Läxor, läxor, läxor

Har haf fullt upp hela veckan med läxor i massor. Idag hade jag So-prov, satt och  toktränade innan på rasten och igår. Har ju lovat att jag skulle visa upp mina nya jeans men la ner det projekt ganska snabbt. Det går inte att få till snygga bilder om jag inte står bakom kamran och ser till att allt blir rätt haha :]

Hinner inte skriva så mycket mera, ska snart ner och kika på Idol. ♥

27 September 2010

Har egentligen inte tid att sitta och blogga för ska egentligen göra läxor, städa rummet och lite annat nödvändigt ^^ men jag kan inte låta bli. Tänkte visa mina nya örhängen som kostade 5kr /st så köpte fyra :]









De svarta hjärtarna kostade 79kr egentligen så det var verkligen ett kap! Nu blir det läxa sedan Idol.

New in, Foundation

Efter skolan idag så for jag och Fanny {♥} in till stan och jag köpte en ny foundation. Har pressat ut det allra sista den här veckan.


Dream satin liquid heter den och kostade 109 kr (149) på rea! Perfekt :] återkommer imorgon med vad jag tycker om den.

Ursäkta för de dåliga bilderna, solen försvinner ju så tidigt numera.



Köpte också ett par jeans som jag kan visa imorgon då jag har bättre ljus. Nu blir det sängen, natti natti.

Skrapsår

Hej, har inte haft tid att blogga pga. skolan. Tänkte lite kort berätta vad som hände när vi ramlade med cykeln. Hihi det låter så himla töntigt när man pratar om det men det började iallafall med att vi skulle cykla till Hörnsjön för att gå/springa skoljoggen. Eftersom vi var fler personer än cyklar så skulle Amanda skjutsa mig på pakethållaren. Vi hade lagt våra väskor i korgen på styret och i en nerförsbacke så började väskorna gunga från höger till vänster tillslut välte cykeln hehe.
Amanda klarade sig med hål i byxorna och uppskrapade knän och jag skrapade upp en höften/magen. Vi hade sådan tur :] en meter till och vi hade legat mitt ute på vägen...
Japp det var det, lyckades inte få till någon bild på skrapsåret så ni får nöja er med denna.


Såret är ungefär lite större än min tumme :] och det har läkt läääskigt fort. Nu kan jag sova på mage igen!

Ouch...

Ramlade med cykeln idag :( berättar mer imorgon och visar bild på skrapsåren. Nu ska jag mysa ner mig med mjölkchoklad, ostbollar, dricka och en teknad film jag inte sett på några år!

Thunder...

Såg nyss en blixt precis utanför fönstret :'[ det tog bara någon enstaka sekund innan det åskade, jag gillar inte blixtrar...
Har haft en ganska tråkig och händelselös dag som har fått mig på dåligt humör, så nu ska jag ställa mig och baka och bli lite gladare :) Har inga roliga bilder att visa så ni får se några gamla jag inte lagt upp än.

Måndag

Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag stänger ner datorn för kvällen. Det gick bra i skolan, vi hade Slöjd som jag älskar så dagen var okej. :) Känner mig trött och allmänt död idag, ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Kom nyss på att jag har helt glömt bort läxan :O Har imorgon på mig iaf så får superplugga imorgon. Usch... Bloggar mer imorgon om jag har tid! ♥

Lördag

Godmorgon!
Vaknade runt åtta imorse, ovanligt för att vara Lördag hihi. Ska strax börja fixa iordning mig och vid 2-3 ska pappa hämta upp mig så far vi till släktingarna. Kommer inte blogga mera idag så vi ses imorgon.


Haha, ser ni insekten?

Usch måste fixa till designen men har inga ideer ^^ Bloggen ska bli bredare iallafall så jag får plats med större bilder.

10 September 2010

Hej på er alla, Fredag idag :D
Sitter här vid datorn och deppar till deppig musik men sedan kom Hakuna Matata fram och jag blev glad igen. Hihi ^^
Idag blev det skola som vanligt, lyckades komma någon minut försent till musiken för jag väntade på Sofia men hon hade tydligen gått till musiken redan, fy 17 vad jag skämdes. Efter lunchen så cyklade vi in till Museet och kikade på Andy Warhol och blev guidade runt där. I like it! Intressant att veta om andra människor. Jag och Fanny passade på att gå en sväng på stan när vi var klara.
Var inne på Cubus och hittade en "rea"-låda med små läppglans. Jag tog upp en och kletade lite på handen (tänkte inte på att det var rea och inte tester) och hon i kassan kom fram och snäste lite surt att de inte kunde sälja den eftersom jag använt den på handen.

Oh my, jag skämdes öronen av mig :[ huuuh.
Sa Bye bye till mitt {Fanny} som far till Spanien på Söndag :[ Boooo



Blir lite datorn innan jag går och lägger mig, ska träffa lite släkt som har flyttat hit till Ö-vik och käka lite kräftor.

Beautiful flower

Hann aldrig blogga igår. Har sjukt mycket att göra, som jag prioriterar över bloggen :) Igår höll jag på med bildredigering efter skolan, så har fixat lite Actions som jag kan använda när jag redigerar :D Thumbs up.

Var ute och knäppte lite bilder idag, har världens finaste träd med blommor på ute i trädgården.


Fina va? Nu blir det snart Idol och efter det Skånefruarna. Natti natti ♥

Måndag

Hej :D
Idag började det riktiga schemat, första timmen idrott. Inte så kul men de andra lektionerna var helt ok, eller kommer bli för nu var det bara genomgångar. Efter skolan for jag hem till Fanny, vi satt vid datorn en stund och sedan kikade vi på One Tree Hill, följer inte serien men Fanny ville kika :]

Har nyss tävlat på Malaco's hemsida om att göra en alldeles egen godispåse.

Det kanske inte syns på bilden men jag har valt Björnbär, Kiwi, Vattenmelon, Ananas och något som heter Capuacu, ungefär som kokosnötter. Håller tummarna för att jag eller någon annan vinner, vill ha mina smaker ^^

04 September 2010

Godmorgon :) Det har varit år och dar sedan jag bloggade sista, opsi daisy. Har varit helt död under den här veckan när jag har kommit hem från skolan. Har typ däckat i soffan/sängen varje eftermiddag :s jaja, idag är det Lördag och jag har inte planerat något, som vanligt... Vilket skitliv jag lever ibland haha :']
Funderar på att träna lite och använda den där CD-skivan som jag skrev om tidigare i sommar. Kommer få läskigt mycket träningsvärk men jag orkar inte ens cykla till skolan så känner mig tvingad att träna lite.

På tal om sommar så är det ju höst nu. Har inte riktigt fattat det än hehe. Blev ledsen när jag kikade ut genom fönstret och fick se några gula löv på trädet utanför.



Vi får se vad som händer ikväll, det är Barnens-dag så vill gå och åka lite karuseller men har ingen att gå med.


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela