Vår

Mina vårkänslor idag är inte att leka med, sitter just nu och väntar på bussen hem. Vi hade en väldigt kort, lugn dag så nu ska jag hem och försöka få undan lite plugg. Har massor som jag måste göra just nu och ligger efter supermycket i franska som jag måste plugga ikapp… 

17 Februari


(Dålig bild, jag vet…)
Veckan startade bra med sovmorgon till 12 och sedan matte och svenska. Började dagen med ett axel/ben-pass innan skolan och när jag kom hem hjälpte jag till lite genom att städa undan och diska. Jag hade planerat ett till träningspass innan maten men fick en fruktansvärd huvudvärk så var tvungen att lägga mig och vila och träna efter maten istället. Då blev det ett rumppass.

Nu har jag käkat kvällsmål och kollat på Gossip girl, försöker se klart alla men det är ca 50 avsnitt kvar så är sjukt less haha! Tycker att all drama är samma om och om igen osv. 

Study


 Lite såhär känner jag idag, vi har fem imlämningar, två prov ovh jag har också glosförhör. Vet inte hur jag ska hitta tid till att göra klart allt det här men det ska gå på nå vis :)


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela