2012 03 28

Idag har jag varit glad och arg, ledsen och lycklig. Allt på samma gång :} Knasig dag idag. Vi hade spexfoto tidigare idag också, går ju ut nian snart! Lycka lycka lycka. Sedan vidare till gymmet efter skolan, sitter allvarligt och funderar på om jag kommer kunna röra mig imorrn!

Är allmänt stressad, känns som om jag har hundra saker to do men det är faktiskt inte så mycket. Nästa vecka ska vi filma endast och på den fredagen är vi lediga, så det blir en lugn vecka. Fastän jag inte alls känner för att göra film, skulle hellre vilja kötta ihäl på skolan så vi får lite dötid de sista veckorna innan sommarlovet istället, och så kanske man kan få en chans att förbättra sina betyg där på slutet. Vill bara avsluta allt nu. Klart, slut och så drar vi ett sträck över det och börjar på något nytt till hösten.

20 frågor.

1) Put your Spotify on shuffle. Give me the first 3 songs that pop up.

Sorry for party rocking - LMFAO
First of the year - equinox - Skrillex
Harder better faster stronger - Daft Punk

 

2) If you could meet anyone on this earth, dead or alive, who would it be?

Känner faktiskt ingen som jag skulle vilja träffa, men det vore ju mysigt att träffa någon kändis eller så.

 

3) Grab the book nearest to you, turn to page 23, give me line 17.

"Hjulen som dolde de vita markeringarna på asfalten blev på nytt orörliga och fick landningsstället att svikta." - ur "Var är du" av Marc Levy.

 

4) What do you think about most?

sommaren sommaren sommaren. och min fina pojkvän såklart :}

 

5) What does your latest text message from someone else say?

Dutti tös :}<3333

6) Do you sleep with or without clothes on?

T-shirt och trosor för det mesta.

 

7) What's your strangest talent?

Jag kan peta mig i ögat hur mycket som helst. Hahha nej det räknas inte.

 

8) Are your parents married or divorced?

De var aldrig gifta men de har separerat för längesedan.


9) Ever had a poem or song written about you?

Nej, jag tror inte det.


10) How many different places have you lived in?

Jag har flyttat ca elva gånger men har bara bott i en annan stad en gång.

 

11) Do you have any strange phobias?

Fobi för smärta, nålar och spindlar. Inte så strange men.

 

12) Ever stuck a foreign object up your nose?

HAHAH! En gång när jag var liten och käkade makaroner så råkade jag av misstaget 'suga' in en makaron i näsan. Inget märkte jag heller förrän pappa sa något haha. Fick fara till sjukhuset och plocka ut den och läkaren misslyckades men tillslut så lyckades en sjuksköterska.

 

13) What's your religion?

Jag tror på allt och ingenting.


14) If you are outside, what are you most likely doing?

Tar mig till skolan, pappa, pojkvännen, delar ut reklamen eller njuter av värmen.

 

15) Do you prefer to be behind the camera or in front of it?

Behind, helt klart. Ska dock fara och fota mig idag (hatar!) eftersom jag måste ha en bild till körkortet och leg.

16) Have you ever rode in an ambulance?

Nej.


17) Have you ever seen someone die?

Aldrig.


18) Do you believe in karma?

"Behandla andra som du själv vill bli behandlad" och jo det tror jag på. Om man gör dåliga handlingar mot andra så kommer det slå tillbaka mot en själv förr eller senare.

 

19) Choose: East Coast or West Coast?

Vet knappt skillnaden haha...

 

20) Can you change the oil in a car?

Absolut. inte.

solig söndag. helt jävla undebart

Vaknade lagom tidigt, ställde tillbaka klockan psykiskt eftersom mobil fixade det av sig själv och solen skeeeen ute! Tog mopeden hem till mamma och myste då runt utomhus med familjen, kollade när brorsorna cyklad och sparkade spark, gungade och satt mot ett träd och filosoferade. Underbara syskon.

Delade sedan ut reklamen och mopeden överhettade haha. Men den funkar nu så det var tur :} Har sedan bara njutit av solen och suttit vid datorn en stund, gick sedan ner och käkade grillat.

Efter maten så plockade jag fram diverse ingredienser och gjorde några chokladmuffins. Mmm :}


Stelt leende punkt se

Jag har ingen fritid längre haha. Kommer hem och vet inte riktigt vad jag ska göra... typ. Veckan har gått skitsnabbt hittills och jag gissar att det kommer fortsätta så :} Inte mig emot dock, vill gärna ha helg. På lördag ska jag till optikern och skaffa linser! Dock kanske de inte har några som passar mig hemma så då kommer det ta någon vecka eftersom de måste beställa.

Borde egentligen städa rummet och göra läxan men kände att jag behövde kolla datorn lite. Mina högtalare har gått sönder förresten, typiskt. Vet inte om vi har några andra kvar, har för mig att vi slängde en massa högtalare av nån anledningen.

Världens stelaste bild haha, kolla bara in mina läppar liksom. Så här ser ju inte jag ut, men men.

4 dagar och tolv timmar sedan sist

Jag har haft fullt upp den senaste tiden. Minuterna har sprungit iväg snabbare än snabbast och jag har varit aptrött hela veckan. Har mest gått i skolan, kommit hem och försökt göra läxan, käka middag och sedan har jag halvdäckat i soffan framför en tekopp. Har iofs träffat pojkvännen lite också.

Igår hade jag världens mysigaste kväll med syster, mamma och extrapappa. Vi for iväg och bowlade (har kastat ett sådantdär klot cirkus 1 gång tidigare, då var jag 8 tror jag) och hade mysigt, sedan for vi och käkade hamburgare! Massor med godis på det och så en hyrd film. Det var väldigt kul, inte så ofta man får göra någonting bara 'vi' eftersom vi har småpojkar också.

Idag ska jag dela ut reklamen, skönt att jag delade ut lite igår och syrran ska hjälpa mig idag :}, och sedan har jag dagen oplanerad förutom en dusch. Tänkte att jag skulle sätta mig ute och njuta av solen men det verkar som det har molnat lite ute nu.

En väldigt rosa bild på vattendroppar för stå som bild till inlägget idag :}

kollage

dark
underbara jeans från Dr Denim
skor från Dr Martens
linne från juicy couture
jeansjacka från UNIF
coolaste halsbandet på länge från JHshop.

Utmaning/lista

Blev utmanad av Tess att skriva sju saker om mig :} Jag tycker det är skitsvårt att skriva saker om en själv, kanske något som är värt att träna på?

1. Jag älskar cola. Det är liksom min drog och jag gillar nästan inte några andra drickor/läsker. Dock dricker jag cola ganska sällan, har inte råd att missbruka :')
2. Jag är typ en bloggoholic! Hade jag haft tid skulle jag läst hundratals med bloggar! Just nu läser jag ca. 130 och så följer jag ungefär lika många på tumblr. Det låter inte så värst mycket men det tar tiiiid att läsa igenom allt.
3. Jag är "allergisk" mot min pojkvän, får utslag och det kliar så fruktansvärt mycket. (nej det är inte parfym och vi tror inte att det är tvättmedlet)
4. Blir så glad av solskenet! Kliver jag upp och ser att det är mulet ute är min dag förstörd :(
5. Sov bara 5-6 timmar inatt men är oförskämt pigg ändå :}
6. Har massor med böcker att läsa här hemma (flera högar) och ändå går jag till biblioteket och lånar flera...
7. Får inte spendera några pengar, ska utomlands om någon månad och vill ha så mycket pengar som möjligt!

Och jag utmanar alla som har lust att skriva den här listan till att göra det. (De flesta av jag känner har redan gjort listan haha)

2012 03 05

Sportlov! Underbart :} Dessutom fyller lillebror år idag, vi hade gäster hemma hos oss igår och så. Idag ska jag iallafall till Tess med Fanny och typ se på film eller hur det nu var.

Startade dagen med lite frukost och gjorde sen några träningsövningar på youtube! Som vanligt kollade jag på Blogilates videos, hon är så himla bra. Precis när man känner att nä nu lägger jag mig ner och dör säger hon något riktigt peppande och man fortsätter ändå. Efteråt lyfte jag lite hantlar, har bestämt att jag ska skaffa lite armmuskler. Är trött på mina fettklumpar till överarmar haha :}

På tal om hantlar, en är borta och alla vikter som man kan sätta på har också försvunnit. Har därför bara tre stycken 0.55 kg att sätta fast på hanteln. Aja, får lyfta lite extra många gånger i stället.

Sitter och funderar på ifall jag vågar min iväg till gymmet någon dag i veckan, min workoout buddy är ju i USA just nu så får gå ensam :(

Lycklig idag

Precis som rubriken påpekar ligger mitt humör på topp! Solen lyste ute igår och jag blev blöt om fötterna påväg hem. Så underbart :} Vill bara ha undan alla snö så snabbt som möjligt. Idag lyser solen också och jag är ledig!

Vaknade vid nio av att min dörr gled upp haha. Läskigt värre :} Något spöke som ville väcka mig? Nere höll syskonen på stöka för att ta sig iväg till dagis så jag blev klarvaken snabbt. Ganska skönt att vakna tidigt fast man är ledig. Har suttit vid datorn i ca en timme och ska snart ner och käka frukost. Efter det blir det dusch, lite snabb städning i mitt rum och sedan möter jag upp Fanny och drar in till stan. Där träffar vi några andra och sen ser vi vad vi hittar på! :D Det är iallafall en alldeles för fin dag för att sitta inne, trots att det blåser så rutorna skallrar.
Senare ikväll ska jag vara barnvakt till mina syskon så det blir mysigt.

Bild från när pappa och jag var ute på en liten fotopromenad förra helgen :}


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela