Hår

Har suttit och googlat i en halv evighet nu, blir galen på mitt tunna och "fina" skandinaviska hårtyp. ZERO VOLYM. Och tunt tunt tunt. Kollar på andra females som också har lite volym och tycker att nä, det ser ju helt okej ut. Men så ser jag mig i spegeln och inser att det inte är fint på mig. Jag har väldigt smalt ansikte också. Borde dra ner på balsamet (överdoserar eftersom mitt hår är jättetovigt) så kanske det funkar att tupera det.

Noll batterinivå

Typ så känns det just nu, jag går på extrabatterier för tillfället. Var hemma idag för jag har mått skit i några dagar nu, förkyld. Höll på kvävas av mitt snor idag också. Mums, jag vet. Iallafall har jag mest legat i min säng och lyssnat på gamla Rihanna låtar. Nu ska jag se film nere. Trevlig helg.

“...five minutes from now, when everything else had dropped away and I realized the full impact of what I’d done, I’d feel my heart breaking.”

Läste för en liten stund sedan ut Crescendo, andra delen i en bokserie av Becca Fitzpatrick och jag är väldigt säker på att det kommer en trea också. Cliffhanger på slutet haha... Gillade den väldigt mycket iallafall :} Annars så skulle jag ha tagit tag i lite läxa nu i helgen men självklart så har jag skjutit upp det också och nu är det försent. När ska jag någonsin lära mig? Det går nog inte. Nu ska jag skriva, all inspiration håller på kväva mig.



Mysig dag :}

Har haft mysigaste dagen på länge! Först teater och musik och lite sånt och sedan bara mysa med killen resten av kvällen. Tummen upp :}

1 helt jävla år :}

Ja idag har det gått ett helt fint år sen jag blev tillsammans med killen :} Sjukt vad snabbt det har gått! ETT HELT ÅR! Har iallafall aldrig varit lyckligare med någon person tidigare, galet att man kan tycka om en annan person så mycket. Knas ♥

Just nu så har jag förhoppningsvis precis ätit en underbar Subwaymacka och ska snart iväg för att se på teater eller musik, hur det nu var.. Inget skolarbete imorn iallafall hehe :} Sedan går jag bort till min pojkvän och myser resten av dagen ♥♥

Svängde in på gallerian och köpte lite nödvändigheter


Letade efter ett par små svarta miniörhängen och hittade dessa på Glitter. Följde även med ett par hjärtan i form av ett peacemärke men dom kommer nog inte användas lika mycket.


Min eye make up remover har varit slut i åratal nu så köpte en på rea och passade även på att införskaffa mig en sån här borste. Håret blir superlent!


Det är ju dessutom dags att skaffa en ny kalender så jag köpte en fin liten en på Akademibokhandeln. Supercool. Fast fick inte till färgerna på bilden... Den känns lite "jag är en rysk prinsessa" som mamma så fint kommenterade.

Köpte även ett korshalsband som jag har suktat efter sen i slutet av november, femtio spänn och så blev den min :}

Mitt 2011

Delar upp det här inlägget i två delar, och här har vi första delen - Mitt 2011 :}


Januari: Vi trängde ihop oss hemma hos mig, Sofia lekte filmstjärna (uppe till vänster), Tess var mörkhårig och hade en snebena (uppe till höger) och några andra var fina i mustacher (nere till vänster) och för ovanlighetens skull så hamnade jag på bild! Gjorde mig också av med en idiot och träffade min älskling hehe :}


Februari: Detta var en stilla månad för mig. Funderar på om jag ens existerade då, endast en liten ros lyckades fastna på bild. Under denna och nästa månad hade jag en lång bloggpaus pga vinterdepression.


Mars: Ännu en död månad. Jag var lycklig över 16 grader celsius eller 60.8 fahrenheit och citerade en av Kan Dee's teckningar.


April: I April började jag leva igen, vi samlades hemma hos Sofia för att grilla på sista april, vi käkade marshmallows, nutella och mariekex. Några dagar innan det grillade vi hos Tess (mitten till höger) och en annan dag så åkte vi iväg och grillade vid vattnet. April var en grill-månad.


Maj: Träden började bli gröna och det växte fina blommor på vår trädgård. Jag var hemma mycket under Maj pga mina atopiska eksem. Fick även infektion i läppen och såg allmänt läskig ut. Vi visste inte vad jag hade då, vi trodde på allergi av något slag, och det var en en jobbig tid då.


Juni: Jag och Tess kramades och hade roligt när vi var iväg med skolan på en liten utflykt (man fick välja mellan olika aktiviteter). Jag hade kors på hjärnan och ritade dom gärna lite här och var. Vi grillade på Hörnsjön vid vattnet och hade det trevligt. Jag, Pia och Jocke köpte gatukritor och gick loss på asfalten hos Pia. Det blev ett mycket stiligt resultat. Jag, familjen och pojkvännen drog iväg till rövarbyn och bodde två nätter i en stuga över midsommar. Jag fyllde också år då. (överst till vänster)

Det första inlägget det här året

Då var det 2012. De sista timmarna av 2011 var så bra, jag var nästan euforisk över att få spendera lite tid med kompisar. Det var så längesedan jag såg dom eftersom jag har varit sjuk. Jag borde lägga upp ett kollage med bilder över mitt 2011 och det ska jag nog också men inte idag, har fortfarande inte kommit igång med nya datorn så bilder osv. kommer få vänta tills jag har kommit på en lösning.

Pojkvännen har nyss farit och jag har bäddat ner mig i min lillabäddade säng. Fick lila siden sängkläder i julklapp av mina syskons farmor och farfar och det är så mjukt :} Har hämtat lite kall trocadero som finns kvar sen igår och så ska jag ta fram en serie att kika på. Har sett alla vampire diaries, true blood och the o.c så jag funderar att börja på något nytt.

GOD FORTSÄTTNING


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela