FÅ IN SMALL!!!

Sitter och väntar på att Nelly ska få in small på en klänning som jag har kollat på sedan i sommras! När jag väl tänkte slå till så tar den slut i storleken! Ofc... Håller tummarna att jag kan köpa den innan jul, och hinner jag inte det så vill jag ha den till nyår. (Jag är en sådandär tråkig person som tänker ha svart klänning på mig haha...)

Anyway, satt och kikade på Nelly's festklänningar och snubblade över denna. Kunde inte låta bli att fnissa lite. Antingen har tösen en jäkel till benmuskel eller så har någon failat i photoshop.

Work it

Hej! Har varit duktig idag och dragit arslet till gymmet idag. Fanny hakade på hon också :} Köpte ett månadskort så nu jäklar! Lite kondis vill man ju ha iallafall. Imorgon ska vi ha redovisning så nu vet ni vad jag kommer pyssla med ikväll. Så himla nervös, är alltid skitdålig på muntliga prov, hade lärarn langat fram ett skrivprov hade det nog gått super men som sagt, muntligt... Wish me luck!

I love it!

Breaking Dawn igår var FANTASTISK! Helt otroligt vad glatt överraskad jag blev :} De flesta tyckte att det gick lite segt i början och att det inte var förrän i slutet som det hände saker, jag håller inte helt med. Inser nu att jag gillar filmer som handlar om vardagliga saker, där det inte händer så mycket liksom :} Samma sak med böcker, älskar att läsa om helt vardagliga saker. Man får mycket med tid till att tänka på saker och ting när man bladar reklamen haha.

Ska snart iväg till pappa iallafall, men innan dess planerar mamma och jag att skynda oss iväg till Strömsknallen och kolla på skor. Håll tummarna att jag hittar ett par! :}

Breaking Dawn ikväll

Går med syster och mamma till bion ikväll, vi ska se Breaking Dawn. Har ju läst böckerna så förväntar mig inte så mycket. (Förväntade mig inte så mycket av de tidigare filmerna heller) Inga filmer kan mäta sig med böckerna :}

Så vad säger ni, Team Edward eller Jacob?

Ew-3_large

Minuterna rann iväg...

...och helt plötsligt var det Tisdag, vi har inte så mycket läxor som det är värt att panika över. Gott om tid! Tror jag iallafall. Borde kanske kolla upp det. Sedan sist har jag hunnit läsa ut två böcker, har läst nästan alla av denna författare. Katarina Bredow heter hon, upptäckte hennes böcker när jag fick en bok av min faster i födelsedagspresent. Sedan dess har jag lånat alla de böcker som hon har skrivit (utom tre av hennes böcker varav två är barnböcker och den tredje föll mig inte i smaken).

Som vanligt nu för tiden har jag ingen bild att liva upp inlägget med men så får det blir när livet tar upp för mycket tid.

Jobbig vecka...

Det har varit den jobbigaste veckan på länge nu tycker jag. Har nyss varit ute med reklam och burr vad kallt det var ute! Nu ska jag spendera resten av min dag, kväll och möjligen natt till att skriva en krönika som ska lämnas in imorgon...

Over knee strumpor?

Våga eller inte våga? Har precis köpt ett par over knee strumpor som jag tänker ha imorgon, om jag vågar hehe. Har iallafall googlat lite inspiration för att peppa mig själv. Tyvärr har jag inte lika smala ben som de på bilderna men vem bryr sig egentligen? Inte jag iallafall :}

(Klicka på bilden för att komma till hemsidan där jag hittade bilden, detta behöver inte vara ägaren till bilden. Om det är du på någon av bilderna, säg till så fixar jag till länken/skriver namn)

Livet leker igen

Bröt ihop igår, saker som vanligtvis inte bryr mig ett dugg kändes plötsligt överväldigande och för jobbigt. Sådana dagar som igår uppskattas inte men dom händer lite då och då iallafall. Nu mår jag bra, idag var en helt okej dag! :}
Målade naglarna idag med ett nagellack som mamma hade köpt från eleven.se. Skäms över mina naglar men ni kan gärna blunda för dom. Fint var det iallafall :]



▲ Ny design!

Nu är den nya designen klar och jag är mycket nöjd :} tror att jag kommer trivas med den hära ett tag iallafall. Hoppas ni gillar den! Hittar ni något fel så hojta till så ska jag ändra på det.Tryck F5 om designen inte dyker upp för dig.

Idag...

... står designkodning och fotoredigering på agendan :} Förhoppningsvis är nya designen uppe ikväll och bilderna har blivit skickade!


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela