tju

hej på er! vad ska man hitta på idag då? någon som har lust att hitta på något? :) har faktiskt inte så mycket att skriva utan sk väl istället ta och göra mig iordning. kisses

slalom

tju är ute i slalombacken med sofia. jag har faktiskt bara ramla en gång :D Hahahah. nä nu ska vi ut oh åka igen. kisses

Hatar att städa?

Tjuu,, Skickade runt och frågade om någon hade lust att göra något men bara jessica kunde. Hon kom hit och vi såg på twilight, jag är en såndära som pratar sönder filmer hahhah speciellt twilight. Sitter och säger det dom ska säga innan dom säger det. nu har jessica farit hem men jag ska snart dit. efter att jag ha städat. vad jobbigt... det ligger julklappar över hela mitt rum så jag måste städa. vi får se om jag överlever, kisses

mobilbloggar igen

tju på er söta som läser, om det ens fins någon. sitter i pyjamas och saknar andrea. har jag vett och ork att byta om? nä antagligen inte. hmmm kanske jag ska ta ett bad och efter det dränka mig i bodylotion? ja det låter som e bra ide ;) kanske någon som har lust att träffas idag? smsa! kisses Mejva

mobilbloggar

tju,, mobilbloggar för första gången nu. sitter här med amanda och snackar skit. det är myket att prata om när man inte går i samma klass längre. ska iallafall återgå till att vara social nu :)

091225

Tju,,

Nu är julen över då. Fick det mesta jag önskade mig :)
Sitter hemma hos Jessica och bloggar. Vårt nätverkskort har gått sönder så vi måste köpa ett nytt.


Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Blir lite svårt när man uppdaterar så sällan.

Nu fick jag lust att bloggcoacha någon x'')
Jag kanske inte själv är bäst på att blogga men man ser ju vilka fel alla andra gör. Någon intresserad? Någon som vill bloggcoacha mej kanske? (A)


Det är ganska många som vill ha hjälp med att fixa designen till bloggen. Vad jobbigt -.- det tar ju veckor att göra en snygg design. Aja vi får se hur det blir.

Nu ska jag fara från Jessica och bort till mina syskons farmor och farfar på julmiddag.
Orkar egentligen inte men får väl bara försöka vara glad och trevlig.

Så skicka sms? (A)

Kisses

GOD JUL

:D
Hinner inte blogga men vill bara snabbt säga GOD JUL till alla.

Hoppas ni får mycket kuliga paket nu ;D

BIG kisses

I miss my blogg<3

I AM BACK!


Eller iallafall över helgen men på söndagkväll far jag till mamma igen.

Just nu sitter jag och kikar på The vampire diares på datorn. Har inte sett hela första avsnittet än men det verkar bra så nu ska jag fortsätta kika på det.

Hade bara tänkt mig en kort uppdatering... så ni vet att jag lever.

kisses

091208

Hej bloggen.

Vet inte vad som har har hänt men internet har gått sönder så kan inte blogga alls. Hoppas att det funkar snart. Just nu sitter jag hemma hos Jessica och bloggar.


Kisses ♥

091206

Hej alla glada, ni sura kan dra.

I fredags så bytte jag mobil, eftersom det vart fel på den jag hade då. Jag kommer inte ens ihåg vilket fel det var. Och då behövde man ställa in datum.
Jag: - Det är den fjärde i tionde idag va?
Mamma: - den fjärde i tolfte...
Jag: - ...

Där ser ni hur borta jag kan vara ibland.

Ska snart hem till mamma så det blir bara ett snabbt inlägg. Jag och pappa åt middag framför tv:n ikväll och såg på Pirates of Caribien, okej har ingen aning om hur det stavas och orkar inte ta reda på det.
Länge sen jag såg ettan faktiskt.


Jag hade ju tänkt ut något jag skulle skriva när jag började men nu har jag glömt vad det var. Typiskt mig.

Iallafall... så måste ni börja kommentera mera! Så nu får ni välja vad jag ska skriva nästa inlägg om :D t.ex, mode, musik, dagens outfit. Ja vad ni vill. Okej, det är bara mina vänner som läser men ändå ;)

Kisses ♥

Andra advent

Hej på er,

Har inte orka skrivit något, varken igår eller tidigare idag men nu kommer det ett inlägg. Igår klev jag upp jätte tidigt för att följa med mamma på stan. Eller snarare att hon tvingade med mig. Själv hade jag helst stannat hemma och vilat i stället. Har fortfarade jätteont i halsen och kände mig ganska död när jag kom hem. Jag köpte en ny jacka, är halvnöjd med den. Hade inte tänkt mig en sån från början. Men på jackan jag ville ha från början var storlekarna för stora.
Idag fick jag iallafall sovmorgon. Nu ska jag kolla på facebook och sedan ska jag ta ett bad. Antar att det blir middag sen då.

Kisses

091204

Hej där alla glada!

Idag var jag hemma igen, det här viruset börjar gå mig på nerverna. På måndag far jag på skolan iallafall. Kommer bli kul att träffa alla vänner igen ♥

Undra om någon ens kommer ihåg vad jag heter...?

Händer inte så mycket ikväll, lär väl slöa framför datorn men är sugen på att sätta på en film. Kanske twilight? nu när jag har sett new moon vill jag ju se på Twilight igen. Tyckte inte att new moon var bra...mitt fel eftersom jag har läst böckerna.

Nu vart jag helt plötsligt väääldigt hungrig. Lite kvällsmat kanske? Får se vad vi hittar på ;)


Två månader efter att vi börjat skolan kunde jag få frågor från vissa killar i klassen:
-Går du i våran klass? följt av ett förvånat uttryck. Kul...

Nej ska inte deppa för att ingen kände igen mig, hahah. Jag är ju en sån glad person (←NAT)
Sitter och funderar på layouten, usch det här kommer ju ta jätte lång tid innan jag blir nöjd. Aja vi får se helt enkelt.
Sitter också och funderar på en viss, irriterande person jag stör mig på. Kanske inte borde skriva i bloggen men men. Orkar inte radera.

Fortfarande sjuk

KAN DEE KIKADE IN OCH KOMMENTERADE PÅ MIN BLOGG *svimma*

Haha, igår kommenterade jag på hennes blogg och nu har hon svarat här i min. Snacka om surprise...

Iallafall... har ingen aning om hur man stavar kommenterade men hoppas det blev rätt. Kan Dee är verkligen en tjej jag ser upp till, hon ritar så himla snyggt.
Kika in på hennes blogg Kan Dee drawings och på hennes webshop Kan Dee Shop.

Orkade inte blogga något igår eftersom jag inte har gjort något på hela dagen. Har mest suttit framför datorn och sett på tv. Aja, kommer vara hemma hela resten av veckan också. Jag kommer dö av ensamhet! Skolan skippar jag gärna men alla mina vänner som jag inte har träffat på en hel vecka ♥
Idag for vi på sjukhuset men det visade sig att jag bara har ett virus och inte halsfluss.

Pöss ♥

Hemma idag igen

Fortfarande sjuk. Har mest tråkat framför datorn idag och smsat med Andrea.
Det har blivit något fel på internet så det stängs av typ hela tiden. Stör mig på det, särskilt när man är inne på msn. Samma fel igårkväll oxå.

Har suttit en stund med den nya layouten, men blir inte riktigt nöjd så vi får se. Har inte ens några bilder på mig.

Jaja vi får väl se hur det går.

Kisses ♥


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela