Bilder från igår

Hej alla ;D
Här kommer lite bilder ifrån igår.






Fanny och jag med ansiktsmask i ansiktet






Fanny och jag igen.



Fanny, Tess och jag




Tess och Fanny's tidsfördriv medan jag kollade igenom 200 inlägg via bloglovin


Hinner inte lägga in flera, ska hem nu.
Kisses

Nattbloggning :)

Hej alla glada nu ska jag snart sova men först lite bloggning ;)

Idag for jag på stan tsm med Tess och Fanny, eller igår eftersom klockan är halv tre ;)  Det vart lite shopping som ni får se sedan.
Ska sova hos Tess. Fanny ska också sova här. Vi har kletat in facet med ansiktsmask och sett på Mean girls och lite sånt. Håller snart på att somna framför datorn så ska inte skriva så mycket ;)

Nu har vi flyttat in, så ni vet. Har datorn på rummet men fortfarande inget internet. Ska försöka tvinga någon att fixa det... heheh.

Godnatt ;**


Kisses

100118

Hej :D Sitter hemma hos Fanny tsm med Tess. Hade tjugo minuters sovmorgon i morse, yay.

Hade lite problem med att somna igår, sovde ju i nya huset ;).

Har inte så mycket att skriva utan kikar bara in och säger hej.

Tillbaka till mamma

Nu far jag snart tillbaka till mamma, buhu inget internet. Synd om mejj. Vi ska sova i nya huset för första gången nu! Det ska bli jätte kul. Hinner inte skriva så mycket, håll tummarna över att vi snart kan fixa internet!

Kisses ♥

Sööndag

Söndag idag, kul? NAT
Vill verkligen inte på skolan imorgon, .
Vaknade väldigt tidigt idag men klev inte upp förrän halv elva. Satte mig och såg på Shrek, hahahhaha. Har tagit en dusch och sedan har jag inte gjort så mycket. Snart ska pappa på affären. Funderar om jag ska med, eller är jag för lat? Bra med motion (Y) hahahah. Skriver något inlägg senare ikväll.

Kisses ♥

100116

Det känns som om jag har hur mycket som helst att skriva om! Har nästan lust att lägga in fem inlägg direkt efter varandra men det skulle nog bli lite jobbigt haha. Det var ju så länge sedan jag fick blogga på riktigt om man säger så. Har massor med tankar och ideer till bloggen, lite svårt att få ordning på allt.

Har varit nere hos Monis hela dagen och gjort lite läxor och pratat lite och så. Annars har dagen varit ganska händelselös. Har ätit middag och kikat lite på film och nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik. Få se om jag hittar på något kul ikväll eller om det bara blir mys, okej det kommer bara bli mys. Kanske en film eller annat kul?

Kisses ♥

Godmorgon

Godmorgon! Otroligt, jag vaknade typ tjugo över tio. Åt lite frukost och myste lite och så. Ska snart börja fixa iordning mig och sedan ska jag väl ner till Monis en stund. Kanske göra lite läxor och sånt. Ska nog bara ta det lungt idag. Vi får se helt enkelt :)

I (L) BLOGGA!!!

Åååååååh! ÄNTLIGEN. Ni anar inte hur mycket jag har saknat att blogga.

Idag hade vi typ temadag? Kul...
Vi fick iallafall sluta typ 20 minuter tidigare så tur det :)

Igår satt jag och Andrea och höll på med en massa test från en Frida-tidning. Ett av testen var hur pinsam man var. Frågan var ifall att en av dina killkompisar kom in i klassrummet med gylfen öppen. Skulle du skrika ut det så att alla hörde eller kanske viska lite disskret när ingen märker? :)


Snacka om att göra bort mig totalt! Hahahha!

Kaos?

Jag har typ grejer över allt. Massor med pengar i jackfickan, i något hörn i rummet och lite sånt. Måste ta och fixa upp allt sånt när jag kommer hem till mamma. Måste leta fram alla skolböcker jag har gömt bort under lovet. Usch...
Jag vill inte tillbaka till skolan. Börjar redan få panik. Jag har inga kläder, ca två-tre tröjor och sedan en massa annat som jag inte kommer använda på skolan.

Jag vill flytta, NU. Några veckor kvar bara.

Har inte gjort iordning mig än så ska väl ta och göra det nu snart innan middagen. Det blir bara lite mascara och tvätta håret idag.

Kanske uppdaterar senare ikväll om jag hinner.

100102

Sitter och lyssnar på musik i spotify med en nallebjörn i knät. Vet inte riktigt varför jag har en nallebjörn i knät?

Vaknade imorse av att pappa kom in och sa att farmor och farfar skulle komma förbi en stund och hälsa på. Sprang upp ur sängen för att klä på mig och tvätta håret.
Därför hann jag inte blogga något imorse. Och sedan har jag bara varit lat.

Vid tolvtiden imorgon far jag till Andrea tillsammans med Jessica. Vet inte om jag hinner uppdatera innan dess, annars skriver jag senare :)

Kisses

Gott nytt år då

Gott nytt år! Lite sådär i efterskott.

Ska gå och lägga mig nu tror jag, vad är klockan...? Oj snart två, jag som hade tänkt lägga mig tidigt ikväll. Ska springa på toan och tvätta bort sminket och sedan lär jag väl somna ganska snabbt.

Uppdaterar imorgon.

Kisses


Tillbaka till startsidan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela