild när jag var hos pappa i helgen. Ser nästan ut lite som stjärnor som faller, himla tjusigt ^^

Five o'clock

OH MY, ser att blogg.se äntligen har fixat så man kan tidsinställa inlägg! Har seriöst funderat flera gånger på att byta bara för att man inte kan tidsinställa, men nu är blogg.se fulländat :] 
Superb. säger jag bara.
Sitter hemma hos Monis med pappa och har spelat gitarr i någon timme. I like ♥
Har ställt det här inlägget på klockan fem, så vi ser väl om det kommer upp då.
Det är vitt ute nu också, snösnösnö. Lite mysigt sådär. Oj villket hackigt inlägg :] men det får ni leva med.

Utvecklingssamtal

Hade utvecklingssamtal idag :( usch usch usch. För tillfället känner jag mig jätte stressad och har lätt panik att jag har missat en läxa eller något hela tiden. Saknar sommarlovet...



Nu ska jag snart ner och (om jag har tur) dricka lite varm choklad och mysa ner mig i soffan. Har ni märkt att min blogg har blivit bredare förresten? Nu har jag plats för större bilder! Härligt.

Inspiration

Hej på er :]
Har varit krassligt hela dagen idag och lite igår. Däckade på soffan innan maten och har varit allmänt död. Usch hatar förkyldningar. Har nyss upptäckt We♥it (lite efter jag veeeeet) och har kikat in en massa snygga bilder.











ALLA BILDER KOMMER FRÅN WEHEARTIT

Inspiration till hundra :D Nu blev jag sugen på godis ^^ hihi. Har utvecklingssamtal imorgon efter skolan, blöööh.

16 Oktober

År och dar sedan jag uppdaterade, blir lite så när man har skola och annat på schemat. Veckan har varit jobbig och tråkig men ska ta nya tag till nästa vecka :]

Igår så fick vi sluta extra tidigt från skolan pga ingen lärare på bilden så jag, Fanny & Marina gick hem till mig och såg på Harry Potter filmerna, vi hann bara se till fyran innan vi skjutsade hem dem. Vi beställde pizza och en mumsade på en massa godis, hur mysigt somhelst. De sista minutrarna av Den flammande bägaren somnade båda samtidigt. Jag pratade med dem och båda hummade till svar och började snarka några sekunder efter det ^^.

Efter att vi hade skjutsat hem dem så var klockan närmare ett så jag gick och la mig. Idag har jag bara suttit vid datorn och kollat igenom massor av bloggar och lite annat.
Nu ska jag hjälpa till att sätta upp gardiner och lite annat på mitt rum.

Workout

Hann nästan inte komma hem igårkväll förrän jag var tvungen att fara iväg på dansuppvisning för "världens barn" eller nått. När jag kom hem käkade jag och däckade på soffan ^^

Idag följde jag Fanny hem, vi sprang på hennes rullmaskin, en fantastisk uppfinning. 3 x 5min hann vi köra innan jag var tvungen att gå hem. Ska snart gå och lägga mig, natti natti!

Lie to me

Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag går ner och kikar på Lie to me, världens bästa program (förutom Friends, The O.C, Ugly Betty, Bones, The mentalist och många mer) ;) jag älskar tv-serier ♥
The mentalist har pause för tillfället så det är bara Lie to me ikväll.


19 September, fortfarande grönt ute :D Guud vad tööör jag är som bara lägger upp träd bilder ^^

4 Oktober 2010

Så då var det Måndag igen, behöver jag säga något mera? Har gått omkring och gäspat hela dagen men nu på kvällen känner jag mig pigg igen, typiskt ;)
Måste ändå snart gå och lägga mig för ska upp tidigt imorgon för att hinna tvätta håret innan skolan.

Idag följde jag Fanny hem, vi fikade och pratade en massa. Mysigt värre :} Åkte hem och käkade en (läs: två) gigantiska kanelbullar, det är ju kanelbullens dag hihi.


Älskar det fina molnet i bakrunden ^^

Nej nu måste jag verkligen breda upp bloggen, blir galen på de små bilderna!

Söndag

Har flängt runt som en galning i ett försöka att städa mitt rum ^^ Lyckades ganska bra så det mesta är undanplockat. Härligt ♥ Nu slipper jag städa någongång efter skolan. Synd att det är tråkigt väder idag, hade gärna velat fotografera lite har inte så mycket tid till det numera.



Men fotade ändå lite för har turen och ha ett träd utanför fönstret :D Älskar gula löv. Nej nu ska man ner och ta en dusch innan middagen.

Saturday

Hej :]
Det har varit tyst på bloggen ganska mycket den senaste tiden. Har haft fullt upp med läxor och annat så har inte haft tid för datorn. Idag planerar jag att ta itu med alla läxor och städa rummet så det är gjort.



Ska också försöka ta tag i designen, håller på bli galen!


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela